«Τώρα αυτός το κατέχει;»

Όλες οι σκέψεις που παίρνουν από το μυαλό μίας γυναίκας την ώρα του σεξ.

Λένε ότι όσο ζεις μαθαίνεις, κάτι που μάλλον ισχύει αν κρίνω τουλάχιστον από τον εαυτό μου. Για παράδειγμα, εσύ σήμερα θα εισαχθείς στα άδυτα του γυναικείου μυαλού, και πιο συγκεκριμένα σε όλα αυτά που μπορεί να σκέφτεται η δικιά σου την ίδια στιγμή που εσύ κάνεις κατάθεση ψυχής –σεξ εννοώ-. Λυπάμαι αν σε σοκάρω, αλλά με μία γρήγορη έρευνα που έκανα ανάμεσα σε φίλες, αντιλήφθηκα ότι το γυναικείο μυαλό είναι τόσο περίπλοκο που αδυνατεί να συγκεντρωθεί σε μία και μόνο πράξη. Με λίγα λόγια, σου λέω με πάσα ειλικρίνεια και φυσικά δίχως φόβο και πάθος, ότι κάθε μα κάθε φορά που κάνουμε σεξ, εμείς στάνταρ σκεφτόμαστε κάτι άλλο, κι αν όχι σε όλη τη διάρκεια, σε ένα μεγάλο μέρος αυτού σίγουρα. Η γκάμα των σκέψεων ποικίλει από το χαρακτήρα και από τη φάση που περνάμε, αλλά εγώ επειδή δε θέλω να σε κρατάω στο σκοτάδι, συγκέντρωσα τα πιο δημοφιλή θέματα, έτσι για να έχεις μία ιδέα.

 

 

Πάνω απ’ όλα ο εαυτός μου

Καλά εννοείται πως η πρώτη σκέψη είναι σχετικά με το σώμα μας και το πώς φαίνεται. Γιατί καλός είσαι κι εσύ δε λέω, αλλά αδερφέ, η κυτταρίτιδα, το πεσμένο στήθος και η δίπλα στην κοιλιά είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Προφανώς και δεν μπορούμε να σε ξεγελάσουμε και να πιστέψεις ότι κάνεις σεξ με την Adriana Lima, αλλά μόνο μία γυναίκα ξέρει (πια) να αναπνέει ενώ ταυτόχρονα ρουφάει την κοιλιά της χωρίς να μελανιάζει ή ακόμα και να... πεθαίνει! Ναι, αν με δεις να έχω το βλέμμα του νεκρού και να κοιτάζω το κενό, μάλλον έχω βυθιστεί στη σκέψη να συντονίσω την αναπνοή μου μπας και καταφέρω να επιβιώσω.

 

Η σημασία της λεπτομέρειας

Κάθε φορά που αγγίζεις κάποιο μέλος του σώματός μας, και για να γίνω πιο σαφής αυτά που υπό φυσιολογικές συνθήκες έχουν τριχοφυία-άρα δεν εννοώ μάτια ίσως και αυτιά εκτός κι αν βγαίνεις με λυκάνθρωπο και κάποια άλλα που εννοούνται-ένα μικρό-εσωτερικό πάντα θάνατο-τον βιώνουμε. Είναι οι στιγμές που αναρωτιόμαστε: «Άραγε θα σκαλώσει το χέρι του στη φούντα ή θυμήθηκα να ξυρίσω το γόνατο αυτή τη φορά»; Μην μας παρεξηγείς παλικάρι μου. Το έργο μας είναι δύσκολο και θα πρέπει να δείξεις κατανόηση. Μόνο και να έβλεπες τι ακροβατικά κάνουμε για να ξυρίσουμε την πίσω όψη. Άγαλμα θα μας έφτιαχνες.

hjghjghjg

 

Σε περίπτωση που είναι η πρώτη φορά...

Σίγουρα αναρωτιόμαστε αν θα υπάρξει και δεύτερη και αν όλα αυτά που κάνουμε σου αρέσουν, γιατί κάθεσαι και σαν γλάστρα και δεν το ανοίγεις το ρημάδι το στόμα σου. Επίσης πολύ δημοφιλής σκέψη την πρώτη φορά σεξ, είναι αν είμαι καλύτερη ή όχι από την πρώην σου ή αν, εν ολίγοις είμαι η καλύτερη που είχες ποτέ! Όχι παίζουμε.

 

Είναι και οι στιγμές της πείνας

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, αλλά όταν νιώθουμε την μακαρονάδα λίγα μέτρα μακριά, η ώρα έχει περάσει και οι δυνάμεις εγκαταλείπουν, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να βάλουμε μια μπουκιά στο στόμα μας να καρδαμώσουμε. Ναι, είναι αντισεξουαλικό και καλύτερα να μην το μάθαινες, αλλά τώρα πάει... έγινε!

jghjygyf

Το ζήτημα της ολοκλήρωσης

Αυτό νομίζω είναι το βασικό που μας απασχολεί από την πρώτη στιγμή μέχρι και εκείνη που θα συμβεί, και φυσικά αναφέρομαι στον οργασμό. Κοίτα, όχι ότι δε σε υπολογίζουμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι εσύ θα τελειώσεις σίγουρα. Οπότε δε βρίσκω το λόγο να απασχολώ το μυαλουδάκι μου με κάτι που θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει. Να μην ασχοληθώ με τον πιο μπελαλίδικο δικό μου οργασμό;

 

 

Το ζήτημα της ολοκλήρωσης (Part 2)

Και τώρα αναφέρομαι σε σένα. Είναι εκείνες οι στιγμές που τα λεπτά περνούν και γίνονται μισάωρα κι εσύ για κάποιο περίεργο λόγο δεν δίνεις το τέλος και η απελπισία αρχίζει και μας κυριεύει και η φαντασία στερεύει και οι δυνάμεις εγκαταλείπουν. Ναι, μία τέτοια στιγμή, ίσως δεις ένα δάκρυ να κυλά. Δεν είναι από τη συγκίνηση. Είναι από τη βαθύτατη θλίψη μας έχει μαυρίσει την ψυχή.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved