Έρευνα: Ποιες είναι οι χώρες με τους καλύτερους εραστές

Η «Global Search» χρησιμοποίησε μια υπηρεσία δημοσκοπήσεων και ζήτησε από 15.000 «πολυταξιδεμένες γυναίκες» να αξιολογήσουν τα ταλέντα 10 ανδρών από διαφορετικές εθνικότητες με τους οποίους κοιμήθηκαν.

Ένα από τα πιο γνωστά στερεότυπα ανά τον κόσμο είναι ότι οι Γάλλοι είναι ρομαντικοί και εξαιρετικοί εραστές. Πόσο αλήθεια είναι όμως αυτό το κλισέ; Και γιατί αυτή η προκατάληψη δημιουργήθηκε εξαρχής;

Αυτό λοιπόν που ήθελε να επισημάνει η εταιρεία Global Search σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε δεν είναι κατά πόσο καλοί εραστές είναι οι Γάλλοι, αλλά ότι υπάρχουν ορισμένα στερεότυπα, που αν και δεν είναι αληθινά, έχουν μεγάλο αντίκτυπο.

Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι εραστές.

 

Η Global Search χρησιμοποίησε μια υπηρεσία δημοσκοπήσεων και ζήτησε από 15.000 πολυταξιδεμένες γυναίκες να αξιολογήσουν τα ταλέντα 10 ανδρών από διαφορετικές εθνικότητες με τους οποίους κοιμήθηκαν. Στόχος της έρευνας ήταν να μάθουν ποιοι οι καλύτεροι εραστές τους κόσμου.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις ποιοι είναι οι καλύτεροι εραστές του κόσμου:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved