Το μοναδικό είδος σεξ που δεν επηρεάζεται από την πανδημία

Και όχι, δεν εννοούμε το sexting.

Ακόμα και όταν φύγουμε από την καραντίνα, δε σημαίνει ότι ο Covid-19 θα έχει φύγει από τις ζωές μας. Τους μήνες αυτούς, δεν βιώσαμε μόνο μία άνευ προηγουμένου υγειονομική κρίση, αλλά και μία θα έλεγα αναγκαστική αποξένωση, μιας και το social distancing έγινε το μότο της εποχής, και μάλλον ένα από τα βασικά μας όπλα για επιβίωση. Ακολούθως, μαζί με την προσωπική κρίση επήλθε και η ερωτική, μιας και η βασική πράξη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, ναι στο σεξ αναφέρομαι, έγινε από δύσκολο μέχρι ακατόρθωτο.

Επειδή όμως πάντα υπάρχουν λύσεις, και επειδή η κρίση γεννά ευκαιρίες, έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις ένα νέο είδος σεξ, με τις ευλογίες των ειδικών και σίγουρα όσων το έχουν -έστω προσπαθήσει-.

Ονομάζεται mutual masturbation (δηλαδή παράλληλος… αυνανισμός σε απλά ελληνικά) και όπως κάποιοι λένε, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το κανονικό σεξ (ναι κι όμως). Θα μου πεις τώρα, κάτι τόσο προσωπικό όπως είναι η συγκεκριμένη πράξη, πώς είναι δυνατόν να συμβεί με… θεατές! Το μυστικό βέβαια σε αυτό, είναι ότι και ο άλλος-στην προκειμένη η παρτενέρ σου-δεν θα κάθεται άπραγη! Και κάπως έτσι, και αποστάσεις θα κρατήσετε, και οργασμούς θα έχετε.

 

Αρχικά…

Το όλο σκηνικό είναι άκρως αισθησιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι είστε απέναντι ο ένας από τον άλλο, απαγορεύεται να φιληθείτε ή να αγκαλιαστείτε γεγονός που αυξάνει την προσμονή και το πάθος. Οπότε από την άποψη αυτή, πιθανότατα να είναι και πιο καυτό από το κλασικό πατροπαράδοτο σεξ.

Μπορεί όμως να είναι και… συναισθηματικό!

Ναι μη γελάς, μπορεί! Αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή είναι μία πράξη που κάνει κανείς αυστηρά… μόνος, και μόνο που θα μπεις στη διαδικασία να την μοιραστείς, σημαίνει πολλά! Οπότε μην το παίρνεις τόσο αψήφιστα. Εδώ μιλάμε για έρωτα!

Είναι εύκολο

Διότι σε αντίθεση με το κανονικό σεξ, δεν απαιτεί περίεργες ή άβολες στάσεις και ουδεμία άσκηση σωματικής δύναμης. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σταθείς απέναντι από τη σύντροφό σου. Κι ό, τι ήθελε ας προκύψει!

Μπορεί να γίνει μέχρι και… διδακτικό!

Ξέρεις πόσοι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θέλουν και τι τους αρέσει, αναφέρομαι στο σεξ, αλλά προφανώς αυτό ισχύει για όλες τις μικρές εκφάνσεις της ζωής; Πιθανότατα λοιπόν να ήρθε και η ώρα να μάθεις. Εκείνη θα σου δείξει ακριβώς τι της αρέσει και εσύ θα κάνεις ακριβώς το ίδιο! Και θα συνειδητοποιήσεις ότι τόσα χρόνια, τα έκανες όλα πολύ λάθος!