«Μωρό μου, πρώτη φορά μου συμβαίνει»

Μια συντάκτρια του Ratpack σου δίνει χέρι βοηθείας όταν σε προδίδει ο «ζουέλα» σου.

Ίσως ένας από τους μεγαλύτερους ανδρικούς φόβους σας, πέρα από την ήττα της ομάδας σου από την μισητό αντίπαλο ή τη συνεχή εξάπλωση του «μπιφτεκιού» στην κορυφή του κεφαλιού, είναι φυσικά και η προδοσία από το «καμάρι» σου, τον μικρό σου φίλο, ο οποίος σε μια δύσκολη στιγμή στέκεται κατώτερος των περιστάσεων.

Και μεταξύ μας, καμια μας δεν θέλει να στέκεται απέναντί σου με ελάχιστα ρούχα (ή καθόλου) και σε κοιτάζει γεμάτη προσμονή και απορία (με αυτή τη σειρά) να προσπαθείς το... ακατόρθωτο.

Μην σε «παίρνει από κάτω»

Κοίτα, στις δύσκολες αυτές στιγμές, η ψυχολογία παίζει πολύ βασικό ρόλο. Συνήθως αυτό συμβαίνει την πρώτη (ή τις πρώτες) φορά που κάνεις σεξ με μία γυναίκα, είτε γουστάρεις τρελά είτε όχι. Οι λόγοι ποικίλουν και έχουν να κάνουν, είτε με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ -ήσασταν έξω παρέα και βρέθηκες με το σώβρακο να της ξεκουμπώνεις το σουτιέν-είτε γιατί είσαι κουρασμένος-άνθρωπος είσαι κι εσύ- είτε γιατί εκείνη που... περιμένει σε αρέσει πραγματικά πολύ και δε θέλεις να την απογοητεύσεις.

gif passionate

Η πτώση της «ντροπής»

Και ναι, όσο και να προσπαθείς τη βασική στιγμή της διείσδυσης, ο φίλος σου ως άλλος Αρτέμης Μάτσας, σε δείχνει απειλητικά με το δάχτυλο, σε προδίδει και σε στέλνει για βρούβες γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο.

Η ζωή σου, σεξουαλική και μη, περνάει σαν ταινία μπροστά από τα μάτια σου, κρύος ιδρώτας αρχίζει να σε λούζει και ένα ρίγος διαπερνά τη ραχοκοκαλιά σου. Ναι, ήρθε η ώρα να ψελίσεις το «Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό». Δεν θα βγάλουμε και ανιχνευτή ψεύδους, αλλά όπως και να έχει εμείς σκεφτόμαστε ότι δεν είναι η πρώτη φορά. Αλλά επειδή είμαστε και λίγο ενοχικές, δεν το επιτρέπουμε στον εαυτό μας να συμβει. Εξάλλου, αν είναι όντως η πρώτη φορά, θα φανεί την επόμενη. Είπαμε, δείχνουμε κατανόηση τόσο εκείνη τη στιγμή όσο και μετά.

Ψυχραιμία και υπάρχει λύση

Αν η εκείνη είναι σωστή και κυρία, δε θα σε κοιτάξει σα γυμνοσάλιαγκα και και θα προσπαθήσει να δει το θέμα σου... θεραπευτικά και πατριωτικά. Όσο να πεις, λίγη χειρονακτική εργασία θα τη χρειαστείς και εκείνη είναι πρόθυμη να σου την προσφέρει γιατί πολύ απλά θέλει να κάνει σεξ -όχι με όποιον και οποιον, αλλά με εσένα! Ναι, έχει ακόμα ελπίδες.

ghghgfgy

Η ώρα της αλήθειας

Ψέματα δε θα σου πω γιατί θεωρώ ότι έχουμε χτίσει μία σχέση ειλικρίνειας και αμοιβαίας εκτίμησης. Σίγουρα θα πιστέψουμε ότι φταίμε εμείς, σίγουρα θα έχουμε την εσωτερική πάλη για το αν είμαστε αρκετά σέξι και καυτές για σένα -ακόμα κι αν εσύ δεν είσαι το αρχέτυπο της αντρικής ομορφιάς- και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να το παίξουμε cool ενώ μέσα μας κλαίμε με λυγμούς και σπάμε πράγματα.

Παρόλα αυτά, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών έχει τη διακριτικότητα να σου σκάσει ένα χαμόγελο- πόνου είναι μη νομίζεις- και να σου πει: «Έλα δεν πειράζει, την επόμενη φορά», αλλά... Πάντα υπάρχει ένα ΑΛΛΑ, που πρέπει να σου εξηγήσω.

Η ανοχή έχει και τα όριά της

Ο μαγικός αριθμός είναι το τρία, συμπέρασμα που έβγαλα από μία μικρή έρευνα στο γραφείο. Δηλαδή, είτε παθαίνει σκοτοδίνη όταν σε βλέπει είτε όχι, είναι διατεθειμένη να δώσει τρεις ευκαιρίες προκειμένου να δει χαρά στα σκέλια της. Σε περίπτωση που παίζει παράλληλα και με άλλον, τότε μάλλον δε θα την ξαναδείς και μην αναρωτιέσαι το γιατί. Σκληρό, αλλά αν δεν στα πω εγώ, ποια θα στα πει;

Υπάρχει όμως και η κατηγορία των γυναικών που αγαπάνε, ποθούν και κυνηγούν το αντικείμενο του πόθου τους, και δεν εγκαταλείπουν τόσο εύκολα τα όπλα. Αν έχεις πέσει δηλαδή σε ερωτευμένη, την τριάρα την έχεις για την πλάκα σου και ίσως λίγο παραπάνω, όμως μην δοκιμάσεις τις αντοχές μας. Κρίμα για εμάς, κρίμα και για σένα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved