Η αμήχανη στιγμή που ανεβάζει story με νέα σχέση, λίγο μετά το χωρισμό σας

Εσύ από την πλευρά σου τι πρέπει τελοσπάντων να κάνεις; 

Τα πράγματα ήρθαν έτσι, που τώρα, που το όμορφο καλοκαιράκι βρίσκεται ελάχιστους μήνες μακριά, εσύ φίλε μου αγαπημένε, μόλις χώρισες. Δεν ήταν επιλογή σου και σίγουρα δεν είσαι και στα καλύτερά σου. Ήταν όμως μία απόφαση συνειδητή, ασχέτως αν εσύ τώρα έχεις τα μαύρα σου τα χάλια. Και εκεί που κλαις και πίνεις όλη μέρα, πάντα με συντρόφους σε όλο αυτό τους κολλητούς σου, τα καταραμένα social media, σου επιφυλάσσουν μία δυσάρεστη έκπληξη. Η πρώην σου, η λίγων ημερών ή έστω εβδομάδων πρώην σου, ανεβάζει stories με… νέο αμόρε, σε ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα και παραλίες, και διάολε, φαίνεται τόσο ευτυχισμένη. Άραγε τον είχε; Ή τον βρήκε αμέσως μετά; Τι σημασία έχει όμως, εφόσον εσένα πλέον δεν σου πέφτει λόγος; Πολλές σκέψεις περνούν από το μυαλό σου και όλες κάπου κολλάνε. Αν θέλεις λοιπόν τη γνώμη μου, παρακάτω υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα τα οποία καλό θα ήταν να μην κάνεις, όσο κι αν τη θέλεις ακόμα:

Αρχικά να σου πω το εξής:

Κάτι που ποστάρεται στα social media την πρώτη κιόλας μέρα, δεν είναι ούτε τόσο έντονο όσο φαίνεται, ούτε σίγουρα τόσο ειλικρινές. Κατά γενική ομολογία, όπου βλέπεις πολλές δημόσιες γλύκες και εξομολογήσεις, κράτα ότι κάτι βρωμάει στην υπόθεση. Οι περισσότερες τέτοιες σχέσεις, είναι οι γνωστές πια rebound, οι οποίες ως στόχο έχουν να πικάρουν κάποιον ή έστω να προκαλέσουν μία συζήτηση σε φίλους και γνωστούς. Και όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος και ευτυχισμένος, το τελευταίο που σε ενδιαφέρει είναι να το διαφημίσεις. Λέω εγώ τώρα.

giphy 1

Ωστόσο…

Όσο θολωμένος κι αν είσαι, μην στείλεις μήνυμα υβριστικό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πέσεις χαμηλά, ακόμα κι αν είσαι πεπεισμένος ότι το έφαγες το κέρατο. Τη θέλεις και δεν μπορείς μακριά της; Μπορείς να της το πεις με ένα ήρεμο μήνυμα, ή ακόμα καλύτερα με τηλεφώνημα. Πες της ότι σου λείπει και ότι θα ήθελες να ξαναπροσπαθήσετε. Καλύτερα να ρίξεις λίγο τον εγωισμό σου γι’ αυτό, παρά για να την προσβάλεις. Είπαμε… είσαι κύριος με Κ Κεφαλαίο!!!

giphy

Μην αρχίσεις να ρωτάς…

Άσε τις φίλες της ήσυχες γιατί αφενός δεν έχουν την όρεξή σου, και αφετέρου τις φέρνεις σε δύσκολη θέση. Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτα πιο pathetic από το να μάθει ότι ρωτάς σαν τρελός γι’ αυτήν και τη νέα της σχέση. Είπαμε, ότι είναι να της πεις, να της το πεις εσύ.

Μην κάνεις το ίδιο

Δεν λέω να μην κάνεις σεξ ή να μη φλερτάρεις αλλά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να βρεις μία κοπέλα που ουσιαστικά δεν θέλεις, μόνο και μόνο για να ανεβάσεις 5 φωτογραφίες για να τις δει η πρώην σου. Αφενός δεν είναι σωστό για την ανυποψίαστη-η οποία ίσως και να έχει πέσει στον έρωτά σου-και αφετέρου δεν παίζουμε σε ελληνική ταινία, για να κάνεις αυτές τις χαζομάρες. Θέλω να πιστεύω ότι οι αναγνώστες μου είναι ώριμα και σοβαρά παιδιά. Μην με απογοητεύσεις.

Και δεν συζητώ…

Να έρθεις σε επαφή με αυτόν, και να αρχίσεις να του την κατηγορείς. Είναι μικρότητα και δεν θα σε εξυπηρετήσει πουθενά όλο αυτό. Στο κάτω κάτω, και με αυτόν να μην είναι, αφού εσένα δεν σε θέλει, θα είναι με κάποιον άλλο. Στο πρόσωπο θα κολλήσουμε τώρα;

Εν ολίγοις, κοίτα να περάσεις όμορφα τον υπόλοιπο χρόνο σου, όσο μπορέσεις τελοσπάντων γιατί τα πράγματα είναι και δύσκολα, και άσε τις θεωρίες συνομωσίας και τα σχέδια εξόντωσης της πρώην. Σου καταστρέφουν την ενέργεια και τη διάθεση, και ήδη έχεις –και όλοι μας-περάσει πολλά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved