Τι εννοεί μία γυναίκα μέσα από 7 χαρακτηριστικές φράσεις

Γιατί άλλο τι λέει και άλλο τι εννοεί. Και βάλαμε μία γυναίκα να τις αποκωδικοποιήσει.

Ναι ξέρω μπορεί ο τίτλος του θέματος να σου ακούγεται κλισέ και να πιστεύεις ότι έχεις διαβάσει το ίδιο θέμα τουλάχιστον 30 φορές, αλλά η απειρία σου επί του ζητήματος, και οι πάντα λανθασμένες σου αποφάσεις, με αναγκάζουν και με υποχρεώνουν να το αναλύσω-όχι για ακόμη μία φορά-διότι πολύ απλά στο τέλος του κειμένου δεν θα ανεχτώ από κανέναν άντρα να κρίνει ξανά… διφορούμενη ατάκα γυναίκας, γιατί πολύ απλά βαρέθηκε να δώσει παραπάνω σημασία στα σημαντικά που έχω να πω. Διότι αγαπημένε μου αναγνώστη, θεωρώ ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να συζητήσουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα που εμείς τα κορίτσια συνηθίζουμε να λέμε στα αγόρια, των οποίων δυστυχώς η ουσία, καμία σχέση έχει με αυτά που εσύ πιστεύεις. Με άλλα λόγια, άλλα λέμε και άλλα εννοούμε. Το ‘πιασες;

«Κάνε ό, τι θέλεις»

Σε βάζω κατευθείαν στα βαθιά γιατί θα πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Της κάνεις ερώτηση και σου αφήνει το ελεύθερο να επιλέξεις εσύ τι θα πρέπει να κάνεις. Με τον τρόπο αυτό, θέλει να τεστάρει την κρίση σου, αν την ξέρεις καλά και αν έχεις είσαι σε θέση να μαντέψεις αυτό που εκείνη θέλει. Αν για παράδειγμα της πεις: «Λέω να πάω για μπύρα με τα παιδιά οπότε θα έρθω να σε βρω κατευθείαν στο σινεμά» και σου απαντήσει «κάνε ό, τι θες», θα πρέπει να ξέρεις ότι θα φύγεις νωρίτερα από την μπύρα και θα πάτε μαζί στο σινεμά. Όμορφα και νοικοκυρεμένα. Διαφορετικά μάλλον ταινία δεν πρόκειται να δεις. Λυπάμαι!

giphy 2

«Χρειάζομαι λίγο χώρο»

Κοίταξε να δεις, θα στο πω όσο πιο γλυκούτσικα μπορώ για να μη σου πέσει και βαρύ. Τη φράση αυτή την ξεστομίζετε συνήθως εσείς οι άντρες, όταν όντως θέλετε να πάρετε το χρόνο σας-γιατί πνίγεστε από τη σχέση, συμβαίνουν και αυτά- ή θέλετε να κάνετε σεξ με κάποια άλλη. Ε όταν το πει η γυναίκα my darling, δε θέλει καθόλου χώρο. Θέλει να χωρίσετε. Ελπίζω να μην ήμουν πολύ ωμή!

«Πρέπει να μιλήσουμε»

Φίλε τώρα την έχεις βάψει που έλεγαν και οι μπαμπάδες μας. Δε θέλει να μιλήσετε, θέλει απλά να μιλήσει εκείνη. Είναι έξαλλη μαζί σου και θέλει να τα βγάλει από μέσα της. Το καλό που σου θέλω να ακούσεις. Αλλά μην κάνεις το λάθος να μιλήσεις. Έτσι;

giphy 3

«Τι είπες μόλις τώρα;»

Σου δίνει την ευκαιρία να ανακαλέσεις και να ανακατασκευάσεις. Για την ακρίβεια σου δόθηκε μία δεύτερη ζωή. Μην τη σπαταλήσεις πιστεύοντας ότι δεν άκουσε καλά. Ξανασκέψου αυτά που είπες… και άλλαξέ τα!!! Αν θέλεις ένα ήσυχο βράδυ.

«Πολύ ωραίος αυτός»

Όχι ότι δεν τον βρίσκει ωραίο, ειδικά αν αναφέρεται σε κάποιον που είναι αντικειμενικά hot as hell, αλλά εμείς τα κορίτσια έχουμε την τάση να θέλουμε να προκαλέσουμε τη ζήλεια του καλού μας. Μη μας ρωτήσεις το λόγο, το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό θα στο πει μόνο και μόνο για να τσεκάρει αν ταράχτηκες με τα λόγια της. Ναι ok, δε θα ζηλέψεις, αλλά μήπως μπορείς να το προσπαθήσεις;

«Να το πάμε λίγο πιο χαλαρά;»

«Υπάρχει άλλος ένας που βγαίνω και μου αρέσει εξίσου. Επειδή όμως με τον άλλο θα βγω αυτή τη βδομάδα, σε περίπτωση που τελικά δεν μου αρέσει και τόσο, δεν θα ήθελα να χάσω και σένα». Οπότε να ξέρεις ότι σύντομα θα πάρει την απόφασή της και ή θα συνεχίσετε να βγαίνετε ή θα εξαφανιστεί γιατί τελικά της άρεσε περισσότερο ο άλλος.

«Δεν είμαι θυμωμένη»

Ωωωωω κι όμως είναι και μάλιστα πολύ. Για την ακρίβεια τρέμει από τα νεύρα και οι χειρισμοί σου θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και λεπτομερείς. Δε θέλουμε να χαθεί και καμία ζωούλα.

giphy 4

«Ωραία αυτή ε;»

Εκείνη μπορεί να λέει ό, τι θέλει για όποια θέλει. Εσύ όμως όχι. Ακόμα κι αν σου δείξει μία αντικειμενικά ωραία γυναίκα, την οποία θα αποθεώσει, εσύ οφείλεις να αδιαφορήσεις και να της πεις: «Εσύ είσαι πιο ωραία». Μην κάνεις το λάθος να συμφωνήσεις μαζί της ή ακόμα χειρότερα να της πεις: «Ναι την έχω δει εδώ και ώρα!!!» Καλά, τρελάθηκες;

«Όχι»

Λυπάμαι αλλά το «όχι» είναι άρνηση για όλες τις γυναίκες και σε όλες τις καταστάσεις. Από τη στιγμή που θα το ακούσεις, καλό θα ήταν να αποχωρήσεις και να μην ξεπεράσεις τα όρια.

giphy 6



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved