Πώς να της αγοράσεις εσώρουχα χωρίς να σου τα φέρει καπέλο

Βρώμικη δουλειά αλλά θα σου πούμε πώς να την κάνεις.

Πολλές φορές μπαίνεις στη διαδικασία να θέλεις να της κάνεις κάποιο δώρα αλλά άλλες φορές δεν ξέρεις τι να τις πάρεις και άλλες φορές φοβάσαι να τολμήσεις. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, βρίσκεσαι ανάμεσα στη Σκύλα και τη Χάρυβδη. Ιδιαίτερα τώρα που σε λίγες ημέρες έρχεται και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Και εκείνη σε περιμένει στην γωνία σε περίπτωση που κάνεις κάποιο λάθος (όπως να το ξεχάσεις ή να πάρεις το λάθος δώρο).

prwton

Μη φοβού! Εσώρουχα να πάρεις, είναι σίγουρη διασκέδαση –και για τους δύο. Απλά η όλη διαδικασία έχει κάποιους κινδύνους, από τους οποίους κινδυνεύεις εσύ. Εύκολα μπορείς να κάνεις κάποιο μοιραίο λάθος και αντί να «σκοράρεις» να βρεθείς να οπισθοχωρείς  άτακτα ενώ σε κυνηγάνε πολλοί σκληροί εχθροί: μούτρα, γυναικεία μουρμούρα, νεύρα, μέχρι και σφαλιάρα μπορεί παίξει στην φάση. Ως εκ τούτου συνιστούμε ΠΡΟΣΟΧΗ!

Εσώρουχα με χαρακτήρα

Ναι, καλά άκουσες, τον δικό της χαρακτήρα. Ξέρεις κάτι, δεν χρειάζεται να της αγοράσεις κάτι σουπερ kinky που δεν ταιριάζει με εκείνη. Δηλαδή δεν είναι ανάγκη να της πάρεις σώνει και ντε ολόσωμο κόκκινο δερμάτινο κορμάκι, ούτε κιλοτάκι χωρίς καβάλο –εκτός αν το θέλει, οπότε αυτά να της πάρεις! Μπορεί όμως να μην γουστάρει, να νιώσει ότι την προσβάλλεις –κακώς αλλά μπορεί. Και αν δεν γουστάρει ούτε εσύ θα «περάσεις καλά». Μάλλον θα μείνεις με το πτηνό στο χέρι ενώ θα ζήσετε παρέα μία πολύ άβολη στιγμή.

Μην ξεχνάς ότι μπορεί και κάτι πιο απλό (και ρομαντικό) να είναι εξίσου καψωτικό. Προσανατολίσου, λοιπόν, σε κάτι που θα εκτιμήσει πρώτα από όλα εκείνη –για να μπορέσεις να το εκτιμήσεις και εσύ (αντί για γκρίνια, μουρμούρα και καμιά ξανάστροφη).

esorouxa 1

 

Το μέγεθος μετράει

Πίστεψε με, αν της πας εσώρουχο που δεν της κάνει θα έχεις κάνει μεγάλο φάουλ. Ιδιαίτερα αν είναι μεγάλο το σουτιέν θα είναι σα να προσπαθείς να της πει κάτι… και δεν το θες αυτό. Λύσεις υπάρχουν πολλές, δεν χρειάζεται να κωλώσεις. Ψάξε στο συρτάρι της και δες τι νούμερο φοράει. Αν δε μπορείς ρώτα μια φίλη της, δεν θα σε καρφώσει, δεν είναι χαζή να της χαλάσει την έκπληξη.

esorouxa 2

 

Η παρουσίαση είναι μισή αρχοντιά

Φίλε μου, δεν είναι «αρκουδάκι» το δωράκι, μην της τα δώσεις στο χέρι (χωρίς περιτύλιγμα) στην καφετέρια μπροστά σε φίλους! Οκ; Να προσέξεις το αμπαλάζ, να της τα αφήσεις κάτω από τα σκεπάσματα ή πάνω στο κρεβάτι, μαζί με ένα λουλούδι. Μη γελάς, να ξέρεις πιάνουν αυτά.

esorouxa 3

 

Μαύρη δαντέλα για σίγουρη τρέλα

Άσπρα, κίτρινα, κόκκινα, μπλε στρινγκάκια και σουτιέν, σαν τα καραβάκια στο Αιγαίο. Είσαι όμως σίγουρος για ποιο από αυτά της ταιριάζει; Την κολακεύει; Μπορεί εσένα να σου αρέσουν οι πολυχρωμίες αλλά σίγουρος για το τι θέλει εκείνη δεν (θα) είσαι (ποτέ). Τι κάνεις; Μαύρη δαντέλα κάνεις, αυτό κάνεις. Ένα υλικό που ταιριάζει σε κάθε θηλυκό.

esorouxa 4

 

ΟΛΟΣΩΜΑ!

Εδώ, φτάνοντας στο τέλος, θα μιλήσουμε για κάτι το οποίο δεν φαίνεται απαραίτητα να ταιριάζει σε ένα ερωτικό άρθρο για το πως θα κάνεις το τέλειο σέξι δώρο σε αυτήν. Και όμως παντού υπάρχει η μόδα. Σκέψου ότι σήμερα είναι στη μόδα να ξυρίζονται «γυαλί» ενώ στα 70s ο «πυκνός θάμνος» ήταν το τρεντ. Έτσι, λοιπόν, αν έχεις μείνει στις εποχές του λυκείου που τα babydoll ήταν η μόνη λύση, ξεκόλλα!

Τώρα τα κορίτσια θέλουν να παίζουν με σουτιέν μπραλέτ. Αλλα επειδή καταλαβαίνουμε ότι εσύ μπορείς να μην τα καταλαβαίνεις αυτά, παίξτο αλλιώς: κορμάκι ολόσωμο φίλε μου. Και δεν θα θες να το βγάλει ποτέ, ούτε την ύστατη στιγμή.

esorouxa 5



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved