6 σημεία για να την αγγίξεις και να σηκώσει τη γειτονιά στο πόδι

Μην στείλεις όμως τους γείτονές σου να κάνουν παράπονα σε εμάς.

Λένε ότι το σεξ είναι για όλους και σαφώς έχουν δίκιο! Τι γίνεται όμως με το σεξ το οποίο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα την μετριότητα ή ακόμα και από το διεκπαιρεωτικό του στιλ και θέτει στόχους για κορυφές και σίγουρα μεγάλο σαματά (εμπεριέχονται τα βογκητά, η αποθέωση και φυσικά οργασμοί άνευ προηγουμένου). Ναι, σε αυτό το σεξ θα αναφερθώ σήμερα και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρεις να το πετύχεις. Συγκεκριμένα, σε όλα εκείνα τα σημεία του περίπλοκου γυναικείου σώματος που πρέπει να επικεντρωθείς και να δώσεις το 100% του εαυτού σου ώστε να έχουμε το- λιγότερο -εκκωφαντικά αποτελέσματα. Έχουμε και λέμε...

 

1. Εν αρχήν ην... η κλειτορίδα

Θα τη λέγαμε τη ναυαρχίδα του στόλου και όχι αδίκως. Διότι αν αγνοήσεις τη συγκεκριμένη- αρκετά μικρή οπτικά-απόφυση τότε είσαι χαμένος από χέρι. Βέβαια-και το τονίζω-επειδή η ευαισθησία είναι μεγάλη, οι κινήσεις θα πρέπει να είναι απαλές, ευγενικές και κυρίως συντονισμένες. Συνταγή δεν υπάρχει, διότι κάθε κλειτορίδα-και κατ’ επέκταση γυναίκα-είναι μοναδική. Αν βαδίζεις σωστά, θα το αντιληφθείς από την έκφραση προσώπου, το γυρισμένο μάτι-αυτό που φαίνεται μόνο ασπράδι-και φυσικά το γνωστό τρέμουλο από πάνω μέχρι κάτω. Μείνε εκεί, καλά το πας.

 

2. Τα στήθη σου με καίνε

Στο καυτό ερώτημα οπίσθια ή στήθος διαλέγεις το δεύτερο; Τότε είσαι ο άνθρωπός μας! Όλες μας ανεξαιρέτως απολαμβάνουμε την ενασχόλησή σου με το στήθος μας, και δεν υπάρχει έμπειρος εραστής που να την ξεχνάει. Βάλε γλώσσα, βάλε και λίγο δόντι - τόσο όσο πάντα.

Kate Upton 2

 

3. Το σημείο G

Είναι κάτι σαν τους εξωγήινους: Δεν τους έχουμε δει ποτέ, αλλά υποθέτουμε ότι υπάρχουν! Έτσι και το συγκεκριμένο σημείο το οποίο βρίσκεται στον κόλπο-μέσα- και συνήθως το εντοπίζεις με το δάχτυλο ελαφρώς προς τα πάνω. Δε θα το δεις ποτέ, ίσως να μην καταλάβεις αν το εντόπισες, αλλά αν τη δεις να σπαρταράει, τότε μάλλον το βρήκες! Συγχαρητήρια, είσαι ο προσωπικός της Κολόμβος!

 

4. Δεν είμαστε μόνο κορμί

Yποθέτω έχεις αντιληφθεί ότι τη γυναίκα πρώτα την βατεύεις στο μυαλό και μετά στο κορμί. Με λίγα λόγια, αν πας βουρ στο ψητό, δουλίτσα δε θα γίνει γιατί το μυαλό θα είναι απαίδευτο. Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι στο performance σου, και σε συνδυασμό πάντα με τα χέρια και το στόμα σου, εντάσσεις και τα λόγια τα οποία καλό θα ήταν να είναι κάπως εμπνευσμένα, κάπως σέξι και σίγουρα ερεθιστικά.

bigstock Couple Indoors 87111719fsdfs

 

5. Και μιας και είπαμε για αυτί

Είναι το όργανο αυτό, το οποίο όταν έρθει σε επαφή με γλώσσα και σάλιο, μπορεί να ανατριχιάσει και την πιο δύσπιστη ραχοκοκαλιά! Καλό θα ήταν να μη βάλεις τη γλώσσα μέσα και αρχίσεις να γλύφεις δίχως αύριο γιατί τότε κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς ως ανθρώπινη μπατονέτα. Το φροντίδα θα πρέπει να γίνει με αργές νωχελικές κινήσεις, στις οποίες θα βάλεις σαν γαρνιτούρα και την ανάσα σου -πάντα παθιασμένη και ασυγκράτητη. Η επιτυχία είναι δεδομένη. Μπρίκια κολλάμε;

 

6. Και κάτι για το κλείσιμο

Και μπορεί όλα τα παραπάνω να μην τα ξεχνάς, και να τα τιμάς ευλαβικά και με συνέπεια, υπάρχει όμως και κάτι αρκετά προφανές το οποίο πάω στοίχημα ότι αγνοείς: Το εσωτερικό των μηρών το οποίο μπορεί να μη σου γεμίζει το μάτι, αλλά ανταποκρίνεται ΠΑΝΤΑ στο άγγιγμά σου. Δεν προϋποθέτει επαφή με την κλειτορίδα ή τον κόλπο, κάτι που το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον και σκοτεινό! Την επόμενη φορά βάλτο στο πρόγραμμα και αν τα σχόλια δεν είναι διθυραμβικά θα σκίσω τα πτυχία μου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved