5 απλές κινήσεις για να κερδίσεις την πρώην σου πίσω

Το mea culpa έχει και Καθαρτήριο για να εξιλεωθείς.

Είναι γεγονός: Χωρίσατε. Όχι ότι ένας χωρισμός είναι και τόσο κακός, αλλά η ουσία είναι εσύ την θέλεις πίσω. Δε σταματάς να τη σκέφτεσαι, η ζωή σου χωρίς αυτήν είναι άδεια και δε βρίσκεις πλέον νόημα σε οτιδήποτε δεν σχετίζεται με εκείνη. Εντάξει, ας μην είσαι και τόσο δραματικός. Δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς λύση λένε, και θα έρθω να συμφωνήσω. Διότι θέλεις δε θέλεις, θλιμμένος σε όλη σου τη ζωή αποκλείεται να είσαι. Τώρα αν καταφέρεις να την κερδίσεις και πίσω, θα είσαι κάτι παραπάνω από πλήρης. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, είναι ο τρόπος που θα το κάνεις. Και ο τρόπος διαφέρει ανάλογα με το λόγο για τον οποίο χωρίσατε. Αλλά ας μην μακρηγορώ… Ρίξε μία ματιά παρακάτω:

Σε περίπτωση που έφταιξες… Ζήτα συγνώμη

Τι πάει να πει, ζήτησες ήδη; Τη θέλεις πίσω ή όχι ρε άνθρωπε; Άσε να περάσει ένα διάστημα και ετοίμασε την απολογία σου. Να είναι τετ-α-τετ παρακαλώ και κυρίως ειλικρινής και τίμια. Αυτά, αν υπήρξες κάφρος ή την προσέβαλες με οποιονδήποτε τρόπο (ναι συμπεριλαμβάνεται και το κέρατο). Σε περίπτωση που χωρίσατε επειδή βαρεθήκατε ή ρουτινιάσατε, δεν καταλαβαίνω γιατί τη θέλεις πίσω. Μάλλον δεν ήθελες να βγεις από τη βολή σου. Κάνω λάθος;

giphy

Κάνε μία προσπάθεια να αλλάξεις

Καλά δεν είπα να κάνεις ολική επαναφορά, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Αν για παράδειγμα χωρίσατε επειδή δεν κάνατε πράγματα μαζί, γιατί βαριόσουν τη ζωή σου και την περνούσες όλη μέρα στον καναπέ, κάνε την καρδιά σου πέτρα και βγες να σε δει και σένα ο ήλιος ματάκια μου. Ή αν εκείνη ήθελε να κάνετε περισσότερη παρέα με τους φίλους της κι εσύ τους απέφευγες όπως ο διάολος το λιβάνι, προσπάθησε να είσαι λίγο πιο κοινωνικός και υποχωρητικός. Τελοσπάντων δεν μπορείς να εμφανιστείς ο ίδιος ακριβώς ζητώντας επανασύνδεση. Δεν είναι λογικό.

Κάντης έκπληξη

Πολύ δύσκολα θα βρεις γυναίκα που να μην της αρέσουν οι εκπλήξεις. Και όταν λέω εκπλήξεις, δεν εννοώ ούτε κάτι ακριβό ούτε κάτι εντυπωσιακό. Μόνο μία μικρή λεπτομέρεια η οποία θα της αποδείξει ότι τη σκέφτεσαι και την προσέχεις. Και πίστεψέ με, δύσκολα θα σου αντισταθεί-εκτός αν αυτό που της έχεις κάνει είναι πολύ χοντρό.

Όσο θα είσαι ελεύθερος…

Ξέρω είναι δύσκολο αυτό που σου ζητάω αλλά σε παρακαλώ… προσπάθησε μωρέ να βγεις και κανένα ραντεβού. Έτσι για να δεις και τι γίνεται γύρω σου. Μόνο έτσι θα εκτιμήσεις αυτό που έχασες. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να σου αρέσει κάτι καινούριο. Αν όμως γνωρίσεις νέο κόσμο, και εξακολουθείς να σκέφτεσαι εκείνη, τότε ξέρεις… she’s the one! Ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις μαζί της και να της ζητήσεις συνάντηση. Τέλος!

giphy 1

Και για να μην το ξεχάσω…

Άσε τα comments και τα likes στα social media. Aυτά της τα κάνουν οι άλλοι. Εσύ είσαι ο πρώην, με ελπίδες να ξαναγίνεις νυν. Θα πάρεις τηλέφωνο και θα προτείνεις ραντεβού. Απλά τα πράγματα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved