Καμία γυναίκα δεν θέλει να την φλερτάρεις στην παραλία

Αλλά αν είναι να το κάνεις, τουλάχιστον μην κάνεις τα παρακάτω.

Καλοκαιράκι, θαλασσίτσα, διακοπούλες κι εσύ για ακόμη μία χρονιά μπακουράκι παρέα με τα επίσης μπακούρια φίλους σου, φτάνετε στο νησί γεμάτοι χαρά και προσμονή για greek kamaki και όχι μόνο. Το σημαντικό είναι ότι έχετε όρεξη για φλερτ και γνωριμίες που από μόνο του πλέον είναι σπάνιο. Και ποιο είναι το κατάλληλο μέρος γι’ αυτό; Μα φυσικά η ειδυλλιακή παραλία είτε φέρει μπιτσόμπαρο είτε και όχι. Αυτό που μας ενδιαφέρει βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι το ταξίδι αλλά ο προορισμός. Οπότε θέλουμε αποτελέσματα, και άρα να μπορέσεις να πάρεις το πολυπόθητο τηλέφωνο ή έστω το facebook (σημεία των καιρών τι τα θες;). Παρακάτω λοιπόν, σου έχω κάποια πράγματα που καλό θα ήταν να αποφύγεις, ώστε να ο σκοπός να επιτευχθεί λίγο νωρίτερα.

 

 

Έχουμε και λέμε:

Δεν μας αρέσει η ατάκα: «Μπορώ να καθίσω μαζί σας;».

Εκ των πραγμάτων, προκαλεί ενόχληση γιατί τη βγάζεις από την ήδη υπάρχουσα κατάσταση – η οποία λογικά της άρεσε και τη βόλευε- οπότε οτιδήποτε την ενοχλήσει σίγουρα δεν θα το αντιμετωπίσει με συμπάθεια. Ειδικά αν τη δεις σε λιγοθυμιά να προσπαθεί να μαυρίσει το μπούτι το γαλακτερό, ή να διαβάζει βιβλίο έχοντας χαθεί στις σκέψεις της, η απάντηση που θα λάβεις θα είναι αρνητική-αν βέβαια λάβεις-. Τι πρέπει να κάνεις; Να κάνεις απλά ένα σχόλιο ή να πετάξεις ένα αστειάκι το οποίο βέβαια δεν θα τη φέρει σε δύσκολη θέση. A να μην ξεχάσω: Τα σχόλια για το σώμα της είναι απαγορευτικά και θα έλεγα... τραγικά. Ακόμα κι αν έχει την κορμάρα της Irina Shayk, επικεντρώσου σε κάτι που δεν θα σε κάνει να δείχνεις και πολύ λιγούρι. 

Πιάσε τα vibes της παρέας

Είναι όλες τους ωραίες και απλά πας καταδρομική και όποια σου δώσει σημασία; Τίμιος και κιμπάρης. Οφείλεις όμως προηγουμένως να αφιερώσεις λίγα λεπτά στην παρατήρηση. Αν το παρεάκι είναι ζωντανό, μιλάει δυνατά, πίνει μπύρες και παίζει ρακέτες, πήγαινε κι εσύ με χορευτικό αλά Φώτης Μεταξόπουλος. Αν όμως οι κοπέλες χαλαρώνουν και δεν είναι και η επιτομή της ενέργειας, κινήσου πιο διακριτικά και ήσυχα. Γνώμη μου.

giphy

Τώρα σε έπιασαν τα βαθυστόχαστα;

Στην παραλία, όταν ο ήλιος σε έχει βαρέσει κατακέφαλα και με το ζόρι σχηματίζεις προτάσεις με πάνω από τρεις λέξεις, δεν χωράει καμία σοβαρή συζήτηση, ούτε πολιτική, ούτε κοινωνική. Θέσε τον προβληματισμό σου σχετικά με τη φέτα λεμόνι στην μπύρα-και αν την κρίνεις απαραίτητη ή όχι-και μέχρι εκεί. Κανένας δε θέλει να σκοτίζει το μυαλουδάκι του τις μέρες αυτ’ες. Γι’ αυτό άλλωστε τις λέμε και διακοπές.

Κράτα το σφίξιμο για το γυμναστήριο

Όσο ωραίος κι αν είσαι, και όσο κοιλιακό και μπράτσο κι αν έχεις δουλέψει, αν περιφέρεσαι κρατώντας την αναπνοή σου, κοινώς σφίγγεσαι, γυναίκα δεν ρίχνεις ο κόσμος να έρθει τούμπα. Οπότε, δάμασε για λίγο τη γράμμωση και τον μυ, έλα στα συγκαλά σου και προσπάθησε να επικοινωνήσεις με ανθρωπινή λαλιά. Ξέρω ακούγομαι… περίεργη, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

giphy 2

Και κάτι τελευταίο που θα καθορίσει πολλά

Αν δεις ότι οι κοπέλες δεν έπεσαν τ’ ανάσκελο από τη γοητεία σου, και δεν ζαλίστηκαν από την εντυπωσιακή σου θωριά-κοινώς το βλέπεις για χυλόπιτα-μην πεις: «Εντάξει ρε κορίτσια, φιλικά σας πλησίασα». Το ξέρεις ότι είναι ψέμα… Και το ξέρουν κι αυτές. Κι ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved