Κι όμως οι single άντρες δεν την περνάνε ζάχαρη...

Πώς ο εργένης μεταμορφώνεται σε μπακούρη σε μηδενικό μόλις χρόνο.

Η γιορτή του εργένη κρατά κάνα δίμηνο, άντε τρίμηνο. Μετά μπαίνεις στην επικράτεια του Μπακούρη. Η πλάνη ότι τώρα που χώρισες θα κάνεις τη ζωάρα σου και κυρίως να γκομενίσεις χωρίς έλεος και αρχές είναι διαδομένη. Κυρίως όμως είναι γοητευτική. Θες να την πιστέψεις, θες να νιώσεις ότι τη ζεις. Και μπορείς να το κάνεις. Για ένα διάστημα. Μετά, ξέρεις, είναι κάπως σαν η ανανέωση του χωρισμού να φεύγει από το πρόσωπο σου και να αρχίζει να σε σκεπάζει αυτή η γκαντέμικη αύρα του μπακούρη. Είναι αυτή η αύρα που εξηγεί γιατί οι περισσότερες και πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην πέφτουν (ναι, φίλε μου, στην πέφτουν, ενώ εσύ δεν κάνεις κυριολεκτικά τίποτα) όταν είσαι σε σχέση. Είναι απλό: όταν αρχίζεις να βρωμάς «μπακουρίλα» γίνεσαι μη ελκυστικός.

bigstock Anonymous Sad Man Sit On The C 154334378fjhdg

Το αποδεικνύουν και σχετικές έρευνες. Πρόσφατα το urban roar δημοσιοποίησε δημοσκόπηση στην οποία μόλις το 52% των εργένηδων έκανε σεξ περισσότερο από μία φορά το μήνα. Τι να το κάνεις αν έχεις σπίτι δικό σου, αν έχεις χρόνο, αν έχεις διάθεση, αν είσαι διατεθειμένος να κινείσαι σαν έμπειρο αρπακτικό, όταν στο τέλος της βραδιάς γυρίσεις σπίτι σόλο;

Αν δεν πιστεύεις ούτε τις έρευνες, τότε κάτσε να στο πάω και βιωματικά. Ήμουν πιο fit από ποτέ (γιατί ο χωρισμός μού είχε αφήσει χρόνο για γυμναστήριο). Ήμουν ψυχολογικά πιο ανάλαφρος από ποτέ (γιατί η σχέση από την οποία ξέμπλεκα ήταν ένα ψυχικό μαρτύριο τους τελευταίους αρκετούς μήνες πριν πω τέλος). Ήμουν οικονομικά καλά. Έχαιρα άκρας υγείας. Δουλειά ωραία και ευχάριστη είχα, δεν πήγαινα εκεί γκρινιάζοντας ούτε το έριχνα στα ούζα το βράδυ στο σπίτι για να συνέλθω. Καταστροφές, στεναχώριες, λιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί είχαν μείνει μακριά μου. Μακριά μου έμειναν και οι γυναίκες.

Και δεν μιλάμε για ένα μήνα, όπως έπαθε και το 48% της έρευνας. Ούτε για δύο. Αλλά για πολύ περισσότερο. Πόσο; Ας πούμε ότι γιόρτασα δύο φορές τα Χριστούγεννα και όλα αυτά τα βράδια ήξερα ότι το βράδυ στο κρεβάτι να με κοίταζε όλο οίκτο από τον απέναντι τοίχο του δωμάτιο το εκείνο το αρκουδάκι από τα goodys που είχε ξεχάσει να πάρει η πρώην μου όταν μάζευε τα πράγματά της. Για αυτό τον ένα συν χρόνο θα πρέπει να τα πούμε μια άλλη φορά.

 

bigstock 165913133fdsfs

 

Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι σε σχέση, νιώθεις να σου λείπει η ελευθερία του single και όταν είσαι single ψάχνεις σχέση. Ναι, κάνεις το παιχνίδι σου στο facebook, αλλά κάπου βαθιά μέσα σου σκέφτεσαι «λες με αυτή να πάει καλά και να το προχωρήσω». Kαι ενώ ήδη τσεκάρεις ένα άλλο ενδιαφέρον προφίλ μια 22χρονης και σχεδιάζεις πώς θα κάνεις την προσέγγισή σου, το μυαλό σου σε τραβάει προς τα πίσω. Σε αυτή με την οποία ήδη κάνεις παιχνίδι και, ξαφνικά, ακούς μπαλάντες να παίζουν από πίσω και ηλιοβασιλέματα και ταινίες αγκαλιά στον καναπέ (και θα είναι και το Notebook γιατί δεν έχεις αξιοπρέπεια) και μετά σχεδιάζεις τις πρώτες διακοπές και… Σταμάτα να χαρείς!

Και ξαφνικά διαπιστώνεις ότι αρχίζεις να μην σκέφτεσαι μόνο το σεξ και είναι τότε που συνειδητοποιείς ότι αυτό σημαίνει μεγαλώνω και ωριμάζω. Επομένως, ναι, καλό είναι να είσαι μόνος, όλοι του γουστάρουν. Κανείς όμως δεν γουστάρει να είναι για πολύ μόνος.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved