Είσαι κι εσύ στο γραφείο και σκέφτεσαι το σεξ; Δεν είσαι ο μόνος

Η έρευνα επιβεβαιώνει όλα όσα έχουμε στο μυαλό μας. Μόνιμα.

Περιμένοντας την άδεια στο γραφείο, οι ώρες και τα λεπτά κυλούν βασανιστικά, ο χρόνος σταματά και νιώθεις έντονα την ανάγκη να χώσεις ένα πιρούνι στο μάτι μπας και δώσεις τέλος στην μίζερη ύπαρξή σου! Ευτυχώς όμως για σένα, και κυρίως για το πιρούνι, το σώμα σου ίσως είναι καρφωμένο στην καρέκλα, αλλά ο νους σου ταξιδεύει σε μέρη ειδυλλιακά. Με λίγα λόγια ρεμβάζεις σκεπτόμενος το σεξ. Το σεξ με την καλή σου, με την ωραία που είδες στο μετρό, με τη συνάδελφο της οποίας μόλις είδες την τιράντα του σουτιέν (wow).

 

Aν νομίζεις ότι είσαι κάπως σάτυρος και σιχαμένος που το σκέφτεσαι συνέχεια και ακατάπαυστα, σου λέω με μεγάλη ειλικρίνεια και αγάπη, ότι δεν είσαι ο μόνος. Όχι ότι βγήκα και έκανα έρευνα, αλλά σου έχω δείγμα από την Αμερική που θα σε διαφωτίσει.

Λοιπόν, σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη, από τα αμερικανικά sites OnePoll και Pure Romance οι άντρες σκέφτονται το σεξ 9 φορές την μέρα και οι γυναίκες 7. Νούμερο φυσιολογικό και αναμενόμενο για τους άντρες αλλά όχι για τις γυναίκες-όχι ότι παλαιότερα δεν το σκέφτονταν, απλώς δεν το έλεγαν-.

giphy

Και τώρα πάμε στα πολύ ενδιαφέροντα: Στους 2000 αμερικανούς που ρωτήθηκαν, το 65% απάντησε ότι δεν έχει θέμα να συζητάει τη σεξουαλική του ζωή με άλλους με το 29% να νιώθει κάτι παραπάνω από άνετα. Το 61% λοιπόν μοιράζεται τα σεξουαλικά του με το έτερον ήμισυ (λογικό), το 60% με τον κολλητό του, το 40% με έναν συνάδελφο και το 26% με τον συγκάτοικο-εντάξει ο συγκεκριμένος πιθανότατα να έγινε και μάρτυρας της καυτής σου νύχτας-. Γενικότερα, όπως προκύπτει, ένας άντρας θα συζητήσει την καυτή του νύχτα με τουλάχιστον 4 ανθρώπους, και όχι ταυτόχρονα! Με λίγα λόγια θέλει η ευτυχία να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει.

Και κλείνω με κάτι… αλλόκοτο: Ένα 17% συζητάει την ερωτική του ζωή με την μαμά του. Άβολο. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved