Γιατί μας αρέσουν οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες;

Μια λογική απάντηση σε ένα από τα αιώνια αντρικά ερωτήματα.

Κλειδώνοντας μια και καλή τα στερεότυπα στην ντουλάπα, επαναφέρουμε αυτόματα μία από τις πολλές αλήθειες που αφορούν τα δύο φύλα. Μια ερωτική σχέση μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας με μεγάλη διαφορά ηλικίας να τους χωρίζει, είναι κάτι συνηθισμένο. Παλαιότερα, αν η γυναίκα ήταν μεγαλύτερη από τον άντρα, στιγματιζόταν. Από την άλλη, αν ο άντρας ήταν μεγαλύτερος, τότε απλά ακολουθούσε την φυσική ροή των πραγμάτων και της παράδοσης.

Ας το πάρουμε από την πλευρά του αρσενικού και για ποιους λόγους προτιμά τις γυναίκες ώριμες (από όλες τις απόψεις). Ένας νεαρός άντρας, λοιπόν, ενθουσιάζεται και μάλλον καλά κάνει, όταν λαμβάνει από το αντίθετο φύλο την σιγουριά αλλά και την αυτοπεποίθηση που πηγάζει από μια ώριμη ηλικιακά γυναίκα. Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας, είναι πως έχει ξεκαθαρίσει μέσα της πως δεν επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια.

Οι λόγοι για να κάνεις σχέση με μεγαλύτερη

Μια μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα, δίνει επίσης αυτοπεποίθηση και στον νεαρό άντρα, ένα αναγκαίο εφόδιο που θα το κουβαλά στις πλάτες του και στις επόμενες σχέσεις του. Η συναισθηματική σταθερότητα και οι εμπειρίες της, είναι επίσης μερικά από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν ελκυστική. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με μια έρευνα του 1984 από την Gloria Cowan, αυτές οι σχέσεις δεν έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια. Αντιθέτως, ένας δεσμός με άτομα χωρίς διαφορά ηλικίας, έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι επιτυχημένες.

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved