Μήπως σου αρέσουν τα εναλλακτικά κορίτσια και δεν θες να το παραδεχτείς;

Όταν αλλού κάνεις like και αλλού «χτυπάς».

Θα σας πάω λίγο πίσω. Μετά το τέλος του Game of Thrones -και μιας και είμαι κορίτσι- ομολογώ ότι αγνόησα παντελώς το ποτήρι με τον καφέ, τα κακά σχόλια για τις ανούσιες- για κάποιους- σκηνές γλεντιού, το θάνατο της Missandei που δεν με ένοιαξε γιατί εκτός από την όμορφη παρουσία της και τον έρωτα για τον Grey Worm, δεν προσέφερε τίποτε άλλο, στάθηκα στη μόνη σκηνή σεξ που γέμισε το μυαλό μου με προβληματισμούς και έδωσε αφορμή για να γραφτεί αυτό το κείμενο: εκείνη του Jamie και της Brienne από το Tarth μεριά.

 

 

Μία σκηνή που, δε θα σου κρυφτώ, προσωπικά ήθελα να συμβεί από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν. Μη με ρωτάς γιατί δεν το έχω ακόμα ξεκαθαρίσει στο θολωμένο μου μυαλό. Αυτό που ξέρω είναι ότι αμέσως πρόσεξα την έλξη ανάμεσα στον κακομαθημένο και πλούσιο ιππότη και την παρθένα πολεμίστρια που έχει φάει το bullying με το κουτάλι. Πες με ρομαντική. Πες με χαζή, εγώ το ήθελα να γίνει. Και εδώ που τα λέμε, κάτι τέτοια ζευγάρια εκεί έξω δεν αποτελούν πολλές φορές την εξαίρεση αλλά τον κανόνα.

 

giphy

Το συγκεκριμένο όμως love story, εκτός του ότι με βρήκε να ζητωκραυγάζω, μου δημιούργησε και αυτόν τον έντονο προβληματισμό, για σένα εκεί έξω, που δεν έχεις τα χρήματα και τη γοητεία του Jamie, ίσως, αλλά είσαι ένα αγόρι έτοιμο να προσφέρει τον έρωτα στα κορίτσια. Μήπως τελικά, καρδούλα μου, σου αρέσουν τα εναλλακτικά κορίτσια; Μήπως δίνεις το like σου σε κορίτσια σαν τη Cersei στο Instagram και τελικά ερωτεύεσαι κοπέλες σαν τη Brienne, που ποζάρουν στα social media με την παρέα και το σκύλο τους και όχι σαν αγάλματα προσπαθώντας να βρουν την πόζα με την οποία θα φαίνονται πιο λεπτές;

Ναι ξέρω τι θα μου πεις: Ο Jamie την αφήνει στο τέλος την Brienne για να τρέξει στη Cersei. Εδώ όμως μιλάμε για μία σχέση ζωής. Ένα πάθος αρρωστημένο που ούτε στον εχθρό σου δεν εύχεσαι. Αν όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά; Πιστεύεις ότι η Brienne, με το αδέξιο στήσιμο, την μηδενική εμπειρία στο σεξ και το κοντό της μαλλάκι, αλλά την μεγάλη καρδιά και φυσικά τη… license to kill, δε θα είχε καμία ελπίδα;

 

6 a805 6d887

 

Μήπως τελικά άλλες χαζεύεις αλλά όταν έρχεται εκείνη η στιγμή θέλεις να πεις και μια κουβέντα; Γιατί αν όντως ισχύει αυτό, δηλώνω άκρως ικανοποιημένη με το προς τα πού βαδίζει η κοινωνία. Τουλάχιστον στις σχέσεις των δύο φύλων. Δε βαριέσαι; Είναι μια αρχή κι αυτό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved