Σεξ και εγκλεισμός: Tips για να το κάνεις σωστά

Γιατί, είχες κάτι άλλο να κάνεις στο μυαλό σου;

Υπό άλλες συνθήκες το σκηνικό θα έμοιαζε ονειρεμένο: Εσύ και η κοπέλα σου, γυναίκα σου ή όπως αλλιώς θέλεις να την πεις, κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, να κυκλοφορείτε με τα απολύτως απαραίτητα και να μην ανησυχείτε για τίποτε άλλο, παρά μόνο για το τι θα φάτε. Ε λοιπόν κάτι παρεμφερές πιθανότατα να έχεις ήδη αρχίσει να κάνεις, λόγω της κατάστασης που επικρατεί-πίστευες ότι θα διάβαζες έστω και ένα κείμενο που δεν θα είχε τη λέξη κορονοϊό γατάκι;- μιας και οι περισσότεροι τις μέρες αυτές βρισκόμαστε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Επειδή όμως οι έξυπνοι και ευρηματικοί άνθρωποι δεν το βάζουν κάτω και διατηρούν την αισιοδοξία τους ακόμα και σε εποχές που όσο να πεις… δεν είναι και ιδανικές, εμείς θα σου προτείνουμε να εκμεταλλευτείς τις ημέρες του εγκλεισμού για να κάνεις ωραία πράγματα. Βασικά εννοώ σεξ! Πολύ και ποιοτικό. Και επειδή ξέρω ότι αυτό που σου λείπει περισσότερο είναι το morning sex (μη μου πεις όχι θα με στενοχωρήσεις), γιατί σηκώνεσαι πάντα τελευταία στιγμή το πρωί για δουλειά (τίμιος), παρακάτω σου έχω μερικά tips για να το κάνεις σωστά και απολαυστικά!

Η αγάπη θέλει δύο!

Ως morning sex ορίζουμε το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ανοίγεις τα μάτια σου, δηλαδή πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Ξέρω ότι πολλοί θέλουν πρώτα τον καφέ τους και το τοστ, αλλά λυπάμαι εκεί δεν έχουμε το ζητούμενο. Το θέμα λοιπόν είναι να μην σηκωθείς καν από το κρεβάτι. Βασικό επίσης είναι να έχεις την συγκατάθεση της κοπέλας. Διότι μπορεί εσύ να έχεις ορεξούλα, αλλά αν εκείνη δεν είναι σε mood μπορείς να την αφήσεις να χουζουρέψει με την ησυχία της. Είπαμε, δεν είναι όλοι πρωινοί τύποι.

ΥΓ: Απαραίτητη πλύση δοντιού το προηγούμενο βράδυ έτσι;

giphy

Το μεγαλείο της απλότητας.

Το πρωινό σεξ είναι ωραίο γιατί είναι απλό. Μία στάση, μία κίνηση και γίνεται δουλίτσα. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις περίπλοκο και να βγάλεις σώνει και ντε όλη σου τη φαντασία. Με τη τσίμπλα στο μάτι άλλωστε, πόσες στάσεις μπορείς κι εσύ να αλλάξεις; Μία; Καμία;

Απλός αλλά κύριος…

Μπορεί λοιπόν η στάση να είναι μία, αλλά υπάρχουν επίσης και τα προκαταρκτικά. Τα οποία καλό θα ήταν να μην παραλειφθούν για το καλό και των δυο σας. Εξάλλου, αν ξέρεις τι θέλει και τι της αρέσει, δεν θα δυσκολευτείς να βρεις το δρόμο σου.

Προφανώς…

Θα πρέπει να είσαι σε mood για να το κάνεις, ή έστω να το προκαλέσεις. Πώς να στο πω απλά: Η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για περιττές κινήσεις. Αν είσαι έτοιμος προχώρα. Διαφορετικά, άραξε στην μεριά σου και χάζεψε instagram.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved