Η έρευνα που πρέπει να κάνει τους άντρες να ντραπούν

Το 63% του ανδρικού πληθυσμού σε αυτή τη χώρα, βρίσκει φυσιολογική την συζυγική βία.  

Σε πρόσφατη εθνική έρευνα που έγινε στη συγκεκριμένη χώρα, οι επιστήμονες σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν πως το 63% των ερωτηθέντων ανδρών βρίσκει απόλυτα φυσιολογικό έως και απαραίτητο να χτυπάνε τις γυναίκες τους αν εκείνες αρνηθούν την σεξουαλική επαφή.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Brac James P Grant School of Public Health και πραγματοποιήθηκε κάτω από τον τίτλο «Male Youth and Their Sexual and Reproductive Health and Rights (SRHR): a Mixed-Methods Nationwide Study».

Ποιος κοιμάται πρώτος μετά το σεξ, οι άντρες ή οι γυναίκες;

 

Όλα αυτά στο Μπαγκλαντές, όταν το 30% του ανδρικού πληθυσμού πιστεύει επίσης πως αν μία γυναίκα πίνει αλκοόλ και καπνίζει είναι αυτομάτως εύκολη και διαθέσιμη για σεξ.

Στην έρευνα συμμετείχαν 11,102 άνδρες από 15 έως και 24 χρονών. Η έρευνα έδειξε τρομερά αρνητικά αποτελέσματα με το 63% των ερωτηθέντων να πιστεύει πως είναι οκ να χτυπάς τη γυναίκα σου αν δεν θέλει να κάνετε σεξ.

Το 54% δεν γνώριζε καν πως υπάρχουν σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, ενώ ένα 28% πιστεύουν το να κολλήσεις ένα αφροδίσιο νόσημα είναι «κακό πνεύμα» και οφείλεται σε αδυναμία του οργανισμού.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις και τα υπόλοιπα τρομαχτικά αποτελέσματα της έρευνας:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved