SEX TALK: Γιατί δεν πρέπει να πιστεύουμε ό,τι βλέπουμε στις ερωτικές ταινίες;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το πιο διαδεδομένο μέσο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στη χώρα μας αυτή τη στιγμή; Για να σε βοηθήσω, δεν πρόκειται για κάποιο σχολικό μάθημα, ούτε για κάποιο ειδικά σχεδιασμένο εγχειρίδιο. 

Καλώς ή κακώς, οι νέοι σήμερα ενημερώνονται για το σεξ, από το πιο διφορούμενο μέσο, το οποίο δεν είναι άλλο από το ίντερνετ και συγκεκριμένα, τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου που υπάρχουν σε αυτό. Μέσω αυτών, εκτός από το να ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, αποκτούν μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το «άθλημα» και προετοιμάζονται κατά κάποιον τρόπο για την πρώτη τους φορά.

Κάποιος ίσως σκεφτεί πως δεν υπάρχει τίποτα κακό σε όλο αυτό, ειδικά όταν από το 1967 η ένταξη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία παρουσιάζει συνεχή κωλύματα, ωστόσο κάποιος λίγο πιο υποψιασμένος, όπως εγώ, θα είχε τις αντιρρήσεις του. Ειλικρινά, δεν είχα τίποτα ενάντια στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου, μέχρι που βρήκα στο YouTube μία από αυτές, με την ονομασία «Άτακτα Ντουέτα». Ομολογώ πως στο παρελθόν έχω δει αρκετές ταινίες παρόμοιου περιεχομένου, όμως αυτή ήταν η πρώτη που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μου μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ ήταν αναμφίβολα και η πιο ειλικρινής από όλες!

Αν αναρωτιέσαι τι διαφορετικό είχε από τις άλλες, διάβασε το κείμενο που ακολουθεί και αμέσως μετά, πάτα το play.

 

Το άτακτο ντουέτο που κατέληξε σε… καρέ!

Η ιστορία ξεκινούσε αρκετά προβλέψιμα για ερωτική ταινία. Ένας νεαρός μπαίνει σε ένα γραφείο, όπου δύο αιθέριες και πολλά υποσχόμενες παρουσίες τον περιμένουν. Ακολουθεί μεταξύ τους μία στιχομυθία, που αποκαλύπτει πως ο νεαρός είναι ο συνεντευξιαζόμενος, η μία από τις κοπέλες εκείνη που θα κρίνει αν ταιριάζει για τη δουλειά και η δεύτερη που κάθεται πλάι του στον καναπέ, εκείνη που θα συμμετέχει στην ταινία για την οποία πραγματοποιείται η συνέντευξη. Στο σημείο που η «υπεύθυνη» σηκώνεται από την πολυθρόνα της, για να… εξετάσει κατά πόσο είναι κατάλληλος ο υποψήφιος και όλα αρχίζουν να γίνονται κάπως πιο hot, ανοίγει η πόρτα και εντελώς απρόσμενα μπαίνει μέσα η απόλυτη Ελληνίδα sex coach, Ειρήνη Χειρδάρη!

Όπως είναι λογικό, θα αναρωτιέσαι τι δουλειά είχε η Ειρήνη ανάμεσα σε αυτό το… παρολίγον threesome και η απάντηση έρχεται από το brand προφυλακτικών DUO, όπου λαμβάνοντας την πρωτοβουλία να εκπαιδεύσει το κοινό στη χρήση προφυλακτικού αλλά και στη σωστή ενημέρωση πάνω σε λανθασμένες αντιλήψεις που επικρατούν γύρω από το σεξ, δημιούργησε τα πιο διασκεδαστικά και εύστοχα βίντεο, δηλαδή τα «Άτακτα ντουέτα by Duo». 

 

 

Βιομηχανία του σεξ VS Πραγματικότητα

Τρία λεπτά μετά την είσοδό της, η «γκουρού» του σεξ έχει προλάβει και έχει καταρρίψει μερικούς από τους πιο διαδεδομένους «μύθους» σχετικά με τις ερωτικές ταινίες, ενώ σε ίδιο χρόνο, εξηγεί τους λόγους που αυτές καταλήγουν να δημιουργούν δυσκολίες στην ερωτική ζωή των ανθρώπων. Συγκεκριμένα, για να χρησιμοποιήσω και το παράδειγμα που έφερε η ίδια, οι ερωτικές ταινίες είναι όπως ένα GPS: Μπορεί να είναι μία σούπερ εφεύρεση, όμως από όταν εφευρέθηκε δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε πέντε βήματα μόνοι μας! Επιπλέον, σύμφωνα με την ειδικό, δεν είναι λίγοι εκείνοι, οι οποίοι παρακολουθώντας πολλές ερωτικές ταινίες, καταλήγουν να πιστεύουν πως έτσι πρέπει να γίνεται η σεξουαλική πράξη με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε καθυστερημένη εκσπερμάτιση. Με άλλα λόγια, σε βάθος χρόνου συνηθίζουν σε σημείο εθισμού, την υπερβολή των ερωτικών ταινιών, με αποτέλεσμα όταν πάνε να κάνουν σεξ στην πραγματικότητα, να μην μπορούν να ικανοποιηθούν. Το βίντεο τελείωσε με την Ειρήνη να δίνει τα απαραίτητα προφυλακτικά DUO Natural στους παρευρισκόμενους και με εμένα να απορώ, πόσα μπορεί να μάθει κάποιος, βλέποντας μέχρι τέλους μία ερωτική ταινία!

2

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, νομίζω είναι ξεκάθαρο για ποιον λόγο οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται ως εκπαιδευτικό υλικό σεξουαλικής αγωγής. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα διασκεδαστικά και ανατρεπτικά «Άτακτα Ντουέτα by DUO», θα μας κάνουν να ξεχάσουμε ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα γύρω από το σεξ, για να τα μάθουμε από την αρχή, σωστά αυτή τη φορά! Μπες σήμερα κιόλας στο SEXIPEDIA, παρακολούθησε τα άτακτα ντουέτα… εν δράση, διάβασε τα άρθρα που υπάρχουν στη σελίδα και στείλε τις δικές σου απορίες στους sexperts!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved