GNTM: Τελικά η γκρίνια δεν είναι γυναικείο προνόμιο

Ένα επεισόδιο αν παρακολουθήσεις, θα προβληματιστείς για τους άντρες εκεί έξω.

Μας λέτε γκρινιάρες και ότι πάντα ψάχνουμε αφορμή για να μουρμουρίσουμε και να χαλάσουμε μία ωραία και χαλαρή ατμόσφαιρα. Εγώ από την πλευρά μου πιστεύω ακράδαντα ότι καμία γυναίκα δεν γκρινιάζει χωρίς λόγο, απλά έχουμε το χάρισμα-κατάρα, να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στις λεπτομέρειες, οι οποίες μοιραία θα μας βγάλουν εκτός εαυτού, ιδίως όταν συνδυάζονται με την αδιαφορία τη δική σου προς αυτές.

Να δεχτώ ότι είμαστε λίγο τσιτωμένες-έχουμε και τις ορμόνες μας-να δεχτώ ότι είμαστε multitasking πλάσματα και θέλουμε να τα έχουμε όλα υπό έλεγχο, και να δεχτώ ότι όταν κάτι πάει… εκτός σχεδίου, καταρρέουμε με συνοπτικές διαδικασίες. Όλα αυτά δεν είναι απόλυτα αλλά τα δέχομαι γιατί είναι μέρος της γοητείας μας.

Βέβαια… μέχρι σήμερα, γιατί αντιλαμβάνομαι πια ότι τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχετε αρχίσει να τα υιοθετείτε κι εσείς, αγαπημένα μου αγόρια. Αφορμή για τον προβληματισμό μου αυτό, στάθηκε η παρακολούθηση του GNTM 3, το οποίο φέτος έχει την ιδιαιτερότητα, να περιλαμβάνει στο διαγωνιστικό κομμάτι και αγόρια.

 

 

Και ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχαμε συνηθίσει τις νεαρές καλλονές να σφάζονται προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού, φέτος συμβαίνει το εξής παράδοξο: Τα κορίτσια είναι ήσυχα και διακριτικά και τα αγόρια δίνουν... πόνο που λέμε και στην καθομιλουμένη.

Είναι καλά δασκαλεμένοι; Έχουν μπει πιο έτοιμοι από ποτέ; Σε κάθε επεισόδιο είναι ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια, ενώ οι ατάκες που εκτοξεύουν ο ένας για τον άλλο είναι το λιγότερο φαρμακερές. Μέχρι και απειλές αντάλλαξαν την ώρα της κρίσεως, ενώπιον αποσβολωμένης Βίκυς Καγιά, η οποία δεν πίστευε τι την έχει βρει φέτος!

Σε αντίθεση τα κορίτσια, αν εξαιρέσεις φυσικά την περιβόητη Ρασέλ η οποία μάλλον υποδύεται κάποιο ρόλο, είναι ήσυχες σε σημείο να καταντούν βαρετές, ενώ το μόνο που τελικά θέλουν, είναι να καθαρίζουν λίγο παραπάνω τα αγόρια.

Θα έλεγε κανείς ότι είναι σημείο των καιρών η εξαλλοσύνη του άντρα και η διαρκής μουρμούρα, μιας και όλο και περισσότεροι έχουν υιοθετήσει το μέχρι πρότινος, γυναικείο χαρακτηριστικό. Με βεβαιότητα κανείς δεν μπορεί να απαντήσει από πού πηγάζει όλο αυτό, αν και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, συμπεριφορικά επηρεάζονται αρκετά μεταξύ τους.

Ζω για τη στιγμή που θα δω τα αγόρια του σπιτιού να ξεμαλλιάζονται, και τα κορίτσια να τους κοιτάζουν έντρομες μην ξέροντας πώς να αντιδράσουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved