Η άβολη στιγμή που βλέπεις την πρώην σου με άλλον

Τώρα που κάνεις βόλτα στα πάρκα είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου.

Και εκεί που κάθεσαι αμέριμνος με τον κολλητό σου να πιεις μια ρημαδομπύρα, να τα πείτε σαν άνθρωποι και να δείτε και καμιά ωραία γυναίκα –και μπράβο σας- τσουπ η απογευματινή βόλτα στο πάρκο σου καταστρέφεται ολοσχερώς. Ο λόγος; Μπήκε μέσα εκείνη με άλλον! Και όταν λέω εκείνη εννοώ την πρώην σου με το νέο της αμόρε. Έναν γλοιώδη και αντιπαθητικό τύπο που απορείς τι του βρήκε. Με κάτι τριχωτά χέρια και δάχτυλα σαν λουκάνικα, τα οποία έχει το θράσος να περνάει γύρω από τους ώμους της. Και κάθονται απέναντί σου και σε αγνοούν. Και γελάνε και περνούν μούρλια όπως όλα δείχνουν.

 

Ξέρω, οι σκοτεινές σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό σου, αλλά πρέπει να συγκρατηθείς. Και παρακάτω σου έχω 4 πράγματα που καλό θα ήταν να μην κάνεις.

 

ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ

Σε περίπτωση που δεν έχετε οπτική επαφή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας να χαιρετίσεις. Βασικά δεν καταλαβαίνω εφόσον ο άλλος δε σε βλέπει γιατί να χαιρετίσεις, αλλά αυτή είναι δική μου γνώμη κι εγώ είμαι παράξενη. Μη γίνεις λοιπόν ο γραφικός πληγωμένος πρώην, που θα το παίξει κουλ και θα πάει με το χαμόγελο. Τι νομίζεις ότι θα κερδίσεις;

Δες την παρακάτω gallery για τη συνέχεια:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved