Σεξ: Πέντε λόγοι που το «πουλάκι» μπορεί όντως να πετάξει!

Το σκηνικό είναι έτοιμο για το απόλυτο happy ending ενός ραντεβού. Βγήκατε, ήπιατε το ποτό ή τον καφέ σας, τα είπατε και με κάποιον τρόπο (ούτε εσύ ξέρεις πώς) αυτή τη φορά κατάφερες να την κάνεις να θέλει να έρθει σπίτι σου ή να σε προσκαλέσει στο δικό της. Πένα!

Είστε ήδη ξαπλωμένοι στον καναπέ και βρίσκεστε στο second base -ή είναι θέμα χρόνου να αρχίσετε τα φιλιά και τα προκαταρκτικά. Σχεδόν αδυνατείς να πιστέψεις ότι έχεις δίπλα σου αυτόν τον κορίτσαρο και αισθάνεσαι πραγματικά τυχερός που στην εποχή του social distancing και με τα αγαπημένα σου στέκια να κλείνουν τα μεσάνυχτα, εσύ κατάφερες να βγεις ένα τόσο επιτυχημένο ραντεβού.

Τι και αν τη γνώρισες σε ένα dating app; Το κορίτσι αξίζει και με το παραπάνω και θέλεις να της δείξεις ότι είσαι και εσύ, όλα όσα περιέγραφες τόσο καιρό στις συνομιλίες σας στα social media. Ωστόσο, λίγο πριν το σεξ -δηλαδή, το happy ending του ραντεβού σου- το «πουλάκι» αποφασίζει να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει.

Ναι, όπως και όπου και αν τη γνώρισες, είναι πολύ πιθανό να τη χάσεις μέσα από τα χέρια σου. Δες απλώς τη νέα, επική σειρά βίντεο του DUO , «Happy Endings», που φέρνει αληθινά stories από το TYN στην οθόνη σου και θα καταλάβεις εύκολα πώς μπορεί να συμβεί αυτό!

Παρακάτω θα βρεις, λοιπόν, πέντε ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή (που ελπίζουμε να μην έχουν «ανέβει» στο TYN), ιστορίες προσωπικές που άφησαν εμάς, αλλά και τα φιλαράκια μας να ονειρεύονται το happy ending, αντί να το ζουν. Φρόντισε συνεπώς να τις μελετήσεις για να πάρεις μια γεύση από το τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις στο επόμενο ραντεβού σου, ειδικότερα αν θέλεις να καταλήξει σε τέλειο σεξ.

#1 FAIL: Αρχίζεις το dirty talk χωρίς καλά καλά να τη γνωρίζεις

Σου αρέσει το dirty talk και πολύ καλά κάνεις. Αλήθεια όμως, είναι απαραίτητο να μοιραστείς μαζί της αυτό το «κόλλημα» την πρώτη φορά που θα ξαπλώσει μαζί σου; Θα της μιλήσεις όσο βρόμικα θέλεις, αφού τη γνωρίσεις καλύτερα και εφόσον πάρεις τη συγκατάθεσή της. Πίστεψέ με, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο «βρόμικα» θα σου μιλήσει εκείνη και κυρίως, πόσο γρήγορα θα εξαφανιστεί από το σπίτι σου, αν δεν αγαπάει πολύ το dirty talk στο κρεβάτι. Έχει συμβεί σε γνωστό συντάκτη (ονόματα δεν λέμε) και λάτρη του dirty talk και ακόμη… το φυσάει και δεν κρυώνει. Αν θέλεις να έχει, λοιπόν, το ραντεβού σου happy ending, άφησε στην άκρη τις «βρόμικες» κουβέντες από την πρώτη σας φορά.

#2 FAIL: Δεν έχεις μαζί σου προφυλακτικά

Βασικός και δίκαιος -να τα λέμε και αυτά- λόγος που μπορεί να την κάνει να σου πει «αντίο» λίγο πριν την ερωτική πράξη. Ελπίζουμε απλώς να ξέχασες να πάρεις τα προφυλακτικά σου και να μην σου έχει γίνει συνήθεια το «χωρίς». Ρώτα τον φίλο μου τον Πέτρο που βρέθηκε με το κορίτσι των ονείρων του στο σπίτι και δεν έκανε σεξ μαζί… διότι δεν είχε προφυλακτικό. Βέβαια, όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί με την αληθινή ιστορία από το TYN που το DUO μετέτρεψε σε YouTube βίντεο για την καμπάνια «Happy Endings», ο Πέτρος δεν είναι ο μοναδικός άνδρας που είδε το «πουλάκι» να πετάει επειδή δεν είχε προφυλακτικά. Αυτό όμως που ο Πέτρος δεν γνώριζε και για το οποίο οφείλω να σε ενημερώσω, είναι πως για το απόλυτο happy ending στο σεξ, δεν αρκεί μόνο ο οργασμός. Για αυτό, λοιπόν, να θυμάσαι το εξής: Των φρονίμων τα παιδιά προτού σκοράρουν, βάζουν DUO. Γιατί ξέρουν πως happy ending στο σεξ, είναι η απόλαυση του να τελειώνεις με ασφάλεια και κυρίως, χωρίς να έχεις έγνοιες στο μυαλό σου την επόμενη μέρα. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις για τι fail μιλάμε.

 

#3 FAIL: Το σπίτι σου είναι πιο βρόμικο από ποτέ

Να είσαι σίγουρος ότι το ακατάστατο και βρόμικο σπίτι σου θα είναι κεντρικό θέμα συζήτησης με τις κολλητές της -μετά το TYN που θα σου δώσει. Αγαπημένος φίλος όχι μόνο είδε την αποστροφή στο πρόσωπο της κοπέλας που πήγαινε για πρώτη φορά στο σπίτι του για σεξ, αλλά «τα άκουσε» κιόλας. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια, το «πουλάκι» έτυχε να έχει και «κόλλημα» με την καθαριότητα και έτσι, λίγο πριν πετάξει από τη φωλιά, προσφέρθηκε διστακτικά να τον βοηθήσει να καθαρίσει τουλάχιστον το σαλόνι. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα θελήσεις να φέρεις κοπέλα στο σπίτι, ακόμη και αν πιστεύεις ότι οι πιθανότητες να καταφέρεις να την πας στο «καταφύγιό» σου για σεξ είναι μηδαμινές, φρόντισε να πλύνεις τα πιάτα, να βάλεις ένα πλυντήριο, να ξεσκονίσεις επιτέλους το σαλόνι και να μαζέψεις τα ρούχα από το πάτωμα του δωματίου σου… για να προσφέρεις τόσο σε εσένα, όσο και σε εκείνη το πολυπόθητο happy ending! Μην γίνεις και εσύ «εκείνος ο τύπος με το βρόμικο σπίτι» στις ιστορίες που λέει στις κολλητές της.

#4 FAIL: Πετάς αρνητικό σχόλιο για την εμφάνιση της

Ποιος είδε και δεν φοβήθηκε εκείνη την κοπέλα που άκουσε από τα χείλη ενός νεαρού με τον οποίο ετοιμάζεται να κάνει για πρώτη φορά σεξ, ότι δεν είναι και αρκετά… γυμνασμένη, ότι έχει μερικά παραπανίσια κιλά, ότι έχει ακμή ή ότι το πληθωρικό της στήθος… δεν είναι τόσο πληθωρικό όσο φαινόταν στις φωτογραφίες στο Tinder ή το Instagram. Αν θέλεις πραγματικά το «πουλάκι» να πετάξει πριν τη σεξουαλική πράξη, τότε δοκίμασε να πεις κάτι από τα παραπάνω. Σε συμβουλεύω απλώς να μην το κάνεις. Τόσο για να της δείξεις σεβασμό, όσο και για να μην την κάνεις να πιστέψει ότι είσαι ένας ακόμη επιφανειακός τύπος -και της δώσεις την καλύτερη αφορμή για να γράψει για εσένα στο TYN και λίγο αργότερα σε δούμε και σε βίντεο από το DUO; Εμείς είναι σίγουρο πως θα το απολαύσουμε, αλλά δεν ξέρουμε για εσένα! Το αν θα έχει το ραντεβού σου happy ending, λοιπόν, αν θα καταφέρεις δηλαδή να ολοκληρώσεις το date σου μαζί της με όση περισσότερη απόλαυση και ασφάλεια γίνεται, εξαρτάται σε αυτή την περίπτωση από εσένα.

 

duo2

 

#5 FAIL: Φέρνεις την πρώην στην κουβέντα

Φυσικά και θα μιλήσετε για τις προηγούμενες σχέσεις σας στο ραντεβού. Δεν θα το κάνετε όμως λίγο πριν την πρώτη βραδιά σεξ μεταξύ σας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ιστορία του Γ. ο οποίος ενώ είχε περάσει στο second base και ετοιμαζόταν για το επόμενο στάδιο, έκανε μια μεγάλη παύση, κοίταξε τον λαιμό της Στέλλας, χαμογέλασε και αναφώνησε: «Α! Μια τέτοια, ολόιδια ελίτσα είχε σε αυτό το σημείο και το Μαράκι». Το Μαράκι συνέχισε να «καίει» τον Γιώργο, ακόμη και μετά το άδοξο τέλος της σχέσης τους. Διότι η Στελλίτσα ξενέρωσε, σηκώθηκε από τον καναπέ και αποχώρησε από το σπίτι του Γ., ο οποίος παρέμενε ξαπλωμένος και προσπαθούσε (επί τουλάχιστον πέντε λεπτά) να κατανοήσει… τι κακό είπε και δεν έφτασε στο απόλυτο happy ending που ονειρευόταν.

duo3

 

Να θυμάσαι, λοιπόν, ότι το «πουλάκι» μπορεί όντως να πετάξει ακόμη και μετά το second base. Αν θέλεις, λοιπόν, να έχει το ραντεβού σου happy ending, φρόντισε να καθαρίσεις το σπίτι καλά, να αφήσεις την πρώην εκτός, να μην μιλήσεις πολύ βρόμικα, να της δείξεις πόσο σου αρέσει και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ να έχεις στο backpack ή το κομοδίνο σου προφυλακτικά. Διότι σε ό,τι αφορά στο σεξ, happy ending δεν είναι απλώς ο οργασμός: Είναι η απόλαυση του να τελειώνεις με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς προβληματισμούς. Για αυτό, άλλωστε, των φρονίμων τα παιδιά πριν σκοράρουν… βάζουν DUO!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved