SEX TALK: Αποδομώντας τους μεγαλύτερους «μύθους» των ερωτικών ταινιών

Θυμάσαι εκείνη τη φορά που παρακολούθησες την πρώτη σου ερωτική ταινία; 

Είτε ήσουν κλειδωμένος στο δωμάτιό σου, είτε παρέα με κάποιο φίλο σου, υποθέτω πως η εμπειρία πρέπει να ήταν εξίσου πρωτόγνωρη με την πρώτη φορά που έκανες σεξ. Την πρώτη ταινία ερωτικού περιεχομένου που παρακολούθησα ποτέ, την είδα κάνοντας χαβαλέ με τους κολλητούς μου στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όταν μας είχαν ανεβάσει στη συμπρωτεύουσα με αφορμή την 3ήμερη σχολική εκδρομή. Έπειτα από 45’ απόλυτης σιωπής και με τα μάτια όλων καρφωμένα στην οθόνη, ομολογώ πως ένας νέος κόσμος είχε ανοιχτεί διάπλατα μπροστά μου. Αυτό που είχα αντικρύσει, δεν θύμιζε καθόλου τις φορές που είχα προσπαθήσει να ολοκληρώσω με την τότε φίλη μου, ούτε τις περιγραφές των φίλων μου για τις δικές τους απόπειρες. Δεν μπορούσα να μην σκέφτομαι τι ήταν αυτό που κάναμε λάθος ή πόσο άσχετοι ήμασταν γύρω από το σεξ, σύμφωνα πάντα με αυτό που είχαμε παρακολουθήσει.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το επικό εκείνο βράδυ στη Θεσσαλονίκη, έχω δει έκτοτε αμέτρητες -αν και όχι ολόκληρες- ερωτικές ταινίες και ειλικρινά, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως αντί να βοηθάνε, δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στη σεξουαλική μας ζωή. Δεν τολμούσα βέβαια να εκφράσω σε παρέες αυτή την παραδοχή, καθώς ήξερα πως θα προκαλέσω θύελλα αντιδράσεων από τους παρευρισκόμενους… επιβήτορες, όμως η ακράδαντη επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει με τον πιο απίθανο και απρόσμενο τρόπο από το brand προφυλακτικών DUO και τα Άτακτα Ντουέτα του, τα οποία καταρρίπτουν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά τους δημοφιλέστερους μύθους που λανθασμένα επικρατούν και διαδίδονται γύρω από το σεξ!

 

Ως προς το μέγεθος

Το μεγαλύτερο ψέμα που άντρες και γυναίκες διδάσκονται βλέποντας ερωτικές ταινίες, είναι πόσο μεγάλη σημασία έχει το μέγεθος. Από το συγκεκριμένο ψέμα, προκύπτουν οι υπεράνθρωποι και στρογγυλεμένοι αριθμοί των… 20 εκατοστών, που ακούγονται στις περισσότερες αντροπαρέες, όταν μάλιστα τα 13 με 15 εκατοστά θεωρείται το φυσιολογικό μέγεθος. Όχι δεν τα λέω εγώ, αλλά η απεσταλμένη από το DUO, «γκουρού» του σεξ Ειρήνη Χειρδάρη. Μάλιστα, σύμφωνα με την τελευταία, ο λόγος που το ανδρικό μόριο, το γυναικείο στήθος, τα χείλη και οι γλουτοί, παρουσιάζονται τόσο διογκωμένα και υπερβολικά στις ερωτικές ταινίες, είναι για να διεγείρουν ένστικτα τα οποία θα οδηγήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στον οργασμό. Αντίθετα στην πραγματική ζωή, λεπτομέρειες όπως η μυρωδιά και η αφή του άλλου, λειτουργούν ως πρωταρχικά διεγερτικά. Τι; Δεν με πιστεύεις; Ρίξε μία ματιά στο βίντεο που ακολουθεί και ετοιμάσου να καταρρίψουμε τον αμέσως επόμενο μεγαλύτερο μύθο!

 

Σεξ χωρίς προφυλακτικό

Αλήθεια, πόσες φορές έχει τύχει να παρακολουθήσεις μία ερωτική ταινία, όπου οι δύο πρωταγωνιστές δεν γνωρίζονται καθόλου μεταξύ τους, όμως στο τέλος καταλήγουν να κάνουν άγριο σεξ χωρίς να χρησιμοποιούν προφυλακτικό και χωρίς να τους νοιάζει; Αυτό δυστυχώς δεν αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα των ερωτικών ταινιών, είναι όμως αναμφίβολα το πιο επικίνδυνο true fact, ακριβώς επειδή είναι αληθινό. Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, αυτός είναι και ο λόγος που η μάρκα προφυλακτικών DUO, πήρε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει τα βίντεο «Άτακτα ντουέτα», με τα οποία σκοπό έχει να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει το κοινό για τη σημαντικότητα της χρήσης προφυλακτικού.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω κανέναν που θα πήγαινε με κάποια εντελώς άγνωστη χωρίς προφυλάξεις, παρόλα αυτά, μου έρχονται πολλά ατυχή παραδείγματα στο μυαλό από γνωστούς και φίλους, οι οποίοι δεν νιώθουν άνετα με το προφυλακτικό, τους πιέζει, τους «ρίχνει» και το έβγαλαν κρυφά στα μισά χωρίς καν να ενημερώσουν την παρτενέρ τους. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, οι όροι στη βιομηχανία του σεξ δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα, η οποία βρίθει από ΣΜΝ. Έτσι κι αλλιώς, με τα υψηλής ποιότητας προφυλακτικά DUO Skin-to-Skin, τα οποία είναι πολύ λεπτά και ειδικά σχεδιασμένα για να αισθανόμαστε ακόμη μεγαλύτερη και πιο έντονη την αίσθηση του συντρόφου, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για δικαιολογίες.

1

 

Σεξ σε χρόνο ρεκόρ!

Κακά τα ψέματα, όλοι λίγο πολύ έχουμε ζηλέψει την ασταμάτητη απόλαυση που δείχνει να βιώνει το ντουέτο μίας ερωτικής ταινίας. Εκεί στον αγώνα, ακούραστοι, πιθανώς διψασμένοι και κάθιδροι για περισσότερο από 60 λεπτά, να δίνουν non stop τον καλύτερό τους εαυτό. Υποθέτω πως δεν υπάρχει κάτι να αποδομήσουμε σε αυτό, καθώς είναι προφανές πως συμβαίνει το ίδιο πράγμα που γίνεται και στις κανονικές ταινίες, αυτές που παρακολουθούμε στον κινηματογράφο. Παρεμβάλλονται δηλαδή αρκετά «cut», σκηνοθετικά σταμάτα-ξεκίνα και διαλείμματα, για να χαζεύεις εσύ αυτόν τον μαραθώνιο σεξ στο σπίτι σου. Αν η χρονική διάρκεια που έχει μία σεξουαλική πράξη σε μία ταινία, συνέβαινε στην πραγματικότητα, τότε πιθανότατα θα υπήρχε στη μέση και κάποια δυσλειτουργία, όπως η καθυστερημένη εκσπερμάτιση, μία κατάσταση αλληλένδετη με τη συχνή παρακολούθηση ερωτικών ταινιών. Όπως θα ακούσεις άλλωστε και την sex couch Ειρήνη Χειρδάρη να λέει στο βίντεο που ακολουθεί, η μέση διείσδυση έχει διάρκεια… οκτώ περίπου λεπτών.

 

Extra tip: Αν θέλεις βέβαια να διευρύνεις το χρονικό περιθώριο, να ξέρεις πως το επιβραδυντικό προφυλακτικό DUO Retarding, είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε εκτός από ασφάλεια, να σου παρέχει απόλαυση ακόμη μεγαλύτερης διάρκειας.

Μπορεί αυτό το κείμενο να φτάνει στο τέλος του, όμως υπάρχουν πολλοί ακόμη μύθοι γύρω από το σεξ, τους οποίους μόνο όταν αποβάλλουμε θα απελευθερωθούμε από τις παράλογες προσδοκίες που μας έχουν δημιουργήσει οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Ξέχνα, λοιπόν, όσα πίστευες μέχρι σήμερα και μπες στο SEXIPIDIA για να ενημερωθείς πως θα κάνεις ακόμη πιο απολαυστικό, αληθινό και ασφαλές σεξ!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved