H εποχή των «γλυκόλογων»: 5 ατάκες που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να ακούσουν

Και όχι δεν είναι το «Σ’ αγαπώ»… obviously.

Eίπαμε οι καιροί αλλάζουν, η καθημερινότητα επίσης, πλέον κυκλοφορούμε σαν νίντζα ή μασκοφόροι εκδικητές αν προτιμάς-έχει και την πλάκα του- οπότε θα ήταν τουλάχιστον σκανδαλώδες οι σχέσεις να παραμένουν ίδιες. Και όταν λέω ίδιες, δεν εννοώ την ουσία των σχέσεων, αλλά όλα αυτά που την… περιβάλλουν!

Βλέπεις τα κορίτσια, έχουνε γίνει λιγάκι πιο απαιτητικά, και δεν εννοώ κακομαθημένα. Σαφέστατα έχεις παρατηρήσει ότι πλέον οι γυναίκες έχουν τις δουλειές τους, τα δικά τους χρήματα και δεν περιμένουν από κανέναν άντρα να τις… ενισχύσει. Και αυτό αν με ρωτάς είναι η ουσία της κοινωνίας.

 

 

Όταν λοιπόν αναφέρομαι σε απαιτητικές γυναίκες, εννοώ περισσότερο την ευρηματικότητά σου και τον τρόπο που θα φερθείς σε μία γυναίκα. Με το πέρασμα των χρόνων, τα κορίτσια δεν είναι πια τα εύθραυστα πλασματάκια που συγκινούνται από λουλούδια και ρομαντικά λόγια αλλά σε προκαλούν να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει ώστε να τους πετάξεις την ατάκα που δε θα περιμένουν. Και πίστεψέ με, από τη στιγμή που θα την ακούσουν, θα μπεις για πάντα στην καρδιά τους.

Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τα new age γλυκόλογα, έτσι όπως τα ψήφισαν φίλες και γνωστές, για να γίνεις ο απόλυτος lover, που τόσο επιθυμείς.

 

«Eίσαι τόσο αστεία»

Α ναι, αγαπημένο κοπλιμάν φίλε μου. Βλέπεις εμείς τα κορίτσια δεν είμαστε από τη φύση μας αστεία, εκτός πια κι αν πέσεις σε stand up comedian, αλλά παράλληλα, επειδή θεωρούμε το χιούμορ τεράστιο προσόν, θέλουμε και να γελάς με τις ατάκες μας. Οπότε, είτε είμαστε ξεκαρδιστικές, είτε όχι και τόσο, αν όντως πιστεύεις ότι έχουμε πλάκα, μας κάνεις πολύ ευτυχισμένες. Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στον κόσμο, από το να κάνεις κάποιον που αγαπάς να γελάει.

 

 

«Η ώρα περνάει τόσο γρήγορα μαζί σου»

Είναι γνωστό άλλωστε ότι όταν περνάς καλά ο χρόνος κυλάει σαν νεράκι. Αυτό συμβαίνει σίγουρα στις εξόδους με τους κολλητούς σου, αλλά και… με την κοπέλα σου! Ναι, αν όντως το νιώθεις, καλό θα ήταν να της το πεις. Αυτό αυτομάτως, θα την κάνει να νιώσει ενδιαφέρουσα και καθόλου βαρετή-που είναι πάνω κάτω τα ίδια απλά ήθελα να δώσω έμφαση-. Ξέρεις τι ωραίο που είναι για ένα ζευγάρι να μη βαριέται ο ένας τον άλλο, ειδικά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μετά;

 

«Θέλω τη γνώμη σου σε αυτό»

Βρε τέρας, επίτηδες το κάνεις για να σε ερωτευτεί ακόμα περισσότερο; Με μία και μόνο ατάκα την κάνεις να νιώθει σημαντική για σένα, και παράλληλα έξυπνη και σοφή. Και κακά τα ψέματα, μπορεί όλοι να θέλουμε να ακούμε πόσο όμορφοι είμαστε, αλλά έχει διαφορετική βαρύτητα να αποθεώνεται το μυαλό και η κρίση μας. Να λέμε και αλήθειες δηλαδή.

 

 

«Εννοείται ότι προτιμώ να βγω μαζί σου»

Και αφού έχεις μπει δυναμικά ήρθε η ώρα να την αποτελειώσεις. Την προτιμάς από τους φίλους σου και αυτό λέει πολλά, ακόμα και αν δεν είστε στην αρχή της σχέσης σας – που προφανώς την προτιμάς από τους φίλους σου-. Γενικά η μάχη ανάμεσα στην κοπέλα σου και τους φίλους σου, μπορεί ποτέ να μη γίνει ανοιχτή, αλλά πάντα… υποβόσκει. Και όταν τελικά τη μάχη αυτή την κερδίζει… τότε γίνεται πολύ, μα πάρα πολύ ευτυχισμένη!

 

«Είσαι πολύ καλή στη δουλειά σου»

Ακόμα και αν τη δουλειά της δεν μπορείς να την αντιληφθείς και ακόμα κι αν όλα αυτά που σου λέει σου ακούγονται… κινέζικα, με τη συγκεκριμένη ατάκα θα πάρεις άφεση για πολλές βλακείες του παρελθόντος. Και αστεία τη θεωρείς, και ενδιαφέρουσα και ικανή επαγγελματία! Την έχεις τρελάνει!!!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved