Αυτό που σου συμβαίνει εκεί κάτω δεν είναι ντροπή

Το ότι «εκείνος» αποφάσισε να πάρει ρεπό χωρίς να σε ρωτήσει, δεν συνιστά αιτία απογοήτευσης. Συμβαίνει σε όλους. 

Το ξέρω ότι υποσχέθηκα να μην το πω πουθενά, αλλά μου βγαίνει ασυναίσθητα να θίξω το συγκεκριμένο ζήτημα. Άλλωστε είναι ένα «θέμα» που μας απασχολεί όλους ακόμα και αυτούς που δεν το παραδέχονται. Πρόσφατα βλέπεις ένας φίλος μου εκμυστηρεύτηκε ότι πάνω στην πράξη με το κορίτσι είχε μια μικρή ατυχία. Όχι δεν έσπασε το προφυλακτικό, δυστυχώς και για τους δυο δεν έφτασαν καν εκεί.

Πριν λίγο καιρό πάλι ένας άλλος γνωστός τα είχε κάνει όλα τέλεια –δείπνο σε ακριβό εστιατόριο, λουλούδια κατά την άφιξή του, δωράκι για να γλυκάνει την κατάσταση, μέχρι και την πόρτα του αυτοκινήτου άνοιξε στο κορίτσι- αλλά όταν πήγαν σπίτι της κόμπλαρε, με αποτέλεσμα να αποχωρίσει δίχως καν να ανοίξει το παντελόνι του. Ίδια τύχη είχε και ένας συμπαίκτης ο οποίος θεώρησε πως μετά την προπόνηση είχε το απόθεμα και κυρίως τις αντοχές να της αφήσει μια νύχτα αξέχαστη. Τελικά τα κατάφερε απλά εκείνη έφυγε «κλαίγοντας» υποστηρίζοντας «μάλλον δεν σ’ αρέσω τόσο», την ίδια ώρα που αυτός υποστήριζε το αντίθετο. Πού να την πείσει όμως.

 

 

 

Το να φτάσει η νύχτα που στο 1on1 θα φτάσεις λίγο πριν την πράξη, που θα είστε αμφότεροι ξαπλωμένοι και μόνο τα μάτια σας θα μιλάνε αλλά ξαφνικά συνειδητοποιήσεις ότι το πιο αδύναμο και συνάμα δυναμικό σημείο του σώματός σου αποφασίζει να πάρει ρεπό, είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας ή εμπειριών.  

Κάπου εδώ είναι που θέλω να παραδεχτώ ότι οι παραπάνω περιπτώσεις δεν αφορούν άλλους παρά μονάχα εμένα –σχεδόν- και όπως και όλοι (το τονίζω όλοι) οι συνάδελφοι άντρες έχω γευτεί και εγώ την κλασική απογοήτευση, αυτή που θες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί καθώς την κοιτάζεις στα μάτια και ελπίζεις να μην ακούσεις είτε φωναχτά, είτε με νόημα ότι ξενέρωσε.

Kαι άντε να την πείσεις μετά για το αντίθετο.

 

 jim

 

Σεξ σημαίνει «διασκέδαση», ποτέ «υποχρέωση»

Για άλλους πρέπει να είναι ζωώδες, για άλλους πάλι τρυφερό. Το πώς εκλαμβάνει κανείς το σεξ και πώς τη βρίσκει με το ταίρι του, το αν θα το κάνει επειδή γουστάρει το κορίτσι, για τα «λεφτά» της αισθήματα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο είναι δικό του θέμα ξεκάθαρα.

Αυτό όμως που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι πολλές φορές αυτό το «δεν είμαι έτοιμη» που έχεις ακούσει από το στόμα της και έτρεξες να το κράξεις επειδή θεωρείς ότι «αφού με θέλει και την θέλω, πού κολλάμε;», εν τέλει είναι κάτι που σε έπιασε να το κοροϊδεύεις και σου γύρισε μπούμερανγκ. Διότι μπορεί εσύ να έχεις σαν βασική σου υποχρέωση να «τεντώσεις», αλλά αν δεν είναι άμεσα συνδεδεμένο με το μυαλό, τότε φίλε μου την πάτησες.

 

 

Πολλές φορές οι προσδοκίες που έχουμε δημιουργήσει πριν καν γίνει το «γλυκό», εν τέλει λειτουργούν ανασταλτικά και μας αγχώνουν. Είμαστε σαν τον μπασκετμπολίστα που στο τελευταίο δευτερόλεπτο θα ορμήσει δίχως φόβο για μπάσιμο απέναντι σε τόσους αντιπάλους αλλά θα αστοχήσει στην ελεύθερη, αλλά κρίσιμη βολή που θα κρίνει το ματς.

Το σεξ είναι μεν απόλαυση, αλλά κυρίως είναι διασκέδαση. Είναι κάτι ιερό που ποτέ κανείς δεν θα σε πιέσει να το κάνεις.  

 

Άμα σου συμβεί μπορείς και να χαρείς

Το ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, ωστόσο είναι μια απόδειξη ότι έχεις συναισθήματα και κυρίως απέναντι στην «άτυχη» της υπόθεσης. Ακόμα και αν αυτή δεν το βλέπει, εσύ της έχεις αποδείξει ότι δεν είσαι νεκρός μέσα σου. Από τη στιγμή που αγχώθηκες αρκετά προκειμένου να την ικανοποιήσεις, δεν βλέπεις απέναντί σου μια σάρκα αλλά ένα άτομο που θες να περάσεις καλά μαζί του. Αν πάλι εκείνη δεν το δει, απλώς προσπέρασέ την. Απλώς δεν αξίζει να χαλαστείς.

Σίγουρα θα της περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να μην της αρέσεις, ωστόσο στο χέρι της είναι να μην σε αγχώσει, ή καλύτερα να πάρει και την κατάσταση στα χέρια της. Ακόμα και αν δεν το καταφέρει, θα γίνει την επόμενη. Ή την παραεπόμενη. Μετά από κουβέντα και κατανόηση των δύο πλευρών.

Κυρίως όμως επειδή θα είσαι αυτό που δεν πίστευες ποτέ για τον αντρισμό σου. Ότι θα έχεις αμφιβολία για το σεξ. 

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved