Mήπως η αποχή σου από το σεξ φαίνεται περισσότερο από όσο νομίζεις;

Δεν χρειάζεται να είσαι τέρας παρατηρητικότητας για να το αντιληφθείς.

Το τι συμβαίνει μέσα στην ψυχούλα του ανθρώπου ποτέ κανείς δεν θα το μάθει εκτός από τον ίδιο άντε και τον ψυχολόγο του. Έλα όμως που κάποια πράγματα κάνουν μπαμ. Και δεν μιλάω τώρα για λεπτομέρειες, αλλά ολόκληρες καταστάσεις που μπορεί να βιώνεις για κάποια στιγμή στη ζωή σου. Μην κουράζεσαι και θα καταλήξω σε σημείο που σίγουρα σε ενδιαφέρει, είτε γιατί έχεις υπάρξει το θύμα είτε γιατί έχεις υπάρξει ο θύτης. Με τα ανθρώπινα δεδομένα της παλιοζωής αυτής και λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν είσαι διάσημος κούκλος, σίγουρα έχεις υπάρξει και τα δύο!

Και καταλήγω: Έπειτα από έρευνα και φυσικά παρότρυνση από άξιους συναδέλφους, αποφάσισα να ασχοληθώ με ένα θέμα λίγο άβολο αλλά πολύ αληθινό. Είχες αλήθεια σκεφτεί ποτέ σου ότι η αποχή από το σεξ ίσως και να… φαίνεται;

Προφανώς δεν εννοώ να το γράφεις στο κούτελο: «Έχω να αγγίξω γυναίκα 13 μήνες», αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που ένας παρατηρητικός άνθρωπος θα τα δει. Και η αλήθεια είναι, ότι σου μιλώ εκ πείρας, μιας και όλες οι γυναίκες έχουν βιώσει ένα άβολο κόρτε, από τύπο που με τον καιρό έχει χάσει οποιαδήποτε προϋπηρεσία!

giphy

Και επειδή σίγουρα θα θέλεις παραδείγματα, έχω να σου παραθέσω, γιατί εγώ δεν κάνω δηλώσεις απλά για να τις κάνω. Αν λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία των αγοριών που απέχουν, πάρα τη θέλησή τους, να ξέρεις ότι σε περίπτωση που δεν διορθώσεις τον τρόπο που κοιτάζεις τις γυναίκες, η αποχή σου θα συνεχιστεί για αρκετούς ακόμα μήνες. Μην κοιτάζεις λοιπόν το κορίτσι που σου αρέσει-βασικά όλα σου αρέσουν στη φάση αυτή-σαν τραγανό μεζέ έτοιμο να τον κατασπαράξεις, και μην παίρνεις βλέμμα μεσήλικα psycho, σε μία προσπάθεια να φανείς σέξι και ερωτικός. Όχι μόνο εκμηδενίζεις τις πιθανότητες να πάρεις αριθμό ή έστω facebook, αλλά αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεθείς υπόλογος των αρρωστημένων-όπως εκείνη ίσως πιστέψει-ορέξεών σου.

Σε ό, τι έχει να κάνει με την επαφή σας-γιατί είστε στην ίδια παρέα και αναγκαστικά θα συστηθείτε- καλό θα ήταν να μην της γίνεις κολλιτσίδα και την αρχίσεις στο μπίρι μπίρι non stop. Αφενός θα την κουράσεις, αφετέρου θα τη φέρεις σε δύσκολη θέση και αφε τρίτου (δεν υπάρχει αλλά εγώ το βάζω) θα της δημιουργήσεις εκνευρισμό χωρίς φυσικά να υπάρχει κανένας λόγος. Δηλαδή συγνώμη, αλλά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να θέλεις να κάνεις διάλογο με έναν φίλο, και να έχεις τον άλλο δίπλα να σε κοιτάζει στο στόμα ή στα μάτια και να σε διακόπτει ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να εκφράσει θαυμασμό. Ξέρω θα με κράξεις, αλλά αλήθεια αυτό μπορεί να συμβεί στη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, μη σου πω και των αντρών.

giphy 1

Κάτι άλλο πολύ βασικό, που ακούστηκε έντονα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, είναι και ο ρόλος των φίλων, ή μάλλον η απουσία που θα εύχονταν σε τέτοιες περιπτώσεις. Λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά τους φέρνεις σε δύσκολη θέση. Σε σημείο που δεν σε καλούν πια στις εξόδους τους γιατί τους εκθέτεις. Και αυτά είναι λόγια αντρών και όχι δικά μου. Που αν το καλοσκεφτείς, έχουν δίκιο. Δε γίνεται κάθε φορά η παρέα σου να είναι απομονωμένη από τους υπόλοιπους θαμώνες, γιατί εσύ τους διώχνεις μακριά.

Εν ολίγοις, και στα λέω επειδή σε αγαπάω, κανένας δεν έχει διάθεση να ποινικοποιήσει την αποχή από το σεξ, ατυχίες συμβαίνουν σε όλους. Αυτό που καταδικάζω όμως, είναι η περίεργη συμπεριφορά, η οποία θα σε οδηγήσει σε παράταση της αποχής αυτής. Λυπάμαι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved