Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια για το θέμα που σε απασχολεί (πολύ) εδώ και χρόνια

Έλα τώρα, όλοι ξέρουμε ποιο είναι αυτό και ας μην το παραδεχόμαστε.

Υπάρχει ένα θέμα για το οποίο εσείς οι άντρες είστε κάτι παραπάνω από ευαίσθητοι και ίσως ευάλωτοι. Όχι δεν είναι τα χρήματα που βγάζεις, δεν είναι η ικανότητά σου στην οδήγηση και δεν είναι η μαμά και η αδερφή σου. Αυτά ίσως να μπορείς και να τα αντέξεις. Ένα όμως δεν μπορείς να διαχειριστείς, και αυτό είναι όπως λέει και η Γαρμπή «το μέγεθος». 

Ναι, είναι κάτι που σε έχει απασχολήσει, από τότε που συνειδητοποίησες ότι το έχεις και με αυτό μπορείς να προσφέρεις ικανοποίηση στα κορίτσια. Βασικά οι δύο αυτές φάσεις δεν συνυπάρχουν, οπότε κρατάμε το όταν συνειδητοποίησες ότι το έχεις. Και μιας και εσείς τα αγόρια έχετε ένα τεράστιο θέμα με τον ανταγωνισμό, από τα πρώτα εκείνα, αθώα χρόνια της ζωής σου, είχες μπει στη διαδικασία της σύγκρισης: «Αυτός πιο μεγάλο, αυτός πιο μικρό… καλά είμαστε»!

 

 

Και μεγαλώνοντας, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία αυτή λειτούργησε σαν τροχοπέδη στη σεξουαλική σου ζωή γιατί πολύ απλά πάντα πίστευες ότι… δεν ήσουν ποτέ αρκετά μεγάλος. Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε μύθους, με κάτι που αυτή εδώ η στήλη αγαπάει πολύ: Στατιστικά και έρευνες. Γιατί καλό είναι και το 25 (!) που θα σου πει ο μέσος Έλληνας, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό είναι ένα τερατώδες ψέμα, που μοναδικό σκοπό έχει-εσένα τον ειλικρινή-να σε ρίξει σε βαριά κατάθλιψη.

Μία τεράστια λοιπόν έρευνα διεξήχθη, από το King’s College του Λονδίνου, με τη συμμετοχή 15.521 αντρών, από 20 διαφορετικά projects σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να ρίξει επιτέλους φως στον μεγάλο ελέφαντα μέσα στο δωμάτιο, δηλαδή αυτό που όλοι σκέφτονται αλλά αποφεύγουν ακόμα και να… αναφέρουν: Ποιο είναι τελοσπάντων το σωστό μέγεθος για να βγεις στην κοινωνία με το κεφάλι ψηλά;

 

 

Έχουμε καλά νέα αγαπητέ μου, μιας και τα ευρήματα, κάνουν λόγο για 13,1 εκατοστά σε στύση (κατά μέσο όρο) και 9,1 σε… χαλάρωση (να και το μονοψήφιο). Όσον αφορά στο πάχος-γιατί έχω αντιληφθεί ότι είναι κάτι που επίσης σε ενδιαφέρει έντονα- ο μέσος όρος είναι 11,6 εκατοστά σε στύση και 9,3 σε χαλάρωση!

Και κάπως έτσι, όχι μόνο καταρρίπτονται μύθοι οι οποίοι έχουν βασιστεί σε απίστευτα ψέματα χρόνων, αλλά και η παλαιά πεποίθηση ότι το μέγεθος της πατούσας έχει την παραμικρή έστω σχέση με το μήκος του πέους –ΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ-. Στο σημείο αυτό επίσης να πω ότι οι έρευνες που βασίζονται σε απαντήσεις των ίδιων των αντρών και όχι σε μετρήσεις, είναι άκυρες και υποθέτω αντιλαμβάνεσαι το λόγο.

 

giphy 4

 

Για να ολοκληρώσω και για να βάλω και τις γυναίκες στο παιχνίδι, το μέγεθος όντως δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, αρκεί φυσικά να ξέρεις να τον κάνεις τον έρωτα και να μην είσαι κανένας παρτάκιας που ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του ικανοποίηση. Υπάρχει βέβαια στατιστικό που πιθανότατα να σε αφορά, και έχει να κάνει με το πώς συνδέεται το μέγεθος με το one night stand και τη σχέση. Όπως αντιλαμβάνεσαι, οι γυναίκες προτιμούν το μεγαλύτερο για μία βραδιά γεμάτη πάθος, αλλά όταν στο προσκήνιο υπάρχει η σχέση, το ζητούμενο δεν είναι ΜΟΝΟ αυτό.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved