Θέλεις να έχει το ραντεβού σου happy ending; Πέντε γυναίκες σου λένε πώς να τις ρίξεις στο κρεβάτι!

Αφού πήγατε για φαγητό, ποτό, ταινία, πλέον μετράς αντίστροφα τις ημέρες για το τέταρτο και πολλά υποσχόμενο ραντεβού σας, το οποίο έχετε συμφωνήσει πως θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι σου. Ναι, έπειτα από ατελείωτο φλερτ, άπειρες ώρες texting και μερικά τηλεφωνήματα, το αντικείμενο του πόθου σου θα διαβεί το κατώφλι του σπιτιού σου. Αν νομίζεις, βέβαια, πως επειδή δέχτηκε την πρόσκλησή σου, θα είναι εξίσου εύκολο να βρεθεί στο κρεβάτι σου, μάλλον έχεις καταλάβει κάτι λάθος.

Στο σημείο αυτό, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε πως ένα κορίτσι που δέχεται πρόθυμα να έρθει στο σπίτι σου, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θέλει να βρεθεί όπως τη γέννησε η μαμά της στην αγκαλιά σου. Ο αρχικός σκοπός της είναι να σε γνωρίσει καλύτερα. Σίγουρα της έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα, αλλά μέχρι να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη, οι πιθανότητες παραμένουν 50-50, και ακριβώς εκεί στοχεύει αυτό το κείμενο. Να φέρει τις πιθανότητες με το μέρος σου και να κάνει το ραντεβού σου, να έχει τελικά το happy ending που φαντασιώνεσαι, από την ημέρα που τη γνώρισες.

Ακριβώς επειδή έκανες πολύ κόπο να τη φέρεις μέχρι τη «σπηλιά» σου και είναι κρίμα να αφήσεις έναν τέτοιο κορίτσαρο να σου πει «Thank you, next» και να περάσει στον επόμενο υποψήφιο, ρωτήσαμε πέντε γυναίκες τι αξίζει να κάνεις για να τις ρίξεις πιο εύκολα στο κρεβάτι και συγκεντρώσαμε για εσένα τις απαντήσεις που θα λύσουν κάθε σου απορία. Σε κάθε περίπτωση, οφείλω να σε ενημερώσω εκ των προτέρων πως τα προφυλακτικά είναι ένα must «αξεσουάρ» για την περίσταση, αφού όλοι ξέρουν πως χωρίς DUO, δεν υπάρχει happy ending!

Αρκεί να δεις τα απολαυστικά βίντεο από τη νέα καμπάνια του DUO, «Happy Endings», που φέρνει στις οθόνες μας τα πλέον επικά stories από το TYN για να καταλάβεις τι εννοώ! Για την ώρα, συνέχισε απλώς να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα!

Η Κατερίνα θέλει να νιώσει ασφάλεια

Σύμφωνα με τη συνάδελφο Κατερίνα, μία γυναίκα που κάνει το βήμα να έρθει στο σπίτι σου, ξέρει εκ των προτέρων πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να την προσεγγίσεις με πονηρές διαθέσεις. Αυτό βέβαια δεν την πειράζει καθόλου, αρκεί να ζητήσεις διακριτικά τη συγκατάθεσή της και να την κάνεις να αισθανθεί ότι βρίσκεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Εφόσον δεν γνωρίζεις καλά την κοπέλα που έχεις απέναντί σου, καλό θα ήταν καθώς μπαίνετε στο «ψητό», να τη ρωτήσεις πώς αισθάνεται και αν θέλει να συνεχίσετε. Εάν ακούσεις το μεγάλο «ναι» από τα χείλη της, τότε σημαίνει πως όλα οδεύουν προς το απόλυτο happy ending! Και σε αυτό το σημείο, έχει σημασία να σου αποκαλύψω πως το happy ending δεν αφορά μόνο τη στιγμή που εσύ και αυτή θα έρθετε σε οργασμό, αλλά και την επόμενη ημέρα, αφού τότε θα φανεί εάν η ιστορία σας θα έχει συνέχεια. Για να καταλάβεις τι εννοώ, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δεις το βίντεο του DUO από την νέα καμπάνια «Happy Endings», το οποίο μέσα από την ιστορία του Γιάννη, αποδεικνύει πως ένα happy ending, εκτός από απόλαυση, προϋποθέτει την απόλυτη προστασία και την ασφάλεια που παρέχει ένα προφυλακτικό. Διότι αυτά τα δύο στοιχεία είναι που θα δώσουν στην απόλαυση διάρκεια μέχρι το επόμενο πρωί. Με άλλα λόγια, είναι τα βασικά κριτήρια που εξασφαλίζουν πως δεν θα... ζώσουν οι έγνοιες και οι αμφιβολίες ούτε εσένα, ούτε το date σου.

 

Η Χριστίνα και το... καλό πράγμα θέλουν τον χρόνο τους

«Όποιος βιάζεται σκοντάφτει», λέει μία σοφή παροιμία, με την οποία συμφωνεί απολύτως η Χριστίνα. Φαντάζομαι πόσο πολύ ανυπομονείς να κάνεις πράξη όλες εκείνες τις σκέψεις που δεν σε αφήνουν να κλείσεις μάτι από τη στιγμή που τη γνώρισες, όμως το καλό πράγμα φίλε μου αργεί να γίνει. Η αλήθεια είναι πως πολλοί από εμάς βιάζονται να περάσουν στο σεξ και μετά, αναρωτιούνται γιατί «έφαγαν» TYN. Διότι ακόμη και η κοπέλα που έρχεται σπίτι σου με σκοπό να κάνετε σεξ, είναι πολύ πιθανό να εξαφανιστεί από προσώπου γης, εάν χυμήξεις πάνω της με το «καλησπέρα σας». Ακριβώς για αυτό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή. Προσπάθησε να τη φλερτάρεις πολύ και να αφήσεις την ερωτική διάθεση που υπάρχει μεταξύ σας να φτάσει σε μία ανεπανάληπτη κορύφωση. Να είσαι σίγουρος πως σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην χρειαστεί καν να τολμήσεις εσύ το πρώτο βήμα. Ωστόσο, όποιος από τους δύο και αν τολμήσει την πρώτη κίνηση, είναι υποχρέωσή σου ως γνήσιος gentleman, να βάλεις εσύ το προφυλακτικό στο «παιχνίδι».

duo4

 

Η Άννα θέλει να αισθανθεί «βασίλισσα»

Εάν νομίζεις πως με έναν καφέ και ένα μπολ πατατάκια θα καταφέρεις να περάσεις μαζί της από τον καναπέ στον κρεβάτι, τότε σου έχουμε νέα από την Άννα! Σύμφωνα με όσα μας αποκάλυψε, ο τρόπος που θα την υποδεχτείς στο σπίτι σου, είναι ένα κριτήριο που θα λάβει σοβαρά υπόψη, πριν αποφασίσει εάν θα προχωρήσει μαζί σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να τη βοηθήσεις να νιώσει «βασίλισσα», χωρίς όμως να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αρκεί να ετοιμάσεις κάτι σπιτικό και γευστικό με τα χεράκια σου, να βάλεις στο ψυγείο ένα κρασί, μία κουβέρτα φλις στο μπράτσο του καναπέ σε περίπτωση που κρυώνει, να βρεις μερικές «ψαγμένες» ταινίες για να δείτε, να τη ρωτήσεις αν θέλει να βγάλει τα παπούτσια της και να την υποδεχτείς με ένα ακαταμάχητο χαμόγελο, που θα την κάνει να ανυπομονεί για το happy ending της βραδιάς.

Η Κορίνα θέλει να έχει το... κεφάλι της ήσυχο

Ας είμαστε ειλικρινείς. Κανείς δεν θέλει να είναι το «σιγουράκι» κανενός, όπως κανείς δεν θέλει να ξαπλώσει με κάποιον στο ίδιο κρεβάτι για να περάσει μία αξέχαστη νύχτα… για την οποία θα μετανιώνει τις επόμενες ημέρες γιατί ο άλλος έγινε άφαντος. Αυτός είναι και ο λόγος που η Κορίνα δίνει ΤΥΝ και καμία δεύτερη ευκαιρία σε όσους παριστάνουν τους περπατημένους players. Σύμφωνα με την ίδια, δεν το κάνει για να τους τιμωρήσει ή για να την κυνηγήσουν, αλλά γιατί δεν της εμπνέουν αρκετή σιγουριά, ώστε να προχωρήσει μαζί τους σε κάτι παραπάνω. Πάνω από όλα όμως, το κάνει διότι το επόμενο πρωί, θέλει να έχει το κεφάλι της ήσυχο από «δεύτερες» σκέψεις. Για να απολαύσεις, λοιπόν, το happy ending με τη δική σου «Κορίνα», καλύτερα να ξεχάσεις για λίγο τον Καζανόβα που κρύβεις μέσα σου και να της δείξεις με κάθε τρόπο πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να αμφιβάλλει για εσένα. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό από την πρώτη στιγμή, αφού όλοι ξέρουν πως των... φρονίμων τα παιδιά πριν σκοράρουν βάζουν DUO!

duo5

 

Η Στέλλα θέλει να «χτίσεις» την ιδανική ατμόσφαιρα

Μπορεί τα αρωματικά κεριά, ο χαμηλός φωτισμός και η ρομαντική μουσική υπόκρουση να σου φαίνονται κάπως ξεπερασμένα και μπανάλ, όμως οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά για τη Στέλλα και μπορούν να τη βάλουν απευθείας… in the mood for love! Δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές «ντύνοντας» κάθε επιφάνεια του σπιτιού με κόκκινα ροδοπέταλα. Φρόντισε απλώς να δημιουργήσεις μία ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα τη βοηθήσει να χαλαρώσει πιο γρήγορα και να αισθανθεί άνετα σε ένα κατά τα άλλα ξένο περιβάλλον. Ακριβώς επειδή οι gentlemen σπανίζουν στις μέρες μας και λίγοι θα μπουν στη διαδικασία να προετοιμάσουν το «έδαφος», να είσαι σίγουρος πως δεν θα περάσει απαρατήρητο και θα εκτιμηθεί δεόντως, δημιουργώντας συγχρόνως τις κατάλληλες συνθήκες για να οδηγηθείτε στο απολαυστικό happy ending της βραδιάς. Ακόμη και αν ισχυρίζεται πως είναι από τα κορίτσια που σιχαίνονται τα ρομάντζα, κατά βάθος θα νιώσει ιδιαίτερα κολακευμένη που μπήκες στον κόπο να ετοιμάσεις για εκείνη ένα τόσο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

 

duo6

 

Κλείνοντας, η τελευταία συμβουλή που έχω να σου δώσω δεν είναι δική μου, ούτε κάποιας συναδέλφου ή φίλης, αλλά της Marilyn Monroe, η οποία είχε πει κάποτε πως «εάν μπορείς να κάνεις ένα κορίτσι να γελάσει, μπορείς να την κάνεις να κάνει οτιδήποτε». Ακριβώς για αυτό, μην φοβηθείς να «τσαλακώσεις» τον εαυτό σου, να εκτεθείς, να γίνεις αστείος, ειδικότερα όσο «παίζεις» μπάλα στο γήπεδό σου, δηλαδή στο σπίτι σου. Το χιούμορ είναι το πιο αποτελεσματικό «κόλπο» -μαζί με το προφυλακτικό- για να την κάνεις να αφεθεί, να απολαύσει το ραντεβού σας και πριν καν το καταλάβεις, να γίνει το happy ending πραγματικότητα! Διότι όπως γνωρίζεις πλέον χάρη στο νέο και ομολογουμένως επικό βίντεο του DUO, δεν αρκεί μόνο ο οργασμός για να έχει ένα ερωτικό ραντεβού το πολυπόθητο happy ending. Χρειάζεται επίσης προστασία και ασφάλεια!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved