Κανείς δεν βρήκε το άλλο του μισό σε γάμους

Γιατί πρέπει να ξεμπερδεύεις με τους γάμους και να εστιάσεις αλλού.

Εδώ και λίγες μέρες έχουμε μπει και επίσημα στην μακρά περίοδο του «Δεν μπορώ αυτό το Σαββατοκύριακο έχω γάμο». Ναι, βιώνεις κι εσύ αυτή την απίστευτη μάστιγα που καπαρώνει όλα σου τα Σάββατα και κατ’ επέκταση και τις Κυριακές (ίσως και τις Παρασκευές μαζί με τα pre-wedding άλλο πάλι και τούτο) και εξαντλεί κάθε ελπίδα για ένα 5λεπτο ξεκούρασης. Μέσα σε όλα αυτά, έρχονται να προστεθούν τα απίστευτα έξοδα για το δώρο, τα μεταφορικά ή και την ενοικίαση δωματίου και ίσως της ενδυμασίας που θα κληθείς να φορέσεις για να έχεις μία ευπρεπή εμφάνιση.

Και λίγο πριν σε πιάσει η απελπισία-βασικά για να μη σε πιάσει-τα βάζεις κάτω και σκέφτεσαι: «Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να γνωρίσω καμιά κοπέλα με σκοπό το φλογερό ειδύλλιο!». Αλήθεια όμως τώρα, τόσοι γάμοι και χαρές, ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι κάθε φορά μόνος σου θα πηγαίνεις και μόνος σου θα γυρίζεις;

giphy 4

Και θα σου αναλύσω το σκεπτικό μου: Ως άνθρωπος που έχω πάει σε αρκετούς γάμους-θα μπορούσα να έχω πάει και σε περισσότερους αλλά βαριόμουν-έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι η πιο άβολη περίσταση για να κάνεις γνωριμία.

Κάθε φορά λοιπόν, πηγαίνεις με την ελπίδα του αέναου φλερτ και έστω της ανταλλαγής τηλεφώνου, και κάθε φορά καταλήγεις στα ίδια: Είναι όλες γνωστές σου, και μία-δυο που βλέπεις για πρώτη φορά… συνοδεύονται από γκόμενο. Ή ακόμα χειρότερα (ναι είναι χειρότερα) από τον μπαμπά τους!!!

Και άντε και την πιάνεις την κουβεντούλα με την κοπέλα και όλα είναι ιδανικά. Δεν έχεις ωστόσο υπολογίσει το μεθυσμένο κολλητό, αδερφό ή θείο που θα σου τραβολογάει το χέρι για να σηκωθείς να χορέψεις και είναι ικανός να τραβάει μέχρι να σου βγάλει τον ώμο (το έχω πάθει ενώ παράλληλα προσπαθούσα να γίνω σέξι με αποτέλεσμα να καταντήσω απλώς γελοία και με εξάρθρωση). Και πες ότι στο κορίτσι αρέσουν οι χορευταράδες… δεν είναι ελεεινό ότι τη στιγμή που πας να την ξελογιάσεις σκάει μύτη κάποιος και λέει: «Α στην πέφτει ο Γιώργος; Έτσι κάνει με όλες! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα», (γέλιο και λίγο σαλάκι μαζί).

giphy 5

Σε όλα αυτά, ας μην αναφέρω το αλκοόλ που εσύ ο ίδιος έχεις καταναλώσει, με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να δυσκολεύεσαι ακόμα και να περπατήσεις και στο μοναδικό πράγμα στο οποίο να μπορείς να ανταποκριθείς με ευκολία να είναι ο ρυθμός του «Σοκερντέ»!  Οπότε πού καταλήγουμε; Ότι είτε εσύ, είτε κάποιος από το περιβάλλον σου που θεωρείς συγγενή ή φίλο, θα σου καταστρέψει οποιοδήποτε όνειρο για γαμήλια γνωριμία και ό, τι ήθελε ας προκύψει.

ΥΓ: Η πίστα δυσκολεύει όταν το φαγητό είναι δυνατό και περιέχει κατσίκια και κοντοσούβλια. Εκεί λυπάμαι αλλά ούτε εσύ, ούτε εκείνη θα είστε σε mood φλερτ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved