Και αν έβγαζες χρήματα χάρη στα αποτυχημένα ραντεβού σου;

Όταν η ζωή φέρνει ευκαιρίες από το πουθενά.

Eίσαι ο πρωταθλητής του αποτυχημένου ραντεβού και ο απόλυτος καληνυχτάκιας; Πέρασες τα 30 και ακόμα μία σχέση της προκοπής δεν έχεις καταφέρει να κάνεις; Είσαι το απόλυτο μπακούρι και έχεις πια πάψει να ελπίζεις ότι η κατάστασή σου θα βελτιωθεί; Μη σκας και σου έχω λύση!

Όχι, σαφώς και δεν έχω τον τρόπο να βρεις κοπέλα, αλλά τι θα έλεγες να εκμεταλλευτείς το ταλέντο σου στην αποτυχία για να βγάλεις λεφτά;

giphy 2

Εξηγώ: Το Bumble, η διάσημη πλατφόρμα dating και το αντίπαλον δέος του Tinder, πληρώνει ανθρώπους για να βγουν αποτυχημένα ραντεβού και να καταγράψουν με λεπτομέρειες οτιδήποτε κι αν συνέβη.

Φυσικά τα ραντεβού δεν είναι προδιαγεργραμμένα κακά, αλλά βάσει πιθανοτήτων τα περισσότερα δε θα τα απολαύσεις κιόλας, όπως και κάθε φυσιολογικός υποθέτω άνθρωπος. Αυτό που εσύ έχεις να κερδίσεις, εκτός φυσικά από χρήματα, είναι και κανά δυο καλά ραντεβουδάκια, εκτός πια κι αν είσαι ο πρωταθλητής KAI της γκαντεμιάς.

giphy

Last but not least: Το ραντεβού σου μπορεί να είναι στη χώρα σου ή ακόμα και σε… άλλη ήπειρο (με όλα τα έξοδα πληρωμένα obviously).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved