Έρευνα: Άντρες και γυναίκες απατάμε με τελείως διαφορετικό τρόπο
11 SHARES

Όσο καιρό και να βρίσκεσαι σε μία σχέση, το cheating δεν θα σταματήσει να υπάρχει για έναν και βασικό λόγο. Γιατί ο άνθρωπος από την φύση του είναι ένα εγωιστικό ον και συνέχεια θέλει όλο και περισσότερα. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και αποβολή των κόμπλεξ του για να μπορέσει να παραμείνει σε μία σχέση, να μπει στη διαδικασία να επενδύσει και να βιώσει καταστάσεις. Και δεν τα καταφέρνει πάντα. Αυτό ισχύει τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες.

Γίνεται και σε σένα το σεξ βαρετό με την καραντίνα;

Να λοιπόν μία έρευνα που έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή την κατάσταση, με 92 ετεροφυλοφιλικά ζευγάρια να καλούνται να απαντήσουν σε υποθετικές καταστάσεις που περιλαμβάνουν απιστία. Το σενάριο θέλει τον έναν από τους δύο να καταφθάνει σε ένα πάρτι και να χορεύει και να φλερτάρει καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας. Τα δύο σενάρια έχουν ως εξής. Είτε ο ερωτώμενος είναι εκείνος που στο τέλος της νύχτας θα φλερτάρει ή και θα κάνει σεξ ή, στο δεύτερο σενάριο, είναι αυτός που θα φάει το κέρατο.

 

margot robbie naomi lapaglia the wolf of wall street

 

Η έρευνα στέκεται με τις ερωτήσεις στο κομμάτι της συγχώρεσης και κατά πόσο, άντρες και γυναίκες ξεχωριστά, πιστεύουν πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Οι αντιθέσεις στα δύο φύλα είναι εμφανείς. Οι γυναίκες απάντησαν πως, πιστεύουν, ότι αν ο σύντροφος τις έβλεπε να φλερτάρουν δεν θα μπορούσε να τις συγχωρέσει, ενώ οι άντρες δήλωναν ότι θα συγχωρούσαν πιο εύκολα το φλερτ παρά την ερωτική συνεύρεση – γιατί πιθανότατα δεν θεωρούν το φλερτ αρκετά άπιστο. Ειδικότερα οι άντρες νιώθουν απειλή στην φυσική επαφή, ενώ οι γυναίκες κυρίως στην συναισθηματική. Η έρευνα ολοκληρώνει την θέση της αναφέροντας πως ακριβώς αυτή η διαφοροποίηση στην αντίληψη της απιστίας, ενδεχομένως να δημιουργεί τα μεγαλύτερα προβλήματα στα ζευγάρια.

 

wolf wall street

 

Για εμάς τα πράγματα είναι πιο απλά: η απιστία είναι απιστία. Όσο όμορφα και αν επιχειρήσεις ναν την ντύσεις.11 SHARES