The Ugly Truth: Γιατί δεν σου έστειλε ποτέ μήνυμα μετά το ραντεβού

Τα έκανες όλα σωστά (νομίζεις) αλλά το αντικείμενο του πόθου σου έγινε ιστορία στο «Φως στο Τούνελ»;

Είναι από τις αγαπημένες μου ιστορίες. Είναι από τις ιστορίες εκείνες που ο ήρωας νομίζει πως θα έχει happy end και τελικά καταλήγει να τρώει ένα τρίκιλο παγωτό και αναρωτιέται τι πήγε λάθος. Εκτός από το γεγονός πως πήγαν όλα. Αυτή είναι μια ιστορία που έχει πρωταγωνιστή εσένα και δεν θα σου αρέσει το κύμα αλήθειας που θα σε λούσει.

Σήμερα η αγαπημένη στήλη του ελληνικού διαδικτύου (soon to be) θα ασχοληθεί με το μεγαλοπρεπές άκυρο που έφαγες αφού βγήκες ραντεβού με την γυναίκα που κυνηγούσες και ονειρευόσουν.

Στο σημείο αυτό θα σου πω ότι έχω φάει τόσα άκυρα μετά από τέτοια «ονειρικά» ραντεβού που κατέληξε σε διατροφολόγο γιατί ο ψυχολόγος είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά, λες και έκανα ληστεία σε χρηματαποστολή.

Καλωσήρθατε στο The Ugly Truth Project!

uggly

Το ραντεβού

Αφού (ελπίζω) πως έδωσες ραντεβού σε ένα όμορφο καφέ ή για φαγητό σε ένα casual μαγαζί, συναντηθήκατε και εσύ φόραγες το άρωμα το καλό που δεν μπορεί να αντισταθεί ούτε η γιαγιά σου. Μέχρι εδώ όλα καλά (ελπίζω).

Σου χαμογελάει, σε κοιτάζει στα μάτια, δείχνει ενδιαφέρον για όσα λες και μέσα σου ξέρεις πως θα υπάρξει και συνέχεια. Ενίοτε σου αγγίζει και το χέρι αλλά όχι με τρόπο πονηρό, αλλά εκείνον τον αθώο αλλά και παράλληλα τσαχπίνικο. Έγιναν αυτά; Ωραία.

Και ενώ έχουν γίνει όλα αυτά, την καληνυχτίζεις, την πηγαίνεις μέχρι το αυτοκίνητό της (ελπίζω) ή περιμένεις στην στάση του μετρό (ελπίζω) και τρέχεις σαν τον Μπίλι Έλιοτ. Αν δεν έχεις δει τον Μπίλι Έλιοτ, δες αυτό παρακάτω και συνεχίζουμε:

 Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο...

Πλέον φτάσαμε στο σημείο όπου η πέτρα χτυπάει πάτο, όπου δεν πάει παρακάτω, εν-δυο κάτω. Το τέλειο ραντεβού σου οδηγήθηκε στο παγόβουνο όπως ο Τιτανικός και κοιτάς το κινητό και αναρωτιέσαι «Να στείλω ή να μην στείλω;». 

Κάπου εδώ θα πρέπει η αξιοπρέπειά σου να σου πει «όχι» αλλά επειδή στον έρωτα, στον πόλεμο και στην μπιρίμπα όλα επιτρέπονται και δεν θα καταλάβεις από αξιοπρέπεια, σίγουρα θα στείλεις πρώτος. 

Εδώ θα σου κάνω ένα μικρό spoiler alert: Θα πληγωθείς και θα στεναχωρηθείς. Το γιατί θα στο πω παρακάτω. Αλλά για να μην χτύπησε το τηλέφωνο υπάρχει ένας σοβαρός λόγος και πιθανότατα το κύμα αλήθειας που προλόγισα παραπάνω θα σε χτυπήσει σε 3,2,1...

The Ugly Truth

Ο λόγος είσαι ΕΣΥ. Το πανέμορφο ραντεβού που νόμιζες πως πήγε καλά, μάντεψε, δεν πήγε. Εσύ όμως το πίστεψες και τότε οδηγήθηκες σε (κρυφά) μονοπάτια που όλα είναι ροζ, παραβλέποντας το προφανές: Πως κάπου στον δρόμο η κοπέλα βαρέθηκε ή σε κάποιο σημείο η γυναικεία διαίσθησή της, χτύπησε καμπανάκια.

Λοιπόν, για να μην μακρηγορούμε γιατί έχω και ντεκαπάζ κανονισμένη, τα έκανες όλα λάθος. 

Είτε μίλησες πολύ για σένα, είτε προσπάθησες υπερβολικά, είτε σε κάποια φάση που εσύ ήσουν εκστασιαμένος με το τι ωραία τα λες, πέταξες σίγουρα κάτι που την έκανε να απομακρυνθεί και απλά έμεινε χαμογελαστή επειδή έτσι επιβάλλουν οι καλοί τρόποι και ο ποινικός κώδικας.

Οι γυναίκες έχουν ένα ραντάρ που αυτόματα μπορούν να καταλάβουν τις προθέσεις σου: Αν είσαι πολύ απεγνωσμένος, θα το καταλάβουν. Αν θες μόνο σεξ, θα το καταλάβουν. Αν προσποιείσαι, θα το καταλάβουν. Αν προσποιούνται δεν το καταλαβαίνεις.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς και να δώσεις χρόνο. Το να στείλεις άμεσα, επιβεβαιώνει αυτό που υποψιάστηκε και δεν σου έστειλε: Ότι είσαι απεγνωσμένος ΚΑΙ πιεστικός.

Προσπάθησε σε μια εβδομάδα. ΟΚ, ξέρω πως σε τρώει το σαράκι σαν τον Γιάννη Πάριο αλλά κάνε υπομονή. Αν στείλεις ένα απλό μήνυμα και λάβεις απάντηση on the rocks, σταμάτα. Αν δεις μια ζέση και μια άνεση, τότε κάνε την απόπειρά σου για ένα ακόμα ραντεβού έχοντας ως οδηγό τα λάθη του προηγούμενου.

Οι ομάδες μετά από κάθε αγώνα κοιτάζουν στο video τα λάθη τους. Κάνε το ίδιο, χωρίς video (ο ποινικός κώδικας που λέγαμε παραπάνω). Και στο δεύτερο ραντεβού κάνε κάτι που εκτιμάει κάθε γυναίκα: ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ.

Καλή επιτυχία να έχεις και να είσαι gentlman και όχι τσικιρικιτζής. 

ΥΓ: Στείλτε μας τα ερωτικά σας προβλήματα. Θα τα διαβάσουμε και θα σας τα απαντήσουμε. Για λύση, ούτε λόγος, απλά να ξέρετε πως συμπάσχουμε...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved