Νέα χρονιά, νέοι στόχοι: Πώς θα κάνεις τη σχέση σου καλύτερη;

Προσοχή… αυτό δεν είναι ένα ακόμη διδακτικό κείμενο

Το 2020 μπήκε και έφυγε για κάποιους πανηγυρικά, για κάποιους χλιαρά και για κάποιους κάπως άσχημα, αλλά τι τα θες θα το πιούμε κι αυτό το ποτήρι. Συνήθως, η νέα χρονιά, φέρνει νέα ξεκινήματα, νέους στόχους και γενικότερα νέα πράγματα στη βαρετή ή και-θα τολμήσω- να πω μίζερη ζωή σου, μιας και όσο να πεις, την Πρωτοχρονιά μηδενίζεις και λαμβάνεις αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον. Έστω λοιπόν, ότι έχεις σχέση-βασικά έχεις- και κάπως τελματώσατε, κάπως μιζεριάσατε, κάπως θέλεις κάτι να κάνεις αλλά δεν ξέρεις τι. Για αρχή να σου πω ένα μεγάλο μπράβο, διότι η θέληση είναι το ήμισυ του παντός. Για τη συνέχεια, έχω να σου δώσω μερικές συμβουλές, tips καλύτερα αν θέλεις, ώστε να μπορέσεις να δώσεις αυτό το… ουπς (ας το πούμε τόνωση) στην μεταξύ σας σχέση και να ζήσετε τον έρωτά σας από την αρχή. Να σημειώσω, και να τονίσω σαφώς, ότι αν η σχέση δεν τονωθεί τελικά, καλό θα ήταν να επέλθει ο χωρισμός. Κουράγιο!

Θυμάσαι που ήθελες να της κάνεις έκπληξη;

Κάνε έκπληξη εσύ στον εαυτό σου και απλά… πάρτο απόφαση ευλογημένε! Οι εκπλήξεις γενικά στις γυναίκες αρέσουν-αρκεί να είναι καλές δεν εννοώ απρόσμενη μπουνιά στη μύτη- οπότε μην το πολυσκεφτείς. Το αντικείμενο της έκπληξης είναι αναμφισβήτητα σε άμεσα συνάρτηση με τα οικονομικά σου. Από ταξίδι, ή κάποιο δώρο, μέχρι δείπνο σε εστιατόριο ή… στικάκι με love songs που σου θυμίζουν εκείνη. Ό, τι είναι με αγάπη και ενδιαφέρον καλοδεχούμενο. Ειδική βαρύτητα αποκτά πλέον το πλέξιμο πουλόβερ, μιας και η θερμοκρασία είναι πολική. Αν δεν ξέρεις να πλέκεις… μάθε!!!

giphy

Και όλο και θέλεις να της το πεις…

Αλλά δε σου βγαίνει! Ε να σου βγει αγάπη μου. Προφανώς εννοώ το γλυκόλογο… το κοπλιμέντο. Πες της πόσο όμορφη είναι, πόσο της πηγαίνει αυτό που φοράει, ή ακόμα καλύτερα, πόσο καλά έκανε το οτιδήποτε: Από το μεσημεριανό, μέχρι την επισκευή της βρύσης. Θες ακόμα καλύτερο; Πες της μια καλή κουβέντα για το χιούμορ της. Δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί πιστεύω.

Κάνε την υπέρβαση…

Αυτό που σου ζητούσε τόσο καιρό κι εσύ έλεγες συνέχεια όχι; Το θυμάσαι; Ε μήπως ήρθε η ώρα να της κάνεις το χατίρι; Όχι δεν είπα να σε κάνει ό, τι θέλει, ηρέμησε, αλλά αφού ξέρεις τι είναι αυτό που λαχταρά η καρδούλα της, γιατί της το παίζεις δύσκολος;

Και εκείνη τη γνωριμία που λέγαμε

Είστε μαζί ένα χρόνο. Πήγατε για ποτό, για φαγητό, κάνατε εκδρομές, πήγατε και στο εξωτερικό. Μήπως ήρθε η ώρα να τη συστήσεις επιτέλους στους γονείς σου; Νομίζω ότι κανένας φυσιολογικός άνθρωπος στις μέρες μας δεν θεωρεί ότι μία γνωριμία ισοδυναμεί με γάμο. Εσύ γιατί να πιστεύεις κάτι τέτοιο;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved