Το τρίο δεν είναι ταμπού: είναι δικαίωμα

Πώς θα την πείσεις να γίνετε περισσότεροι στο σεξ.

Λίγα πράγματα υπάρχουν στον αντρικό κόσμο τόσο αξιοσέβαστα και ποθητά όσο το τρίο. Είναι κάτι σαν μία προσωπική κορυφή που άπαξ και την κατακτήσεις λαμβάνεις μία υπόσταση σχεδόν θεϊκή, οπότε και όλοι οι υπόλοιποι σε αντιμετωπίζουν σαν κάτι ανώτερο και άπιαστο. Είναι ένα θέμα για το οποίο έχεις σίγουρα πει ψέματα και το οποίο έχεις σίγουρα προσπαθήσει να πετύχεις τρώγοντας όμως - σχεδόν πάντα -πόρτα. Το ενδεχόμενο η δικιά σου να μη γουστάρει παίζει σοβαρά, οπότε και στην προκειμένη δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα.

Υπάρχουν όμως και οι άλλες οι γυναίκες, οι λίγο πιο κουλ και open minded που δε θα έλεγαν όχι σε μία τέτοια εμπειρία, αρκεί να γίνει σωστά. Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, σκέψου καλά πώς θα το ζητήσεις για να διαφοροποιηθείς αυτή τη φορά και να μην πάρεις ως συνήθως τα τρία σου.

 

Κάνε τη σωστή εισαγωγή

Μένοντας πιστός στο δόγμα περί αρχής, η εισαγωγή είναι πάντα το πιο σημαντικό κομμάτι. Προφανώς και δεν θα της το προτείνεις όταν βλέπετε τηλεόραση, ούτε όταν έχει περίοδο και είναι έξαλλη ούτε φυσικά και όταν γυρίζει σπίτι έπειτα από 10ωρο στο γραφείο. Το timing είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό και εδώ θα δείξεις την ικανότητά σου στη σκιαγράφηση χαρακτήρων και στην προκειμένη του δικού της. Το σκηνικό θα πρέπει να είναι χαλαρό, ευχάριστο, ευάερο και ευήλιο. Πες της πόσο πολύ σου αρέσει το σεξ μαζί της, πόσο πολύ τη θέλεις και πόσο σε... αναστατώνει και στη συνέχεια ευχαρίστησε τη Θεά τύχη που έφερε στο δρόμο σου αυτό το γαμάτο και ακομπλεξάριστο πλάσμα. Η αρχή έχει γίνει. Λατρεύουμε να μας λέτε γαμάτες και ακομπλεξάριστες.

oooooo

Η μεγάλη εξομολόγηση

Καλά, είναι δυνατόν να μην έχετε συζητήσει ποτέ τις φαντασιώσεις σας; Ό, τι χειρότερο για ζευγάρι και λίγα λέω. Άνοιξε θέμα τώρα και πέτα κάπου ότι μεταξύ άλλων, είναι και το τρίο. Αν δε γουρλώσει τα μάτια λέγοντας ταυτόχρονα: «Ούτε να το σκέφτεσαι και που σου κάθομαι πολύ σου είναι», είσαι σε καλό δρόμο. Ίσως με τις κατάλληλες λέξεις να βγάλεις θετικό αποτέλεσμα.

Το παράδειγμα του διπλανού

Για κάποιο λόγο εμείς οι γυναίκες επηρεαζόμαστε ιδιαίτερα από το περιβάλλον μας, κάτι που σημαίνει ότι αν καταφέρεις να φέρεις παράδειγμα είσαι το λιγότερο άρχοντας. Φιλικό ζευγάρι λοιπόν, το οποίο αποτελείται από σεμνό και ολίγον φλώρο άντρα και (σχεδόν) παρθένα κοπέλα, έκανε την προηγούμενη εβδομάδα και έμεινε κατενθουσιασμένο-ούτε προϊόν τηλεμάρκετινγκ να ήταν. Αμέσως της μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά, με αποτέλεσμα να αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να σου κάνει το χατίρι μόνο και μόνο για να αποδείξει ότι είναι σαφώς πιο καυτή από την ξενέρωτη γκόμενα του φίλου σου. Τραγικό, αλλά πιάνει.

njknhjkhnjk

Το σωστό πρόσωπο

Και μιας και θεωρώ ότι απευθύνομαι σε νοήμονα όντα, θεωρώ δεδομένο ότι δε θα προτείνεις την κολλητή της-την ωραία όχι την άλλη που είναι και λίγο τσουπωτή-. Σε περίπτωση που είσαι τόσο ριψοκίνδυνος και το ξεστομίσεις, να ξέρεις ότι στην καλύτερη να φας μπινελίκι, σε μία μέση φάση σφαλιάρα και σε μεγάλα κέφια κεφαλοκλείδωμα και παράλληλα κλωτσιά στο καλάμι. Η συνέχεια θα είναι ακόμη χειρότερη: «Καλά ρε γελοίε, τόσα χρόνια γουστάρεις την κολλητή μου και τα έχεις με μένα»; Ακραίο... Αλλά θα σου το πει. Trust me.

Kαι αφού απορριφθεί η κολλητή

Μπορείς να βρεις κάποια που να της αρέσει αλλά να μην είναι πιο ωραία από εκείνη, να κάνει καλό σεξ αλλά όχι καλύτερο από εκείνη, να θέλεις να πας μαζί της, αλλά να μη σου αρέσει και γενικά να την απεχθάνεσαι αλλά παράλληλα να είσαι πρόθυμος να κάνεις τρίο μαζί της; Όχι; Ήρθε η ώρα να τα παίξεις όλα για όλα: «Αν κάνουμε τρίο, παντρευόμαστε»! Ε μα...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved