Το πρόστυχο σεξ κάνει καλό στην υγεία σου

4 καλοί λόγοι για να ξεκινήσεις τα BDSM μαζί της.

Η επιστήμη μίλησε αδέρφια. Αν μέχρι σήμερα τις έδειχνες χειροπέδες και ξύνιζε τα μούτρα της, πρέπει να της διαβάσεις οπωσδήποτε την παρακάτω έρευνα της MedicalDaily. Το σεξ το πρόστυχο, το καλό, το αυθεντικό, όχι μόνο αποτελεί το αλατοπίπερο της σχέσης, αλλά έχει και οφέλη στην ψυχική σου υγεία. Διάβασε και μετά βουρ για το sex shop.

 

Αρχικά σου μειώνει το στρες

Δεν είναι κάτι καινούργιο. Το σεξ γενικά μειώνει το στρες σου. Ήξερες όμως ότι τα πιο kinky πράγματα που κάνεις στο κρεβάτι, σε καθιστούν πιο ευτυχισμένο στην καθημερινότητα; Έτσι αναφέρει μία έρευνα του 2009, με τους γιατρούς-ερευνητές να αναφέρουν πως όσα ζευγάρια πραγματοποιούν BDSM καταστάσεις στην κρεβατοκάμαρά τους, έχουν χαμηλότερα επίπεδα κορτιζόλης και μικρότερη ψυχολογική πίεση.

Σε βοηθάει και στην επικοινωνία

Υπερβολικό; Όχι για τους επιστήμονες που ισχυρίζονται ότι τα ζευγάρια που κάνουν πιο πρόστυχα πράγματα στο κρεβάτι, έχουν πιο ειλικρινείς σχέσεις και τείνουν να καταλαβαίνουν καλύτερα ο ένας τον άλλο. Το γεγονός ότι απομακρύνουν τα ταμπού και δείχνουν την επιθυμία να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα, αυξάνει  ταυτόχρονα και την καλύτερη επικοινωνία αναμεταξύ τους. Μην το βλέπεις λοιπόν μόνο ως «περνάμε καλά». Παίζει να σου σώσει και την σχέση.

Σε κρατάει πιστό

Μία δήλωση που κρύβει μεγάλες αλήθειες. Οι άντρες τείνουν να κερατώνουν επειδή βαριούνται. Δεν πρόκειται να το κάνουν ποτέ όμως με μία γυναίκα που δείχνει πρόθυμη να ανανεώνει την σχέση τους στο κρεβάτι δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα. «Το γεγονός ότι μοιράζονται τις ίδιες ιδέες γύρω από το σεξ  και το ότι χτίζουν εμπιστοσύνη μέσα σε αυτό, μειώνει την οποιαδήποτε διάθεση για απιστία» αναφέρει ο ψυχολόγος ερευνητής Jeffrey Sumber.

Σου αυξάνει την αυτοπεποίθηση

Και το λες δίκαιο και σωστό και μπράβο. Διότι όταν γνωρίζεις πως μοιράζεσαι τις πιο κρυφές επιθυμίες σου στο σεξ με μία γυναίκα που έχει την ίδια άποψη για την προστυχιά, προφανώς και νιώθεις καλύτερα. Πόσο μάλλον όταν έρευνες σαν την παρακάτω, αναφέρουν πως οι άντρες που εφαρμόζουν BDSM σεξ με το ταίρι τους, είναι λιγότεροι νευρωτικοί, δείχνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχουν ισορροπημένη ψυχική υγεία. Όλα πόπα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved