Mήπως βγαίνεις με γυναίκα που έχει παιδί;

Ορισμένα tips που πρέπει να έχεις κατά νου. Δεν είναι ο πρώην σύζυγος το μεγαλύτερο «αγκάθι».

Ποτέ κανείς δεν υποστήριξε ότι οι σχέσεις, ακόμα και τα ραντεβού τα ίδια δεν κρύβουν εκπλήξεις και χρήζουν απλής προσέγγισης. Κάθε άνθρωπος κρύβει και τις ιδιαιτερότητές του, με αποτέλεσμα όταν αυτές έρχονται σε σύγκρουση να απαιτούνται αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να επιτευχθεί πιθανή συνύπαρξη. Κοινώς η διαιώνιση της σχέσης.

 

 

Πολλές φορές ωστόσο τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα από όσο φαίνονται στην αρχή. Διότι εσύ μπορεί να εντυπωσιαστείς με το κορίτσι, να τη φλερτάρεις και να βλέπεις ότι ανταποκρίνεται σε ό,τι της λες, μόνο που κάπου εκεί φτάνει η στιγμή που από τα χείλη της σκάει η πρόταση κρίσεως που θα καθορίσει την κοινή ή χωριστή πορεία σας.

«Χάρηκα πολύ, έχω να πάρω τον γιο μου από τον παιδικό σταθμό» στο ξεφουρνίζει λες και σου είπε πως θα πάει για ψώνια με τις φίλες της και σου χαμογελάει ενώ στην ουσία ο χρόνος για εκείνη έχει παγώσει, μετράει προσεκτικά τον κάθε σου μορφασμό την ώρα που νιώθει τον αέρα να χτυπάει τα αφτιά της τόσο καθαρά λες και πηγαίνει με 200 km/h στην Εθνική πάνω στη μηχανή.

Το κορίτσι είναι μητέρα (χωρισμένη ή σε διάσταση) και εκεί καλείσαι να αποφασίσεις. 

 

 Αν το βάλεις στα πόδια οκ δικαίωμά σου, αλλά εδώ που τα λέμε για να μπήκες στο κείμενο μάλλον σε ενδιαφέρει να διαβάσεις τη συνέχεια.

 

Οπότε συνεχίζουμε

Έχοντας το νέο αυτό δεδομένο, ετοιμάζεσαι για μία διαδικασία ιδιαίτερα δύσκολη που δεν θα έχει καμία σχέση με όλα όσα έχεις περάσει στις μέχρι στιγμής σχέσεις σου. Πριν λοιπόν βγεις μαζί της μάθε ορισμένα στάνταρ που οφείλεις να γνωρίζεις για εκείνη.

Πριν το διαβάσεις διάβασε πώς βλέπει ένα αγόρι τον πατριό του

Μόνοι σας; Καλό αστείο

Τουλάχιστον σε πρώτη φάση μην περιμένεις να έχετε ιδιαίτερο χρόνο μαζί εφόσον «τσουλήσει», εκτός και αν έχει πολύ καλούς γονείς που θα φορτώνονται το παιδί.  Με λίγα λόγια κάτι ατάκες του τύπου «θα κοιμηθούμε σήμερα μαζί», «δεν πάμε κάπου διακοπές» ή «γιατί δεν κάθεσαι λίγο παραπάνω» άσ’ τες να σου τις πει η ίδια όταν θα είναι έτοιμη.

Το παιδί θα είναι πάντα προτεραιότητα και όχι εσύ. Όχι μόνο τώρα αλλά σε ολόκληρο τον κοινό σας βίο.

 

 

Η ξεπέτα πέθανε

Έχοντας το παραπάνω κατά νου, πρόκειται για μια γυναίκα που σκοπός της ζωής της είναι πλέον το παιδί και για αυτό θα βάλει όλες τις υπόλοιπες εκκρεμότητες σε τάξη προκειμένου ο απόγονος να είναι καλά και ασφαλής.

Οπότε αν πιστεύεις ότι αυτό το πλάσμα που γνώρισες θα είναι άλλο ένα κουμπί στο πουκάμισό σου, μάλλον σε γελάσανε. Δεν έμπλεξες με φοιτήτρια που μόλις πέρασε στο πανεπιστήμιο και γράφτηκε στη ΔΑΠ για τα πάρτι, ούτε βγαίνεις με δεσμευμένη που λόγω του κρυφού το ζείτε σαν περιπέτεια. Μπορεί να μην θέλει γάμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ψάχνεται για κάτι μόνιμο μετά τον χωρισμό της. Όπως και να’ χει οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος ότι ψάχνει κάτι σοβαρό.

 

Μπορείς να περιμένεις;

Η αναμονή δεν έχει να κάνει μόνο με το πότε θα γνωρίσεις το παιδί της καθώς δεν πρέπει να ξεχνάς ότι υπάρχει και ένας πατέρας από την άλλη πλευρά που έχει δικαίωμα στη γενικότερη σχέση με το παιδί. Αλλά πέραν αυτού αναμονή ενδέχεται να υπάρξει ακόμα και στο πρώτο σας φιλί.

 

 

Αν την δεις να μην πλησιάζει ή να είναι μαγκωμένη όσο έρχεσαι κοντά της, δεν σημαίνει ότι δεν γουστάρει αλλά ζυγίζει τα πράγματα. Δεν θα δώσει φιλί όπως είπαμε παραπάνω στον πρώτο τυχόντα, αλλά σε κάποιον με τον οποίο θα μπορεί να περάσει μεγάλο κομμάτι της ζωής της, αλλά κυρίως που δεν θα είναι πρόβλημα στο παιδί της.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved