Το road head είναι το απόλυτο sex trend για το 2020

Μία γυναίκα σε προτρέπει να το δοκιμάσεις.

Η κανονικότητα επανέρχεται και η ψυχολογία ανεβαίνει. Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και μαζί με όλα αυτά που σχεδιάζουμε για την ωραιότερη-σίγουρα τη θερμότερη- εποχή του χρόνου, έχουμε να σκεφτούμε και κάτι πολύ βασικό που επηρεάζει τις ζωές αμέτρητων ζευγαριών: Με όλη αυτή την κατάσταση με τα ξενοδοχεία, σε περίπτωση που δεν διαθέτεις σπίτι δικό σου, πού στο καλό να κάνεις σεξ; Τα μεγαλύτερα μυαλά λοιπόν, έθεσαν το θέμα επί τάπητος, ανέλυσαν τους φόβους του νεαρού εραστή εκεί έξω, και κατέληξαν σε ένα άβολο... συμπέρασμα: Άπαξ και διαθέτεις όχημα, σώθηκες.

Εν έτη 2020, το αυτοκίνητο διεκδίκησε και κέρδισε εκ νέου, την προτεραιότητα και το σεβασμό όλων μας. Σε καιρούς χαλεπούς, που τα αεροπλάνα και τα πλοία ακόμα φοβίζουν, οι 4 τροχοί σου εγγυώνται ασφάλεια, μετακίνηση και γιατί όχι... καλοπέραση. Δεν είναι τυχαίο που τα καλοκαιρινά road trips θα είναι ο βασικός τρόπος διακοπών, μιας και ο τουρισμός έχει στραφεί στο συγκεκριμένο είδος, προκειμένου να βγάλει τα σπασμένα.

Όπως λοιπόν είναι φυσικό, δεν θα μπορούσαν και οι υπόλοιποι τομείς της ζωής μας να συμβαδίσουν και να εναρμονιστούν με τις τάσεις της εποχής. Διακοπές με αυτοκίνητο και γιατί όχι... και σεξ μέσα στο αυτοκίνητο! Το road head είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού, και όλο και περισσότεροι νέοι τη δοκιμάζουν. Ωστόσο, επειδή εσύ έχεις μυαλό, αξίζει όντως να ακολουθήσεις αυτή την μόδα; 

giphy 3

Για να γίνω πιο σαφής, το συγκεκριμένο, επικεντρώνεται στην... περιποίηση του κάτω μέρους σου από τη σύντροφό σου την ώρα που εσύ οδηγείς-προσπαθώ να το πω όσο πιο κομψά μπορώ- χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η συνέχεια. Οι λόγοι που το συγκεκριμένο είναι άκρως δημοφιλές, είναι αφενός για την αδρεναλίνη ότι μπορεί κάποιος να σε δει, η οποία συνδυάζεται με την ταχύτητα και την ελευθερία που αισθάνεται κανείς την ώρα που οδηγεί.

Όμως... υπάρχουν και αρκετά αρνητικά. Αφενός, όσοι το έχουν δοκιμάσει-και δεν είναι λίγοι- υποστηρίζουν-δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω- ότι δεν η απόλαυση δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς, μιας και έχεις παράλληλα να σκέφτεσαι ένα σωρό άλλα πράγματα, με βασικότερο το δρόμο, γιατί κινδυνεύει και η σωματική σου ακεραιότητα. Αφετέρου, ούτε και γι' αυτόν που το κάνει είναι το καλύτερο, από τη στιγμή που στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει πάντα ο φόβος μίας ενδεχόμενης απροσεξίας και άρα σύγκρουσης. Με λίγα λόγια, κλάφτα Χαράλαμπε. 

Συμπέρασμα: Καλό το σεξ στο αυτοκίνητο, καυτό, ιντριγκαδόρικο και τόσα άλλα. Όμως κάνε μου τη χάρη να είναι κάπου σταθμευμένο μάτια μου. Μην πάθουμε κανένα κακό στα καλά καθούμενα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved