Lockdown Vol. 2: 4 φωτογραφίες που καμία γυναίκα δεν θέλει να δει στο προφίλ σου

Eκτός κι αν είσαι ο Philippe Leblonde της φωτογραφίας. 

To δεύτερο lockdown είναι εδώ για να δοκιμάσει και πάλι τις αντοχές, την υπομονή, τα κατοικίδιά μας και την ικανότητά μας στο cyber flirt. Ναι μάλιστα! Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, μπορεί να μην ξέρουμε τι μας ξημερώνει-κυριολεκτικά έτσι;- αλλά ένα πράγμα ξέρουμε και μάλιστα πολύ καλά: Να φλερτάρουμε μέχρι τελικής πτώσεως, και όπου βγει. Στην προκειμένη πουθενά, γιατί θα πρέπει να περιμένουμε τη λήξη της καραντίνας, αλλά δε χάνεις και τίποτα να προετοιμάσεις το έδαφος. Και μιας και το προφίλ μας στο Facebook, Instagram ή κάποιο από τα δεκάδες dating apps που υπάρχουν, είναι πλέον το πρόσωπό μας στον κόσμο και την κοινωνία, θα ήθελα να σου δώσω μερικά tips για να κάνεις το προφίλ σου αξιοπρόσεκτο. Με λίγα λόγια, αυτές είναι οι φωτογραφίες που καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να δει στο προφίλ σου. Για το καλό σου.

Selfies:

Είμαστε και επισήμως στην μετά-selfie εποχή, κάτι που σημαίνει ότι selfies ανεχόμαστε από την Gigi Hadid, την Jennifer Lopez και γενικά τα διάσημα κορίτσια των οποίων η ζωή είναι ενδιαφέρουσα, λαμπερή και γεμάτη χλιδή. Κατά τ΄ άλλα, για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς, δεν υπάρχει τίποτα πιο αυτοαναφορικό, από μία selfie και μάλιστα χωρίς απολύτως κανένα λόγο. Πόσο μάλλον αν είσαι άντρας. Μη με παρεξηγήσεις: Στη γυναίκα τη selfie ίσως και να τη συγχωρήσω. Στον άντρα ποτέ. Εκτός πια κι αν είναι πασπαλισμένη με μεγάλες δόσεις χιούμορ. Μπορείς να το κάνεις αυτό;

tumblr 4c8482275eb1837f0c453070e68603b5 24e52a79 400

Αν υπάρχει κάτι χειρότερο από τη selfie…

Αυτό είναι η selfie στο κρεβάτι. Βρε, το κρεβάτι σου είναι ιερό. Εκεί κοιμάσαι, αράζεις, κάνεις σεξ-στο εύχομαι αν και δεν το βλέπω-ποιος ο λόγος να το βγάζεις στη φόρα; Και ακόμα χειρότερα.. με σένα πάνω; Στέλνεις μήνυμα προς όλες τις γυναίκες ότι είσαι έτοιμος; Υπάρχει κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω;

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι…

Φωτογραφίες στον καθρέφτη του γυμναστηρίου! Ακόμα και αν αυτή τη στιγμή τα γυμναστήρια είναι κλειστά, εσύ έχεις κάβα και ανεβάζεις μέρα παρά μέρα. Θα σε παρακαλέσω θερμά λοιπόν, να μην τις δω ούτε σαν story. Ποτέ, μα πραγματικά ποτέ, καμία γυναίκα δεν ενθουσιάστηκε με αντίστοιχη φωτογραφία και είπε: «Μμμ φαίνεται καλή περίπτωση ας ασχοληθώ μαζί του»! Ποτέ!

 

Και ας μην ξεχνάμε…

Τις φωτογραφίες χωρίς μπλούζα. Δεν είσαι ο Chris Hemsworth και γενικά κανένας Avenger. Eπίσης και αντίστοιχο κορμί να έχεις, άλλο να βγάλεις μία φωτογραφία στην παραλία με τους φίλους σου, και άλλο να ποζάρεις σαν την Ιrina Shayk για να δείξεις τους κοιλιακούς σου. Διότι αγαπητέ μου, το καλό σώμα μπορεί να είναι ένα συν, αλλά η ιστορία έχει δείξει, ότι καμία φυσιολογική κοπέλα δεν εντυπωσιάζεται μόνο από αυτό.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved