Μήπως κάτι δεν πάει καλά με την κοπέλα σου και δεν το βλέπεις;

Έτσι θα καταλάβεις αν η σχέση σου είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Με κάποιες γυναίκες απλά δεν θα ταιριάξεις. Δεν είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να σε ανησυχεί. Στη ζωή σου θα βρεθείς πολλές φορές σε αυτή τη θέση και δεν θα έχει να κάνει απαραίτητα με τα προσωπικά σου και τις σχέσεις που θα συνάψεις με το αντίθετο φύλο. Σε αυτό το κείμενο, ωστόσο, θα μιλήσουμε για όλες αυτές τις φορές που αναρωτήθηκες αν έκανες τη σωστή επιλογή και αν όντως το άτομο που είσαι μαζί, γεμίζει την καθημερινότητά σου με άσχημες στιγμές.

 

 

Εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι τοξικοί, κτητικοί και με μεγάλη αδυναμία στο δράμα. Οι πιθανότητες να βρεις μια τέτοια κοπέλα είναι αυξημένες. Ίσως ήδη έχεις βρεθεί σε μία τέτοια σχέση. Η λογική λέει πως δεν θα το καταλάβεις αμέσως καθώς τα μειονεκτήματα μιας προσωπικότητας κρύβονται καλύτερα από τα προτερήματά της. Όταν όμως δεις μερικά από τα παρακάτω σημάδια, φρόντισε να λάβεις και τα απαραίτητα μέτρα. Ναι, ο χωρισμός είναι μονόδρομος και δυστυχώς δεν είναι όλοι οι χωρισμοί έτσι:

 

 

Δεν συμπαθείς καμία φίλη της και κανέναν φίλο της

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: «Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι». Οι επιλογές των φίλων μας δείχνουν πολλά και για εμάς τους ίδιους. Αν δεν ταιριάζεις με τους φίλους της, λοιπόν, τότε υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να μην ταιριάζεις και με εκείνη. Πριν πάρεις την δύσκολη απόφαση, φρόντισε να τους δώσεις χρόνο.

«Όλοι οι πρώην μου είναι…»

Αφήνουμε την τελευταία λέξη για να την συμπληρώσεις εσύ. Μεταξύ μας, δεν γίνεται όλοι οι πρώην της να αποδείχτηκαν κακοί. Κάπου έκανε και αυτή λάθος και δεν αντέχει να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών της. Αυτή είναι μια συνήθεια που αργά ή γρήγορα θα κάνει την σχέση σας αφόρητη. Δεν το θες αυτό.

Κάνει εύκολα πίσω

Δεν εννοούμε στους τσακωμούς σας και στις γενικότερες υποχωρήσεις της στη σχέση σας. Εννοούμε την συμπεριφορά της όταν πρέπει να δράσει και να πάρει πάνω μια δύσκολη στιγμή ή να σταθεί στους φίλους της όταν αυτοί το έχουν ανάγκη. Αν κάνει πίσω σε τέτοιες περιπτώσεις, αργά ή γρήγορα θα κάνει και με σένα όταν χρειαστείς την βοήθειά της.

Συμπεριφέρεται με άσχημο τρόπο στους σερβιτόρους/ες

Αυτό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Θα έρθει η στιγμή που θα φερθεί και σε σένα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

«Θέλω να μου φέρεσαι σαν πριγκίπισσα»

Αν μια γυναίκα περιμένει να γίνεις ένας σύγχρονος Super Mario, τότε κάτι πάει καλά. Φυσικά και θα της φερθείς με όμορφο τρόπο, χωρίς όμως να στο ζητήσει. Αν σου πει τη λέξη «πριγκίπισσα» τότε μπορεί να είναι ένα κακομαθημένο κορίτσι εγκλωβισμένο σε ένα γυναικείο και ώριμο σώμα.

5 απλές κινήσεις για να κερδίσεις την πρώην σου πίσω

Τσακώνεστε όλη την ώρα

Προφανώς και αυτό δεν σου κάνει καλό. Θα υπάρξουν στιγμές που θα διαφωνήσετε και θα πείτε και κάτι που δεν εννοείται πραγματικά. Όταν όμως αυτό γίνει καθημερινό φαινόμενο, τότε η σχέση σας πρέπει να λήξει.

Νευριάζει όταν περνάς χρόνο με τους φίλους σου

Ακόμα χειρότερα, σε κάνει να νιώθεις άσχημα με αυτό. Οι πραγματικοί σου φίλοι θα είναι εκεί πάντα για σένα, οι γυναίκες στη ζωή σου, όχι. Για το λόγο αυτό φρόντισε να τους αφιερώνεις πολύ από τον χρόνο σου. Αν η κοπέλα σου διαφωνεί με αυτό, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Δεν είναι ευέλικτη

Όχι, δεν εννοούμε στο κρεβάτι. Οι καταστάσεις στη ζωή μας μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή και οι συνθήκες δεν θα είναι πάντα ιδανικές. Μια κοπέλα, όπως και εσύ φυσικά, πρέπει προσαρμόζεται.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved