Ποιος κοιμάται πρώτος μετά την πράξη, οι άντρες ή οι γυναίκες;

Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους.

 

Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Evolutionary Behavioral Sciences έρχεται να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους και να δώσει επιτέλους μια απάντηση σε ένα μεγάλο και σημαντικό ερώτημα. Τελικά, ποιος κοιμάται πρώτος μετά το σεξ, οι άντρες ή οι γυναίκες; Πριν διαβάσεις πού κατέληξαν οι ειδικοί, φέρε στο μυαλό σου τις δικές σου προσωπικές εμπειρίες, αν και δεν είμαστε σίγουροι αν σε βοηθήσουν.

 

Stefan salvatore man the vampire diaries GIF on GIFER - by Keraris

 

Μία ομάδα ψυχολόγων, καθοδηγούμενη από τον Gordon Gallup του State University της Νέας Υόρκης, μας κάνουν γνωστό πως οι γυναίκες κοιμούνται πρώτες, αν και στις ταινίες, βλέπουμε το αντίθετο. Δεν είναι οι άντρες λοιπόν αυτοί που σπεύδουν να κλείσουν τα μάτια τους μετά την ερωτική πράξη. Ένας ακόμα μύθος καταρρίπτεται.

Έρευνα: Πώς τα γένια ενός άντρα μαρτυρούν ότι ελπίζει να κάνει σεξ

Γιατί συμβαίνει όμως αυτό; Σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές, αυτό αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης αν και είναι σχεδόν βέβαιο πως οι περισσότερες γυναίκες δεν το γνωρίζουν αυτό. Μπορεί δηλαδή, όλο αυτό να γίνεται μηχανικά, αν σκεφτούμε επίσης πως οι περισσότεροι άνθρωποι -και καλά κάνουν- χρησιμοποιούν προφυλάξεις.

Μην πυροβολείτε τον πληροφοριοδότη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved