Mήπως οι γυναίκες δεν θέλουν κάποιον σαν τον Δημήτρη του MasterChef;

Όχι δεν είναι gentleman, και όχι δεν είναι ιπποτικό αυτό που κάνει. Mια συντάκτρια αναλύει τη σκέψη της.

Τι πουλάει σαν τρελό αυτές τις μέρες; Ο COVID-19, ο Χαρδαλιάς, ο Τσιόδρας και το... MasterChef. Και αν με τα τρία πρώτα ασχολούμαστε και τελικά το μετανιώνουμε, με το τελευταίο το απολαμβάνουμε δεόντως γιατί μας προσφέρει γέλιο άνευ προηγουμένου, μιας και η συνταγή φέτος είναι πιο πετυχημένη από ποτέ. Διότι τι άλλο θέλεις για να περάσει ευχάριστα ένα post quarantine βράδυ; Μα φυσικά ωραίες εικόνες-στην προκειμένη πιάτα- τρεις ωραίους και χιουμορίστες κριτές, και πολλή... μα πάααααααρα πολλή ίντριγκα! Κι αν περίμενες, ως γυναίκα να στηρίξω τους άντρες, έχω να σου πω ότι η επιλογή των γυναικών φέτος, είναι το λιγότερο αριστουργηματική. Από την Κατερίνα που έκραζε άνευ όρων, στην Μάρλεν που αποκαλεί τον Κοντιζά τραχανά και φυσικά στη... σατανική Μαρία που κοιτάζει τους πάντες σαν να ετοιμάζει το βασανισμό τους.

 

 

Ναι το παραδεχόμαστε: Το MasterChef φέτος είναι οι γυναίκες, και οι άντρες τις πλαισιώνουν όμορφα και διακριτικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν και αυτοί το ενδιαφέρον τους. Όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Μπέλλος, το ψηλό παληκάρι, που μας ήρθε από τη Νορβηγία και το οποίο έχει ταλέντο περισσευούμενο όπως βέβαια και καλοσύνη. 

Το αγόρι αυτό λοιπόν, μπήκε στο παιχνίδι για να τα ξαναβρεί με την πρώην του, γεγονός που από την αρχή σε προκαταβάλλει αρνητικά. Δηλαδή πρέπει να βγεις σε πανελλαδική εμβέλεια για να μπορέσεις να κερδίσεις πίσω το κορίτσι σου; Τελοσπάντων, το ξεχάσαμε αυτό και αρχικά τον συμπαθήσαμε γιατί έδειχνε να έχει ταλέντο και ήθος, κάτι που πλέον σπανίζει. Και εκεί που όλα πηγαίνουν καλά, σπάει ο διάολος το ποδάρι του και... τα φτιάχνει με το Μαράκι (την κοπέλα με το βλέμμα το δολοφονικό).

Eμείς ψηφίζουμε και στηρίζουμε, Διονύσιο Πρώιο.

Και έκτοτε, αρχίζει η κατρακύλα του, και όχι τόσο μαγειρικά αλλά κυρίως από άποψη δημοτικότητας. Και δεν αναφέρομαι στις δηλώσεις όπου υποτιμάει τους συμπαίκτες του, εξάλλου τηλεόραση κάνουν όλοι υποτιμούν ο ένας τον άλλο δεν γίνεται και αλλιώς, αλλά στο ότι άρχισε να ρισκάρει τη θέση του στο παιχνίδι για χάρη της Μαρίας, η οποία ομολογουμένως δεν διαθέτει τις ικανότητες τις δικές του. Για να μην παρεξηγηθώ, η Μαρία από την πλευρά της καλά κάνει γιατί αποδεικνύει ότι μπήκε για να κερδίσει ή έστω να μείνει στο διαγωνισμό όσο το δυνατόν περισσότερο. 

maria masterchef

Ωστόσο, θα πρέπει στο σημείο αυτό να πω ότι σε οποιονδήποτε διαγωνισμό, είτε είναι τηλεοπτικός είτε όχι, οι καλύτεροι φτάνουν μέχρι το τέλος. Κάτι που φοβόμαστε ότι στην προκειμένη ίσως και να μη γίνει, από τη στιγμή που ο ίδιος ο... ερωτευμένος Μπέλλος ζητάει να μην ψηφίσουν αρνητικά την Μαρία αλλά τον ίδιο, ή ρισκάρει τη θέση του στο παιχνίδι μόνο και μόνο για να μην διαγωνιστεί η Μαρία, η οποία έχει σοβαρές πιθανότητες να ηττηθεί. Και όσο ιπποτικό και αν φαίνεται αυτό, αν το απογυμνώσεις από την τηλεοπτική του μαγεία, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι πολύ κρίμα να θυσιάζει τα πάντα για την καλή του, την οποία γνώρισε στο παιχνίδι και χώρισε αμέσως μόλις τελείωσε (ο εγκλεισμός τουλάχιστον) για να τα ξαναβρεί όντως με την πρώην του!!!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που το Twitter κάθε φορά που ο Δημήτρης θυσιάζεται για την Μαρία στήνει λαικό δικαστήριο. Κρίμα βρε Δημήτρη και μαθαίνουμε ότι μάλλον δεν θα είσαι ούτε στον τελικό!

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved