9 ψέματα που πάντα θα πεις, αλλά καμία γυναίκα δεν πιστεύει

Μην νομίζεις ότι ξεγελάς. Μας έχουν πάρει χαμπάρι.

Λένε ότι το ψέμα είναι προνόμιο αντρικό και καθόλου δεν θα διαφωνήσω σε αυτό. Διότι μπορεί εμείς να πούμε το ψέμα για την τιμή των νέων μας παπουτσιών, προφανώς για να αποφύγουμε τη γκρίνια σου, εσύ όμως θα πεις ψέματα βαριά, τραγικά και κάπως… επικίνδυνα! Το καλό βέβαια είναι ότι πλέον τα ψέματά σου, και εύκολα ανιχνεύσιμα είναι και φυσικά αδύνατο να γίνουν πιστευτά. Με λίγα λόγια, μικρέ κατεργαράκο σε μάθαμε και δεν μας κοροϊδεύεις πια. Και μιας και για τους δικούς σου προσωπικούς μάλλον λόγους, συνεχίζεις να ψεύδεσαι ασυστόλως, παρακάτω σου έχω μία λίστα ψεμάτων που μας λες, και πια πάνε στο βρόντο. Ενημερώσου και λάβε τα μέτρα σου, γιατί η πρόληψη σώζει και… σχέσεις!!!

giphy 3

 

«Έκανα εξετάσεις 6 μήνες πριν»

Αυτό το ψέμα πάλιωσε και η πιθανότητα να έχεις εξετάσει τα απόκρυφά σου έστω και πάνω από μία φορά στη ζωή σου, είναι ίση με την πιθανότητα να είμαι εγώ μοντέλο (ΚΑΜΙΑ). Οπότε grow up, και σε περίπτωση που δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό, δήλωσέ το σαν σωστός και ώριμος άντρας που είσαι, και άσε εκείνη να πάρει την απόφαση. Αλήθεια μας κουράσατε.

«Πάντα χρησιμοποιώ προφυλακτικό»

Απλά στην προκειμένη θέλεις να δεθείς ακόμα περισσότερο με την ανυποψίαστη που έχεις απέναντί σου, και λες για ΜΙΑ μόνο φορά, να παραστρατήσεις. Έτσι είναι, με τόση καταπίεση να μη γλεντήσεις κι εσύ λιγάκι; Βρε ουστ.

Oι υπόλοιπες στο παρακάτω άλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved