Kαραντίνα με τη σχέση σου; 5 τρόποι για να γίνεις ο καλύτερος συγκάτοικος

Ένας σύντομος οδηγός για να διαφυλάξεις τη σωματική σου ακεραιότητα.

Καραντίνα, αγωνία, άγχος, αβεβαιότητα και οι μέρες κυλούν γεμάτες αρνητικές ειδήσεις. Όχι ότι μέχρι σήμερα ακούγαμε τα καλύτερα και όλοι μαζί αγκαλιαζόμασταν και τρέχαμε σε λιβάδια, αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε τεράστια ανάγκη μία καλή είδηση η οποία δυστυχώς δεν έρχεται. Τελοσπάντων, εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, να ακολουθούμε τις οδηγίες και να μη χάνουμε την αισιοδοξία μας.

Και μιας και είπα υπομονή, ξέρω ότι η δική σου δοκιμάζεται και μάλιστα πολύ. Είσαι σε καραντίνα με την κοπέλα σου, τα νεύρα είναι τεταμένα και η ψυχολογία χάλια (και λίγα λέω). Επειδή λοιπόν, πολλά συμβαίνουν στον κόσμο, καλό θα ήταν η ψυχική μας υγεία να παραμείνει ακέραιη και ανέγγιχτη. Και πώς θα συμβεί αυτό; Μα φυσικά κάνοντας τη συμβίωσή σας λίγο πιο ευχάριστη. Παρακάτω σου έχω έναν οδηγό, για το πώς να γίνεις καλύτερος σύντροφος τις μέρες αυτές (όχι ότι δεν ισχύουν και για εκείνη όλα αυτά) αλλά για την ώρα απευθύνομαι σε εσένα.

Διαχωρίστε το χώρο σας

Υπάρχει ο κοινός χώρος, υπάρχει και αυτός στον οποίο δεν θα μπαίνει εκείνη όταν πια θα έχεις βαρεθεί να τη βλέπεις. Σου φαίνεται ακραίο όλο αυτό; Σε πληροφορώ δεν είναι. Κάπως έτσι, θα περνάτε χώρο χωριστά και θα ξέρετε ότι ο χώρος αυτός είναι δικός σας. Κάτι σαν καταφύγιο. Προφανώς και όλα αυτά θα τα αποφασίσετε από κοινού. Καλή επιτυχία!

Να έχεις υπομονή

Είπαμε, το στρες και το άγχος τις μέρες αυτές, χτυπάει κόκκινο. Αυτό λοιπόν που έχεις να κάνεις, είναι να σκέφτεσαι περισσότερο και να μιλάς λιγότερο. Αυτός είναι και ο τρόπος για να αποφύγεις τους καυγάδες. Που εδώ που τα λέμε, δεν είναι λίγο μάταιοι με όλα αυτά που περνάμε;

giphy

Να κάνεις και καμιά δουλειά

Μέσα στο σπίτι είσαι, πιθανότατα να μη δουλεύεις ή και αν δουλεύεις να το κάνεις από το χώρο σου. Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνεις και καμιά δουλειά. Μοιράστε τις δουλειές του σπιτιού ή ακόμα καλύτερα κάντε τις μαζί. Ίσως να γελάσετε και λίγο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φαίνεσαι αδιάφορος.

Να είσαι… ήσυχος

Όταν σου λέει ότι έχει πονοκέφαλο και θέλει να ξαπλώσει, μη βάζεις την τηλεόραση με τα νέα του κορονοϊού στο τέρμα και μην γκαρίζεις για φάουλ στο ποδοσφαιράκι του Playstation. Eίπαμε, τα νεύρα δεν είναι καλά. Να είσαι φρόνιμο παιδί και δε χάσεις.

giphy 1

Μην κάνεις σχόλια για την εμφάνιση, το σώμα ή τα μαλλιά της

Βρε δεν σου είπα να μην παίζεις με τη φωτιά; Πάχυνε; Εσύ θα κάνεις ότι δεν το βλέπεις. Τα μαλλιά της είναι σε άθλια κατάσταση; Θα την κοιτάς σαν να κοιτάς τη Charlize Theron. Kάνει γυμναστική με τις φίλες της μέσω βιντεοκλήσης; Μην κάνεις κανένα σχόλιο και αποσύρσου στα ιδιωτικά σου διαμερίσματα. Γενικά, δέξου τη ακριβώς όπως είναι. Για το καλό σου!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved