Έρευνα: οι νέοι προτιμούν το gaming και τα social media από το σεξ

Τα νέα δεν είναι καλά.

Υπάρχουν νύχτες, που δεν μπορείς να κοιμηθείς. Κάθε σου προσπάθεια είναι ανώφελη και το ταλαιπωρημένο σου σώμα γυρίζει στο στρώμα συνεχώς. Τότε, ακολουθείς και εσύ τη γνωστή τακτική. Αρχίζεις και σκέφτεσαι. Οι σκέψεις σου μπορούν να είναι από το πιο είναι τα παραδοσιακό φαγητό στη Βολιβία, μέχρι πόσοι άνθρωποι κάνουν σεξ αυτήν τη στιγμή στον κόσμο. Να είσαι σίγουρος, πως είναι λιγότεροι από την προηγούμενη φορά που σκέφτηκες το ίδιο.

 

 

Σύμφωνα με στοιχεία του πανεπιστημίου Chicago General Social Survey, οι ορέξεις των νέων ανδρών, δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο που βρίσκονταν παλαιότερα. Συγκεκριμένα, το 23% του παγκόσμιου πληθυσμού, μπορεί να περάσει πολλούς μήνες χωρίς οργασμούς.

 

horror 758x426

 

Το πιο ανησυχητικό δεν είναι αυτό, αλλά το πως μιλάμε για νέους ανθρώπους που σε προηγούμενες εποχές, η σεξουαλική τους ικανοποίηση ήταν από τους πιο βασικούς τους στόχους. Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εκεί όπου η έρευνα εμβαθύνει, έγινε γνωστό πως σημαντικό μέρος των Αμερικανών ηλικίας 18-29 δεν είχαν σεξουαλική επαφή τον τελευταίο χρόνο. Το ποσοστό διπλασιάστηκε στο διάστημα 2008 μέχρι το 2018.

Οι νέοι αντί να ψάχνουν για ταίρι, πατάνε like στο Instagram και πατάνε κουμπιά στα χειριστήρια της κονσόλα τους. Με λίγα λόγια, social media και gaming, είναι πιο σημαντικά για εκείνους από το σεξ. Καλώς ήρθες στη σύγχρονη εποχή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved