Tελικά αρέσει στις γυναίκες η μπυροκοιλιά μας;

Μία τίμια και ειλικρινής γυναικεία προσέγγιση.

Ένας φίλος μου είχε πει κάποτε ότι οι άντρες με κοιλίτσα είναι σαν καραμελίτσα για να δεχτεί τα πυρά της υπόλοιπης παρέας, των θηλυκών υπάρξεων κατά βάση. Όχι όμως και τα δικά μου, καθότι εγώ την αντρική κοιλιά την αγαπώ και την τιμώ. Ο έρωτάς μου για το αντρικό αυτό χαρακτηριστικό, ξεκίνησε από σχετικά νεαρή ηλικία όταν και άρχισα να παρατηρώ ότι τα αγόρια που έχουν το γνωστό και μη εξαιρετέο μπυροκοίλι, τείνουν να είναι πιο χαρωπά, πιο ακομπλεξάριστα και πιο αστεία.

Και μπορεί τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι, οι περισσότεροι να καταλαμβάνονται από ένα αμόκ διατροφής και γυμναστικής, κατά τη γνώμη όμως όλη αυτή η λαίλαπα θα πρέπει να σε αφήνει παγερά αδιάφορο, μιας και αφορά κυρίως εμάς τις γυναίκες. Διότι μπορεί αδερφέ να είμαστε ίσοι, σε καμία περίπτωση όμως δεν είμαστε ίδιοι, κάτι που σημαίνει ότι εγώ δε θα χαιδέψω ποτέ με καμάρι την κοιλιά μου που πετάει την ώρα που κάνω ηλιοθεραπεία.

Η προτίμησή μου στους άντρες με κοιλιά, μπορεί σε πολλούς να φανεί σαν υπεκφυγή-έλα μεταξύ μας σκέφτηκες ότι ίσως να μη μου την έχει πέσει ποτέ κάποιος πιο αθλητικός τύπος-αλλά η αιτία νομίζω ότι είναι βαθύτερη και πιο ουσιαστική. Τα αγόρια με μπυροκοίλι δεν αυτοθαυμάζονται στον καθρέφτη, δεν είναι υστερικά με τη διατροφή και δεν πρόκειται να πουν ποτέ στη δικιά τους ότι πάχυνε. Τα αγόρια με μπυροκοίλι ξέρουν να χαίρονται τη ζωή, το φαγητό και δεν τα πιάνει υστερία αν χάσουν μία προπόνηση επειδή κανόνισαν να βγουν για μπύρες. Αλλά επειδή πάντα η πολυφωνία είναι προτιμότερη από το δογματισμό, εγώ σου έχω κάποιες γυναικείες τοποθετήσεις επί του θέματος, οι οποίες μάλλον θα σου αρέσουν πολύ (σ’ έφτιαξα μπαγασάκο).

hygyugty

Νεφέλη η αδυσώπητη: Η γιαγιά μου έλεγε ότι η κοιλίτσα στον άντρα δείχνει ότι είναι κιμπάρης, καλοαναθρεμμένος και μερακλής. Και ποια είμαι εγώ να αμφισβητήσω την σοφή γριούλα; Mόνο ένα μικρό μου προβληματισμό θα καταθέσω εδώ και μετά θα σιωπήσω για πάντα. Ένας άντρας δηλαδή που έχει ξοδέψει ώρες κάνοντας σπορ δεν δείχνει ότι έχει πειθαρχία, είναι ενεργητικός και όπως φρoντίζει το σώμα του θα φροντίσει και εσένα; Γιατί εγώ προς αυτή την κατηγορία κλίνω μέχρι στιγμής… δεν λέμε να είναι σαν τον άντρα της Vergara, ούτε να έχει κάνει πιο πολλές φορές κερί από ότι εσύ στην κοιλιά του, αλλά πώς να το κάνουμε ρε παιδιά, η επίπεδη κοιλιά είναι sexy. Ο Αγγελόπουλος πάει να πάρει το Survivor λόγω φιζίκ και εμείς ακόμα θα το διαπραγματευόμαστε; #ποτεεπιτελουςθαγινουμεευρωπη;

Ιωάννα η καταπέλτης: Μπυροκοιλιά, μία λέξη, πολλές σκέψεις. Γιατί φίλε μου ενώ βρίσκω πολύ γοητευτικό αυτό το μικρό φούσκωμα της κοιλιάς σου και μου αρέσει να το χαϊδεύω, εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν στο δικό μου κορμί γίνεται συνώνυμο του πάχους. Ή όλοι, λοιπόν, μπυροκοιλιά ή κανένας.

 

Κάτια η δίκαιη: Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς. Καμία μπυροκοιλιά δεν είναι πιο σέξι από ένα -μετριοπαθές κατά προτίμηση- six pack. Το «πίνω μπύρες, απολαμβάνω τη ζωή μου, άρα είμαι μάλλον ευχάριστος και αστείος» είναι που αρέσει στις γυναίκες – σε αντίθεση με το «περνάω τη μισή μέρα στο γυμναστήριο και την υπόλοιπη μπροστά από τον καθρέφτη μου» που οι περισσότεροι άνδρες με six pack αφήνουν σαν αίσθηση. Για να είμαι πιο ακριβής: Η μπυροκοιλιά του άνδρα που γουστάρεις είναι πάντα σέξι.

Άρτεμις η φανατισμένη: Η μπυροκοιλιά φίλη αναγνώστρια είναι γοητεία. Ναι, το λέω και το πιστεύω. Γιατί αν δεν έχει ο άνθρωπος σου ή έστω ο φίλος σου –όπως θες πες τον- δεν έχει λίγη κοιλίτσα να πιάνεις ποιο είναι το νόημα; Κοίταξε καλό και το six pack, αλλά ο άλλος πρέπει να μπορεί και να το υποστηρίζει. Και όταν αναφέρομαι σε κοιλιά-μπυροκοιλιά δεν εννοώ να είναι σαν αερόστατο και να επιπλέει το καλοκαίρι που πάτε για μπάνιο στη θάλασσα, αλλά αυτή τη μικρή κοιλίτσα που ξεχωρίζει λίγο από την μπλούζα. #μπυροκοιλιάγιαπάντα©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved