Έτσι θα είσαι μονίμως ακμαίος στο κρεβάτι

Με μια καθημερινή και εύκολη διαδικασία, μπορείς να βελτιώσεις την σεξουαλική σου ζωή.

 

Οι Chris Myers και Moira Smith, ίσως βρήκαν τη λύση σε ένα από τα πιο γνωστά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας άντρας κατά τη διάρκεια της ζωής του. Με την έρευνά τους που δημοσιεύτηκε στο Physiotherapy, εξηγούν το πώς μια απλή θεραπεία, μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για όσους ταλανίζονται από τη στυτική δυσλειτουργία αλλά και την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Είναι η πρώτη έρευνα που ασχολείται την συγκεκριμένη θεραπεία και σε αυτή έλαβαν μέρος περισσότεροι από 650 άνδρες που χρησιμοποίησαν τις ασκήσεις πυελικού εδάφους. Όλα ξεκίνησαν στην προσπάθειά τους να βρουν λύση για τα άτομα που είχαν ακράτεια μετά από μία χειρουργική επέμβαση. Όταν κατάλαβαν πως η θεραπεία αυτή φέρνει αποτελέσματα, σκέφτηκαν πως μπορεί να βοηθήσει και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το 52% (στυτική δυσλειτουργία) και 30% (πρόωρη εκσπερμάτωση) του αντρικού πληθυσμού.

Διάβασε για τις 9 τροφές που θα σε βοηθήσουν στο σεξ

Ποιες είναι οι ασκήσεις πυελικού εδάφους; Όταν διακόπτεται η διαδικασία της ούρησης και όταν ο άντρας τραβά τους όρχεις προς τα πάνω. Και γιατί δεν έχεις τίποτα να χάσεις άλλα μόνο να κερδίσεις, μπορείς και εσύ να τις εφαρμόσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved