«Δεν θέλουμε όλες οι γυναίκες κοιλιακούς και μούσια»

Το κείμενο μίας γυναίκας που μας έδωσε ελπίδα. 

Το λοιπόν, φέτος είναι η χρονιά σου και πρέπει να το πιστέψεις. Όσο κι αν στο παρελθόν παραπονιόσουν ότι ο χαμηλός μισθός σου, η παντελής απουσία κοιλιακών από το λαιμό και κάτω και η μετακίνησή σου με ένα όχι και τόσο γαμάτο αυτοκίνητο ήταν η πηγή της μακροχρόνιας μοναξιάς σου, έχω να σου πω ότι λες μπούρδες και ότι άλλα είναι τα θέματα που πρέπει να λύσεις. Με λίγα λόγια, και επειδή ψυχανεμίζομαι ότι δεν έχεις αντιληφθεί για το θέμα που θα τεθεί επί τάπητος, σου ανακοινώνω ότι σήμερα θα ασχοληθώ με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που οι γυναίκες βρίσκουν ακαταμάχητα στους άντρες, και καμία σχέση με την εμφάνιση δεν έχουν. Σε περίπτωση λοιπόν που φέτος θέλεις να ζευγαρώσεις, κάνε τον κόπο να ρίξεις μία ματιά παρακάτω. Θα γίνεις και καλύτερος άντρας και καλύτερος άνθρωπος γενικά (σε έψησα;).

Η γενναιοδωρία

Και δεν εννοώ απαραίτητα στα χρήματα. Οι γενναιόδωροι άντρες είναι ευχάριστοι και ελκυστικοί και ξέρουν πώς να κάνουν τους γύρω τους να περνούν καλά. Τον μίζερο ποτέ κανείς δεν τον εκτίμησε και ποτέ κανείς δεν τον αναζήτησε. Και μεταξύ μας δικαίως. Καμία γυναίκα δε θέλει να είναι με έναν άνθρωπο που γκρινιάζει για όλα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ακόμα και ο πιο ωραίος άντρας στον κόσμο να είναι, οι επιτυχίες του δε θα κρατήσουν περισσότερο από κάτι ευκαιριακό. Εκτός πια κι αν στην προκειμένη έχουμε άρτια εφαρμογή του γνωστού: «Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι». Αλλά εγώ απευθύνομαι σε φυσιολογικούς άντρες που ψάχνουν φυσιολογικές γυναίκες. Έτσι δεν είναι;

Η αυτοπεποίθηση

Κοίτα, πολλοί μπερδεύουν την αυτοπεποίθηση με το θράσος. Θα είμαι ειλικρινής απέναντί σου. Το να πιέζεις μία γυναίκα που με τον τρόπο της σου δείχνει ότι δεν σε θέλει, μόνο και μόνο γιατί εσύ πιστεύεις ότι λέει όχι αλλά κατά βάθος εννοεί ναι, και ταυτόχρονα θεωρείς ότι το συνεχές πρεσάρισμα θα αποδώσει γιατί κι αυτή εντάξει δεν έχει και πολλές επιλογές, είναι θράσος και κακή συμπεριφορά. Το να έχεις όμως εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να είσαι ανοιχτός σε γνωριμίες, να φέρεσαι καλά στη γυναίκα που πλησιάζεις και ταυτόχρονα να παίρνεις και με σωστό τρόπο την απόρριψη, αυτό φίλε μου είναι αυτοπεποίθηση. Και άπαξ και την έχεις, δεν θα βρεθούν πολλές να σε απορρίψουν. Trust me.

giphy

To χιούμορ

Πίστευες κι εσύ βρε ζουζούνι, ότι δεν θα υπήρχε στη λίστα μου αυτό; Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της θέλει σύντροφο με χιούμορ. Το χιούμορ είναι αφροδισιακό και δείγμα ευφυίας. Εξάλλου μην ξεχνάς, ότι από καβολής χρόνων, οι αστείοι και τσαχπίνηδες ήταν αυτοί που πάντα έπαιρναν το κορίτσι. Κακά τα ψέματα, αν θέλεις μία γυναίκα να είναι ευτυχισμένη, θα πρέπει να την κάνεις να γελάει. Και να την ταΐζεις!

Και μιας και το χιούμορ είναι δείκτης ευφυίας…

Αν έχεις χιούμορ είσαι και έξυπνος. Αυτό δεν το διαπραγματεύομαι. Εκτός κι αν το παρακάνεις και καταλήγεις καρτούν, οπότε και θα πρέπει να μιλήσουμε γιατί μόλις εντόπισα τον λόγο για τον οποίο δε σταυρώνεις γυναίκα. Σε γενικές γραμμές εμείς τα κορίτσια θέλουμε να μαθαίνουμε από εσάς. Και δεν εννοώ τον έρωτα. Αυτόν τον ξέρουμε! Όταν λέω να μαθαίνουμε, εννοώ να ξέρεις 5 πράγματα, να ενημερώνεσαι και να μπορείς να σταθείς σε μία συζήτηση που δεν έχει να κάνει μόνο με το αν ήταν πέναλτι η φάση ή όχι. Κατά γενική ομολογία, η περίοδος της μοναξιάς για σένα είναι πιο εποικοδομητική για σένα σε σχέση με εμάς. Είναι η περίοδος που διαβάζεις, βλέπεις πολλές ταινίες και ακούς μουσική. Ε όλα αυτά θέλουμε να δούμε από σένα!

giphy 1

Η ευγένεια

Και τι θα ήταν όλα τα παραπάνω χωρίς τους καλούς τρόπους; Ένα μεγάλο μηδενικό! Γιατί τι να τον κάνεις τον άντρα τον χαρισματικό αν είναι α piece of shit για να το πω σε απλά ελληνικά; Γιατί πάνω από την εμφάνιση, και πάνω από τυχόν χαρίσματα, μπαίνει το ήθος και η καλός ο χαρακτήρας. Και να τον βράσω τον κοιλιακό σου να το βράσω και το χιούμορ σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved