Tελικά το dirty talking χρειάζεται, ή γίνεσαι εντελώς ρεζίλι;

Και τελοσπάντων μήπως ήρθε η ώρα να απελευθερωθείς; 

Σεξ κάνουν πολλοί, μακάρι να μπορούσα να πω όλοι, αλλά όσο να πεις, δεν υπάρχει κοινός θνητός που να μην έχει βιώσει μία περίοδο ξηρασίας στη ζωή του. Τελοσπάντων, αυτά καλώς ή κακώς γίνονται και δεν είναι πάντα εύκολο να τα αποφύγεις. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι μόνο το σεξ, αλλά… το καλό σεξ! Γιατί αφού το κάνεις που το κάνεις, να το κάνεις σωστά, με μεράκι και κυρίως πάθος.

Δεν είμαι εδώ για να αναλύσω ποια είναι τα κριτήρια που μπορούν να μετατρέψουν μία σεξουαλική συνεύρεση από μέτρια σε καλή, διότι τα γούστα διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο κάτι το οποίο μόνο ως θετικό μπορούμε να εκλάβουμε. Ωστόσο, τέθηκε πρόσφατα προβληματισμός επί τάπητος, σχετικά με το dirty talking, και αν τελικά είναι τόσο απαραίτητο ή έστω… ευπρόσδεκτο.

 

 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παραδέχονται ότι κάποιες φορές ξέφυγαν-θέλεις το πάθος, θέλεις η στιγμή ποιος ξέρει- με αποτέλεσμα η κοπέλα όχι μόνο να ξενερώσει, αλλά τελικά να… προσβληθεί κιόλας. Θα μου πεις τώρα: Στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται, αλλά έλα που παντού-τελικά-υπάρχουν όρια.

Για παράδειγμα, όταν γνωρίζεις ότι η παρτενέρ σου, έχει πρόσφατα βγει από μακροχρόνια σχέση, καλό θα ήταν να μην ανοίξεις τον οχετό σου με την πρώτη, διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τρομάξει. Όλοι ξέρουμε άλλωστε, ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις, σπάνια φημίζονται για το πάθος τους, και είναι απολύτως λογικό. Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείς ότι… «βρωμόλογο» (αγαπημένη λέξη) έχει να ακούσει πολύ καιρό και ίσως να μην είναι ούτε τώρα η κατάλληλη στιγμή για να το κάνει.

 

 

Ωστόσο, μπορεί να έχω κατανόηση-είμαι αυτό το άτομο-και να δικαιολογώ καταστάσεις και αντιδράσεις, αλλά μιας και μιλάμε για σεξ, από ένα σημείο και μετά κρίνεται απαραίτητο να μην γίνεται στα μουγκά! Άντε και να δεχτώ την πρώτη (το πολύ) τη δεύτερη φορά οι οποίες είναι και αναγνωριστικές. Από κει και μετά, καλό θα ήταν να απελευθερωθείς και να κάνεις ακριβώς το ίδιο με την αχαλίνωτη γοητεία σου.

Δεν εννοώ φυσικά να αρχίσεις τα μπινελίκια δίχως αύριο, αλλά και να φοβάσαι να πεις το παραμικρό δεν είναι λύση. Εξάλλου το βλέποντας και κάνοντας είναι ακριβώς αυτό που αρμόζει στην περίπτωση. Αν δεις ότι η κοπέλα τη σηκώνει την ατάκα της και της… αρέσει, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να καταπιέζεσαι. Εκφράσου ελεύθερα αγόρι μου μπας και δεις άσπρη μέρα.

Διάβασε ακόμη:

Ούτε καν στις γυναίκες δεν άρεσε αυτό το «365 DNI»

Το curving είναι χειρότερο από το ghosting όταν είναι να φλερτάρεις                                                            



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved