Πώς να την προσεγγίσεις με έξυπνο τρόπο χωρίς να γίνεις ρόμπα

Γιατί άλλο τι έχεις στο μυαλό και άλλο τι καταλήγεις να κάνεις. 

Όσο δυναμικός κι αν είσαι είναι λογικό να μην είσαι άνετος όταν πρόκειται να πλησιάσεις ένα κορίτσι που σου αρέσει. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι δείγμα δειλίας και συμβαίνει σχεδόν σε όλους. Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν ξεπεράσεις αυτό το κόλλημα μπορεί να χάσεις μοναδικές ευκαιρίες. Αναζητούμε την ατάκα που θα ανοίξει πόδια, θα δώσει πρόσβαση σε χρυσά κρεβάτια και φυσικά θα μπορεί να μηδενίσει τις πιθανότητες απόρριψης.

Θέλουμε από την πρώτη στιγμή να είμαστε άνετοι, sexy, με αυτοπεποίθηση, σίγουροι για τον εαυτό μας και να προβάλουμε την αύρα του κόκορα.

Άνδρες και ζώδια: Αυτές οι γυναίκες δεν θέλουν σχέσεις.

 

Όμως δεν πάει έτσι. Για να μπορώ να πιάνω συζήτηση με άγνωστες γυναίκες και να φλερτάρω μαζί τους, έχω κάνει χιλιάδες προσεγγίσεις και έχω φάει άλλες τόσες απορρίψεις.

Μην ανησυχείς όμως γιατί υπάρχουν μέθοδοι για να περάσεις στο επόμενο βήμα.

Όχι, δεν χρειάζεται να το κάνεις και εσύ. Όμως δεν μπορείς να βγάλεις την ουρά σου έξω από το σύστημα που λέγεται επιτυχία. Αν θέλεις να δεις σοβαρή αλλαγή με τις γυναίκες θα χρειαστεί να κάνεις αυτό που δεν θέλεις. Και ξέρουμε και οι δύο τι είναι. Υπομονή και πάλι υπομονή…δεν χρειάζεται να βιάζεσαι…και κανείς δεν είναι τέλειος… Το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθεις τους σωστούς τρόπους! Ανακάλυψε λοιπόν 5 τρόπους να πλησιάσεις το κορίτσι που σου αρέσει!

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις πως να το κάνεις σωστά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved