4 συμπεριφορές σου, που πιθανότατα την προσβάλουν και δεν το καταλαβαίνεις

Μην είσαι κι εσύ τόσο κάφρος βρε παιδί μου. 

Άντρες και γυναίκες δεν είμαστε ίδιοι και αυτό αν θέλεις είναι και η ουσία των σχέσεων, του έρωτα κτλ. κτλ. Θα ήταν άλλωστε ιδιαίτερα βαρετός ένας κόσμος, όπου τα δύο φύλα θα είχαν άψογη συνεννόηση, κατανόηση και αντιδράσεις, οπότε αντί να παραπονιέσαι για την αλλόκοτη και περίεργη συμπεριφορά της αγαπημένης σου, καλό θα ήταν να την αποδεχτείς.

Βέβαια, επειδή εμείς τα αθώα και ζουζουνιάρικα κορίτσια, έχουμε δεχτεί πολλές φορές αρνητική κριτική για τη συμπεριφορά μας, θα πρέπει να σε ενημερώσω, ότι καλώς ή κακώς δεν έχουμε πάντα άδικο και δεν είμαστε πάντα υπερβολικές. Να δεχτώ ότι είμαστε πιο δραματικές. Να δεχτώ ότι είμαστε πιο εκφραστικές. Να δεχτείς όμως κι εσύ ότι οι παρακάτω συμπεριφορές σου μας προσβάλουν ανεπανόρθωτα (και ίσως στενοχωρούν), και καλό θα ήταν… να τις καταργήσεις!

 

 

Πάρε ένα δώρο κι εσύ πανάθεμά σε

Όχι μη με παρεξηγήσεις, δεν είμαι καμία ρηχή και απαιτητική… ντίβα (γελάω) που το μόνο που θέλει είναι λούσα και πολυτέλειες. Και σε πληροφορώ ότι σαν εμένα είναι η πλειονότητα των γυναικών εκεί έξω. Ωστόσο, ένα δωράκι μια φορά στο τόσο-και όχι απαραίτητα ακριβό προφανώς- είναι όμορφο, γλυκό και δείχνεις ότι τη σκέφτεσαι και τη νοιάζεσαι. Όχι ότι αν δεν το κάνεις, δεν έχεις τα παραπάνω αισθήματα, αλλά κάποιες φορές το να τα δείχνεις δεν είναι δα και τόσο ολέθριο.

 

Μη με συγκρίνεις μάτια μου

Από νήπια ακόμα, συγκρινόμασταν με τον καλύτερο μαθητή, το πιο ήσυχο παιδί, ή εκείνον που είχε πάντα τακτοποιημένο το δωμάτιό του. Ε την αλήθεια μου θα την πω: Ποτέ μου δεν αισθάνθηκα ωραία για τη σύγκριση αυτή-μάλλον θα μιλήσω για τα άλλα παιδάκια γιατί εγώ ήμουν πάντα το παράδειγμα προς μίμηση ΧΑΧΑ- οπότε το να κάνεις κάτι αντίστοιχο με την καλή σου και τις άλλες γυναίκες, είναι εξίσου ενοχλητικό. Η κοπέλα του τάδε πήγε μαζί του γήπεδο, η κοπέλα του δείνα φτιάχνει ωραίο μουσακά και η κοπέλα του Τοτού τον αφήνει να βγαίνει τρεις φορές την εβδομάδα με τους φίλους του. Ε φτιάξτα με κάποια άλλη λοιπόν γιατί μάλλον τρως μεγάλη καταπίεση!

 

giphy 1

 

Έχει και η πλάκα τα όριά της

Έχει χιούμορ και γελάτε πολύ ο ένας με τον άλλο. Φανταστικά και μπράβο σας. Ωστόσο, όπως ακριβώς έχει όρια η σάτυρα-αχ αξέχαστη τηλεοπτική συζήτηση των ‘00s- ακριβώς ίδια όρια έχει και η πλάκα. Δεν χρειάζεται να την προσβάλεις μπροστά σε τρίτους, και αν ο κάνεις, να έχεις το μυαλό και την παρατηρητικότητα να το αντιληφθείς. Το ότι κάνετε ένα αστείο μεταξύ σας, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το μοιραστείτε και με άλλα 10 άτομα. Αλήθεια, θυμάσαι τότε που μπορούσαμε να βγαίνουμε 10 άτομα παρέα; Ωραίες εποχές!

 

Άσε τα σχόλια για την εμφάνιση

Καλά πας κι εσύ να παίξεις με τη φωτιά βρε ζουζούνι; Είναι δυνατόν να την προσβάλεις για την εμφάνισή της; Θα πρέπει να σου πω, αν δεν το γνωρίζεις ήδη, ότι εμείς τα κορίτσια είμαστε πολύ ευαίσθητα με την εμφάνισή μας, και αρκετά ανασφαλή. Το να κάνεις ένα σχόλιο για κάτι που γνωρίζεις ότι θα μας ενοχλήσει-αν δεν το γνωρίζεις μάλλον δεν μας ξέρεις και τόσο καλά- είναι το λιγότερο άκυρο, άτομο και ό, τι άλλο στερητικό από «Α» σκεφτείς. Πάντα υπάρχει καλός και ωραίος τρόπος να πεις ακόμα και το χειρότερο πράγμα, και αυτό δεν είναι η προσβολή.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved