5 κινήσεις που πρέπει να κάνεις μετά το πρωινό σεξ

Ποιος είπε ότι εκείνη δεν θα δώσει έμφαση στις λεπτομέρειες;

Κι αν έχουν σπαταληθεί εργατοώρες-εγώ προσωπικά έχω σπαταλήσει πολλές-για να σε συμβουλεύσω, πώς θα καταφέρεις να κάνεις δικό σου το κορίτσι των ονείρων σου (μπλιαχ) καλά τη γυναίκα που γουστάρεις, και να κάνετε τον έρωτα τον γλυκό και τον θυελλώδη. Το θέμα είναι όμως, και εδώ πρωτοπορώ για ακόμη μία φορά, ότι κανένας δεν σου έχει πει, τι να κάνεις το αμέσως επόμενο πρωινό. Όταν πια το πάθος έχει καταλαγιάσει και αυτή κοιμάται σαν αγγελούδι, στα –ελπίζω- φρέσκα σου σεντόνια. Εδώ σου έχω κάποιες κινήσεις ματ, για να μη φρίξει η κοπέλα.

Σηκώνεσαι νωρίτερα

Δεν είναι τώρα η περίσταση για να λιώσεις στον ύπνο τι δεν καταλαβαίνεις; Γι’ αυτό λοιπόν, και επειδή αυτή λογικά θα είναι εξαντλημένη από τις τρέλες της προηγούμενης νύχτας, εσύ θα βάλεις το ξυπνητήρι σου αρκετά νωρίς, για να σηκωθείς και να κάνεις μερικές δουλίτσες. Μη διαμαρτύρεσαι. Γυναίκα δεν ήθελες; Λούσου τα τώρα!

Καθάρισε

Ναι μάλιστα. Μπορεί στο σκοτάδι να είναι όλα πιο ειδυλλιακά και ιδανικά, αλλά αν το σπίτι σου θυμίζει στάβλο, ήρθε η ώρα να κάνεις βιολογικό καθαρισμό. Πλύνε πιάτα, μάζεψε ρούχα και γενικά πέταξε οτιδήποτε άχρηστο. Για έξτρα τσαχπινιά, βγες και πάρε λουλούδια. Τράβα μάνα μου και μη διαμαρτύρεσαι σε παρακαλώ πολύ.

giphy 1

Προσωπική υγιεινή

Νύσταζες μετά το σεξ, τα έδωσες και όλα, δεν το έκανες το μπανιερό σου. Ήρθε η ώρα σου λοιπόν. Μπες και πλύσου, βούρτσισε και κανά δόντι βάλε και καμιά κολόνια να μυρίζεις όμορφα. Επίσης, άσε ζεστό νεράκι για εκείνη, και βάλτης και μία μαλακή φρέσκια πετσετούλα να σκουπιστεί. Και όλα αυτά χωρίς να σου τα ζητήσει. Να είσαι κύριος και περιποιητικός. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Και επειδή νηστικό αρκούδι δε χορεύει (βασικά δεν κάνει τίποτα)

Έτσι όπως θα χουχουλιάζει στην πετσέτα της, και θα νιώθει καθαρή και ευτυχισμένη, εσύ… θα της σερβίρεις πρωινό. Διότι αγαπημένε μου, κανένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του, δεν αφήνει το κορίτσι του χωρίς πρωινό. Κρίνω απαραίτητη την παρουσία των αυγών, τώρα αν μπορείς να τα κάνεις και benedict θα σε παραδεχτώ (ναι είχα και στο χωριό μου) αλλά και απλή ομελέτα να είναι, κανένα πρόβλημα. Λίγο μελάκι, καμία φρυγανιά και οπωσδήποτε πορτοκαλάδα (εντάξει πάρε έτοιμη μην τη στίψεις). Καφέ, θα σου πρότεινα φίλτρου, που είναι και πιο γευστικός, και ίσως πιο ερωτικός (αν με ρωτάς).

giphy 4

Και κάτι προαιρετικό (αλλά πολύ ωραίο)

Μήπως να της έκανες και ένα μασάζ; Λέω εγώ τώρα…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved