Έρευνα: Αυτή είναι η αλήθεια για το σεξ και τις θερμίδες
48 SHARES

Πόσες θερμίδες χάνουμε όταν κάνουμε σεξ;

Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί πόσες θερμίδες καταναλώνεις όταν κάνεις σεξ. Και μάλλον θα είσαι σχεδόν βεβαιωμένος πως είναι πολλές οι θερμίδες που καίγονται στο κρεβάτι.

Μία νέα έρευνα μας δείχνει πως η αλήθεια είναι λίγο πιο περίπλοκη. Δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα και οι θερμίδες που μπορεί κάποιος να χάσει εξαρτώνται από πολλούς και διάφορους παράγοντες που ίσως να μην τους είχες σκεφτεί πιο πριν.

Όλοι ξέρουμε ποια είναι η «γυμναστική» που κάνουμε κάτω από τα σεντόνια.

Είναι η γυμναστική που συνδυάζει και την απόλαυση. Καμιά φορά αυτό όμως δεν είναι καν γυμναστική.

Κάψε 1.000 θερμίδες σε μόνο 1 ώρα.

 

Οι παράγοντες που πρέπει κανείς να υπολογίσει για να αξιολογήσει πόσες θερμίδες καίει όταν κάνει σεξ είναι το βάρος του, η ένταση με τον οποία το κάνει και η συχνότητα.

Όλα είναι θέμα Φυσικής και στο σεξ.

Επιστήμονες στο πανεπιστήμιο του Μοντρεάλ θέλησαν να απαντήσουν στο ερώτημα κι έτσι ζήτησαν 20 ζευγάρια να φορέσουν ειδικά εσώρουχα με αισθητήρες οι οποίοι μπορούσαν να μετρήσουν πόσες θερμίδες έκαψαν κατά τη διάρκεια του σεξ.

Τα ζευγάρια έτρεξαν για τριάντα λεπτά, επιπλέον, κι έτσι οι επιστήμονες σύγκριναν τα αποτελέσματα της πραγματικής γυμναστικής με εκείνα της σεξουαλικής πράξης.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις αναλυτικά ποια ήταν τα αποτελέσματα της έρευνας και τελικά πόσες θερμίδες καίει κανείς όταν κάνει σεξ:48 SHARES